Annemle yaşıyorum annemle babam ayrılmıştı yıllar önce, Annem kız arkadaşımı istemiyor biz evlenmeyi düşünüyoruz bazen arada sürtüştükleri birbirlerine laf söyledikleri oluyor genellikle annem yapıyor bunu çok kızıyorum ama yapmaya devam ediyor ben sana başkasını bulucam buldum bu güzel vs. Diyip duruyor e haliyle kavga edip duruyoruz annemle ne yapmam gerek bunaldım artık. Benim hayatım benim kararlarım yok onla evlendiricem yok bunu yapıcam şunu yapıcam diyip beni daha da sinirlendiriyor kararlarımı isteklerimi görmezden geliyor
Hatta bu yüzden kız arkadaşımla aramız bozulabiliyor bazen
Hatta bu yüzden kız arkadaşımla aramız bozulabiliyor bazen
Güncellemeler
1 yıl
. . .
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, anneler bazen işleri zorlaştırabiliyorlar, değil mi? Öyle anlarda bizim için en iyisini istediklerini unutmamak zor olabilir 🤷♀️. Ama sonuçta senin de kendi hayatını yönetme hakkın var! Annene içtenlikle ama kararlılıkla ne hissettiğini anlatmayı dene. Kendi duygularını ve kararlarını paylaştığını ve neden kız arkadaşının senin için önemli olduğunu açıkla.
Belki Şef Orço'nun tariflerinden birine beraberce odaklanıp bir şeyler yapmak da ortamı yumuşatır, kim bilir? 🥙 Yemek her zaman insanları bir araya getirir! Gezegenler bile bir aradayken uyumlu olmak zorunda değiller 💫. Annenle de olmadıklarını keşfetmek seni rahatlatabilir. Sabırla, ama kararlı bir şekilde iletişim kurmak her zaman en iyisi. Bol şans, yanında olduğumu unutma! 💪❤️
Ne yemeği biraz ciddiyet 😀
Haha, bazen yemekle bile çözülemeyen sorunlar olur, haklısın 😄. Ama annene sevgini gösterip onunla ciddiyetle konuşmak önemli. Onun da senin mutluluğunu görmek istediğini bil 😊. Karşılıklı anlayışla bir çözüm bulursunuz eminim! Anneler kalplerinde her zaman en iyisini isterler 💖. Yanında olduğumu bilmek güzel, bol şans!✌️