Beğendiğim çocuğun hayatı hep gezme , tozma. Özel univeristede okuyor. Bizim aylık gelirimiz 40 bin falan. Cocugu her gun goruyorum ve o kadar çok seviyorum ki. Genelde beni güzel bulurlar 18 yaşındayım 2 senedir gorucuden rahat nefes alamıyoruz. Acaba bana bakar mi
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sürekli talibi olan biri isen demek ki güzelsin
Ama adam ne kadar zengın yakişikli mı bunlara göre değişir
Ya adam türk oyuncularına benziyor. Çok yakışıklı üstelik kuyumcu 🤦♀️ tüm müşterileri kadın. Genç 22 yaşında falan ve ben cidden güzelim param falan yok ama fiziğim güzel ve etrafimdakiler yuzumu çok güzel bulur ama o çocuk bana bakar mi
Zengin olup güzel kızlara bakan çok da genelde o erkekler yakişikli olmuyor. Hem çok yakişikli hem zengin zor biraz bakması
Ya of çocuk cidden çok yakışıklı türk oyunculara benziyor üstüne zengin. O zaman bu çocuk nasıl bir kıza bakar yani hani sadece güzellik yetmez diyorsun
Valla benim etrafımda ki çoğu güzel kadın zengin erkeklerle evlendi. Fakat hiçbiri çok yakışıklı değildi hatta yakışıklı bile az sayıda idi. Çünkü zengin ve tip olarak ortalama adama hem zengin hemde güzel kadın bakmaz. Fakir ama güzel kadın bakabilir. Çok yakışıklı zengin adamda rahatlıkla hem zengin hem çok güzel kadın bulabilir. Etrafında da çoktur
Tamam benim su anda param yok ama diş hekimliği okuyorum ve güzelim o zaman olur mu yani henüz 1. Sınıfım ama ileride mezun olacağım
Bilemiyorum o kadarını artık
Hangi ünlüye benziyorsun
Yanı çevrendeki zenginler güzel fakir ama aynı zamanda birkaç sene sonra maddi durumu düzelecek bir kıza bakarlar mi
Yanı tam olarak benzedigim bir unlu yok ama boyum 155 53 kiloyum. Saçlarım siyah bakımlı ve sirtimin sonuna kadar geliyor badem gozluyum kirpiklerim uzun hatta ben çok iltifat aldığım yerim gozlerim bugün bile dükkanda o gozlerime 2 3 kez değişik baktı. Cildim parlak ve temiz açık esmerin buğday da sayılırım. Dişlerim bile bembeyaz ve düzgün burnum estetikli sanırsın böyle yani
Resim atsaydın keşke direkt :)
Resim atardım da şimdi tanıdık falan çıkarsın şansıma
İmkansız diş hekimliği okuyan böyle özelliğe sahip hiç tanıdığım yok
Nasıl özellik anlamadım
Bahsettiğin fızıksel özellikte işte
Ya haklısın genelde çirkin oluyorlar zaten ailemin baskısı olmasa benim diş hekimliği kazanacak kapasitem yoktu yani. Ama sınava hazırlanınca ailem beni eve kilitledi hocaları da eve getirdiler o şekilde kazandım yani yoksa kazanamazdım 😂
Yok çirkin diye demedim etrafımda senin gibi birisi yok yani tanıdık çıkman imkansız istersen resim atabilirsin diye dedim
Haa anladım şimdi ne dediğini
Bunun gelirle alakasi yok. Seviyorsa seni her halinle sever
Ya tabiki gelirle alakası yok ama çocuğun parası olduğu için yaşantısı benden çok daha farklı çocuk turkiyeyi şehir şehir gezdi yurt dışına çıktı gezdi çevresi benimkinden çok daha farklı. Yasam tarzımız çok farklı onu diyorum. Ben turkiyeden yaşadığım şehir dışında başka şehir görmedim yani gördüğüm toplam şehir 1
Olabilir evlenince gezersin. Bunu takinti yapma. Seviyosan birakma
18 yaşındasın 2 senedir görücü gelmesi biraz.. p*dofili gibi. Nerde yaşıyorsun
Ya beni genelde yaşındam büyük sanıyorlar. Ornek vereyim mesela karşı komşularımiz gecen yazın annemle konuştular tanıdıkları genç bir mühendis varmış falan kizini verir misin dediler annem kizim küçük dedi 17 yaşında dedi onlar da haaa biz daha büyük sandık dediler böyle yani
Anladım. Boy kilo kaç ki fiziki olarak mı öyle zannediyorlar acaba
155 53 kiloyum çok büyük sanmıyorlar 20 falan derler genelde bana
Paranın köpeği olacam diyorsun yani
Ya ne alaka ben çocuğu cidden begendim ha parasının olması iyi bir şey ama çok da umurumda değil. Bana kötü davransa sırf parası var diye katlanmam yani ayrılırım
Bu kafayla mutlu olamazsın sen
Çok zor kanka ya
Of demeyin öyle ya
Erkekler kadınlar gibi karaktere bakmaz onlar daha çok dış güzellik ve para peşinde
Ya güzel derler bana talibim çoktur bu yetmez mi
Öyle de her insan aynı şeyi güzel bulmayabilir
Takip ettiği oyunculara baktım hep beğendiği oyuncular bana benziyor
Nasıl
Yanı genelde esmer falan seviyor
O zaman şansını dene kanka
Domal ver zevk alırsa olur
Dizileri azalt knk
En doğru yorum hahahhaa
Ya 😂😂😂 ne alaka beğendiğim çocuk zengin cıktı ben de fakirim sadece bakar mi bana diye sordum
Bakar baci olarak
Etkilenmez