Çok güzel giden ilişkinin bi anda değişmesi?

Bir süre onun benden hoşlanması benim ise birini sevecek gücümün olmamasıyla günler geçti. İlk buluşmada ikimizde birbirimize karşı daha farklı hisler hissettik. O benden hoşlanıyordu fakat benim hiçbir hissim yoktu. Ta ki o güne kadar. O günden sonra yemek yiyemez ve sürekli ağlıyordum. Farklı bir histi sanki hayatımın aşkı oymuş gibiydi. Peşimden epey koştu bir ay iki ay üç ay dört ay... En sonunda kendine aşık ettirdi. İyice sevme cesaretimi toplayıp ona tarihimizi atalım dedim. Bundan sonra birbirimize daha sıkı bağlandık. Çok sevdik. Güzel sevdik. Tarihimizi attıktan 7 ay geçmişti. Kavgalarımız elbette oluyordu ama üstesinden gelip barışıyorduk, hiç ayrılmamıştık. Çünkü evlilik hayalleri olan ve ciddi ilişkisi olan iki insandık. Son zamanlarda kavgalarımız dahada artmaya başladı fakat aşkımızdan hiçbir şey eksilmemişti. Bir gün yine basit bir konudan dolayı bana sinirlenip saatlerce yazmadı. Bende yazmadım, hatası vardı. Ertesi gün dogum günümdü ve yanıma gelmeyeceğini söyledi. Ben gerçek değildir sandım ve üstüne düşmedim. Akşama kadar bekledim, yazmadı. Geceyi bekledim kaç aylık sevgilim ya hiç değilse dogum günümde güzelce konusma yapar dedim. Bekledim. Keşke görmeseydim. Sevgilim dogum günümde iki satır güzel cümleyi bana çok görmüştü. Onu kırdığımı ve onu sevmediğimi söyleyerek dogum günün kutlu olsun bla bla bla insan * Şeklinde kutladı. Hayallerimize ne olmuştu? İlk beraber kutlayacağımız dogum günlerimizdi. Onunki 1.5 ay önceydi, uzun uzun yazılar yazmıştım. Onu ne kadar sevdiğimden tut ona hep destek vereceğime kadar. Bir dogum günü mesajında ne kadar içtenlikle yazılabilirse öyle yazmıştım. Oysaki daha önceki gün planı kurmuş, hediyelerimi de çoktan aldığını söylüyordu. Güzel bir restorant seçelim gidelim demişti. Ben yinede bütçesine uygun bi yer olsun diye ince düşünceler içindeyken basit bir kavgadan ötürü kaç aylık sevgilisine, evleneceği kadına, ailesinin akrabalarının bile bildiği kişiye, canından çok sevdiğine zırva bir dogum günü mesajı attı
Çok güzel giden ilişkinin bi anda değişmesi?