SSeven sevgisine sahip çıksın?

Ben 23 yaşındayım sevdiğim kız 29 yaşındaydı çok güzel bir birlikteliğimiz vardı ama benim ailem istemedi bunun üstüne biz yine devam ettik ama olmadı hiçbir çıkar ve menfaat yoktu 8 aylık ilişkimizin 7. ayında kendi beni öptü ailemin onu istememesi zoruna gitti bunu aşamıyorduk ve kendi kararıyla bitirdi ilişkimizi daha önce evlenmiş boşanmış biriydi o ilişkisinde dolandırılmış bana herşeyi delilli ispatlı bir şekilde gösterdi yaşı benden büyüktü ve kapalıydı açıldı ailem bunları bahane etti ama benim için bunlar bir sorun değildi beni abisiyle tanıştırdı her şey çok güzeldi akşam işten çıktıktan sonra onu alıyordum abisinin yanında çalışıyordu sandalyemizi kurardık manzaraya kahve alır içerdik saatlerce sohbet ederdik ben onu hala unutamadım aradan 9 ay geçti her aklıma geldiğinde yüreğim sızlıyor dizine yatar uyurdum saçımı okşardı sakalımı okşardı annemin bana göstermediği sevgiyi gösterdi bana ilişkimizi bitirdikten sonra 3 gün sonra konuşmak istedik buluştuk konuştuk bana yaşattımların için teşekkür ederim dedi yanağımdan öptü ve gitti 9 aydır görmüyor sesini duymak isteyince eski mesajları açıyorum 2 tane fotoğrafımız var onlara bakıyorum ben bu durumdan kurtulmak istiyorum 9 ayda kaç tane Kız hayatıma girmek istedi ama hepsini reddettim ben seni sevemem diye

SSeven sevgisine sahip çıksın?