Ne zaman sütyen kullansam sırt ve boyun ağrılarım asla geçmiyordu destekli desteksiz farketmez hepsi bende ağrı yapıyordu ( tüm sütyenlerim 75,80b) internette gezinirken sebebinin yanlış sütyen kullanımından olacağını gördüm ve mezura ile tıpkı gösterdiği şekilde tıpa tıp ölçtüm ve göğüslerim 85C çıktı … ama asla 85 c olduğunu düşünmedim o kadar büyük de durmuyor. Acaba sarkık olduğu için mi küçük duruyor? Sizce ne yapmalıyım 85c sütyen kullansam sırt ağrısı ve boyun ağrısı yaşamaz mıyım bunca zaman yanlış sütyen mi kullandım
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
olabilir
bir tane 85 c alıp deneyin. ağrılarınız geçer se demek ki hatalı numara kıllanmışsınız demektir.
deneyin
Eğer deneyip Ferhat olmuşsan giymeye devam edeceksin sonuçta senin dediğin gibi küçük olup sarkmışta olabilir
nası yani anlamadim 80b giymeye devam mı edeyim.
Evet dene belki çözüm olur
85 c alayım yani tamam 👍 😅
Bir tane alıp dene umarım istediğin gibi olur
85c de olsa önemli olan göğüs şekli ölçü sadece kalıbı belirler rahatlık ise şekline göre belirlenir
Göğüslerim sarkık benim ne yapmalıyım
Onu sen bilemezsin sarkık olup olmadığını
Sarkık gözlerimin önünde sarktı senelerdir sütyen takmadığm için sarktı
Sen bana Bi yaz ben sana tarif edeyim sarkık nasıl dik nasıl oluyor ondan sonra sen karar ver yapacağın şey de basit
Göğüslerimin fotoğrafını vs atmam şimdiden söyleyim
Ben at demedim zaten yazdığımı okusana
Bazı abazalar öyle yapıyor ondan dedim canım
Anladım
Aynı sorunu yaşıyorum. Göğsüm affedersiniz hayvan gibi çözüm yolu yok mu
60 kişi abdest bozar bu yoruma geceye kadar göglg
sen de mezura ile ölçtün mğ
Hayır
Bi ölç bakalım
Haber veririm
Tamamdır canım
Bu yaşta sarkıklik
Sütyen kullanmadığım için gayet doğal sarkması kadın anatomisi hakkında bişey bilip bilmeden konuşmanız da ne bileyim ayrıca memelere özgürlük diyip zırlayan da sizsiniz bu erkekler hiçbirşeui haketmiyor
Ne felsefe yaptın reis ya 😂
Teyze yaş kaç 43 mü 😂
18 😁👍
Kız bu yaşta bu depresiflik ne 😂
Depresiflikten diil valla zaten moralim bozuk memelermden dolayı parayı bulunca yaptırcam.
Kızım küçük meme nasıl sarkıyor 😂
70Adan büyük her meme sarkar zateö
Sarkmaz yavrucuk.. sen öyle hissediyorsun
Büyük meme candır başka bir şey bilmiyorum
23 cm altında isen senin meme seçmeye hakkın yok 😁
Göglh
23 ne mk hayatın boyunca kaç kere gördün 👻
Sen hayatında kaç kere 90d memeli kadın gördüysen o kadar boş yapmayın şurda
Spastik mk 😅
hahaha beyinsiz kendinden daha büyük penisli birini görünce kuduruyor ama büyük meme candır diyor ağla şimdi
Sen harbi otistiksin kızlar uzun boylu erkek istiyor mesela ben de büyük göğüslü kız seviyorum ne tuhaf bu sitedekiler mk hepsi nevrotik
benlik bi durum yok zaten 23 cm istediğimi söylediğinde hayatında kaç kere gördük dedin kavga çıkarıp sonrasında mağdura yatmak da nebilim ahaha
Ay uğraştırma beni zaten gerçek hayatta bolca psikopatolojilerle uğraşıyorum
Ayyyyyy diyen erkek 🏀🏐🎱🥎🥎🔝🎾🏉⚾️🏑🏈
Pekiştirmeyeceğim seni
Tamam 10 cm ay diyen kıllı esmer erkrk
La ben buğdayım sjsjd
10 cmsin bide
Yok 6 daha ekle 👻
Diyalog şaka mı 😀
@MAMBAS arkadaş penis boyutuyla ilgili ciddi özgüvensizlikler yaşayıp 23 cm penisi kızların daha çok sevdiği zoruna gitmiş sende ne işlev ne erkeklik var zaten karı kılıklı maymun
Senin tedavi edilmen gerekiyor 😬
Kavga ediyonuz diye eğlenerek izliyordum markete girdim çıktım penisin 3 5 santim diye geri döndüm 😀
@MAMBAS ne alaka
ben psikoloji okuyorum 2. Senemdeyim zaten beyinsiz ya
Son mesajlardan bahsediyorum ya goygoy yapıyoruz 2 kelam
Bende psikoloji okuyorum ama sen bırak bölümü yapamazsın
sen bırak davar
kıyamam ya :/
Ne is yapıyorsunuz is yerinde agri oluyomu
Öğrenciym
Bu yaşta meme sarkıklığı neden?
12 yaşımdan 18 yaşıma kadar hiç sütyen kullanmadım ben hiçbiriyle takmıyordum uçları belli olmasına rağmen.
Anladım 85c kullan o halde ağrın kalmaz
Neden çok acayip bişey gibi sordun ki meme sarkması sütyen kullanmayan bir için gayet normal 😁
Kullanmadığını tahmin etmedim herhangi bir sıkıntı mı var diye düşündüm beden senin bedenin buna bişey diyemem tabi
Sorun yok bana da sütyen tak yoksa sarkar deselertakardım zaten kadınlara bedenleri hakkında eğitim verilmemesi özellikle ailelerin aşırı vahim bir durum.
Ama sen bazı şeylerin bilincindesin maşallah Evet çok haklısın bu konuda ilk önce ebeveynlerin eğitmesi lazım bilgilendirmesi lazım bazı konuları aksi taktirde yanlış yola sapan insanlar da çok oluyor sözüm meclisten dışarı
Ayn öyle. Ben kızıma vibratör bile alırdım kendi kendini tatmin ediyor sonuçta. Benim ebeveynlerm p@rno izlememe bile izin vermiyor onlar kim ki ebeveyn denetimi koymuşlar telefonuma , sütyen bile takmadım memelerm sarktı , ruj sürmek etek giymek tayt giymek yasak. Nedir bu çaba anlamiyorum hayattan soğudum sonuç eril enerjili kiz çocukları ama ailemin bana dayattığı hayata mecbur olmıcam
Tabi senin düşüncen rahatça yaşayabiliyormusun peki cinselliğini evliliğe ne zaman adım atacaksın?
Cinsellik yaşayamiyorum maalesef
Daha evlenmem ben 18 yasindauim
Neden yaşayamıyorsun düşüncen böyleyken kısıtlayan nedir?
gerek yok kullanılıp atılmak için çok gencim bu neslin erkekleri adam diil
Kendini bilen olgun düşüncedeki insanın yapmayacagı şey bu dediğin çocuk düşüncedeki insanların yapacagı şey
Hangi dediğim?
Kullanıp atılmak
Bunu yapacak kişi çocuk düşüncededir.
o hemcinslerinin başarısı. Ben gece yastığı başıma rahat koyamayacaksam senin bedenim üzerine söz hakkın yoktur…
Beden senin bedenin ona laf demek haddim değildir zaten.
O halde düşünceme de 👍
Tanımak isterdim senin gibi birini
Dene nolacak