Bu platformda, KS'de illahaki mesajlaştığımız birileri oluyordur. Peki siz aşkı burada, ya da başka bir platformda, sosyal medyada vesayri bulabileceğinize inanıyor musunuz?
İnanıyorum aşk heryerden gelebilir
Burada olmaz da, sosyal medyada olabilir
Sosyal medya da değil, burası da değil, başka bir platformda bulabilirim
Gerçek hayatta olursa olur, olmazsa olmaz.
Ben gerçek hayatta da ümidi kestim, hiçbiyer de bulamam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aşkı aramıyorum ama öncesinde de buradan olmayacağını biliyordum
Olur mu olur. Laf lafı açar, bir bakmışsın, sevgilisin 😅
Zamanında buradan biri 7 yılımı yedi bir daha da tövbe ettim
7 yıl mı. çüş. Nasıl oldu, aynı şehirde miydiniz?
Mevzu uzun ve karışık😅
Anlat merak ettim. Öykünüzü, tanışmadan, ayrılığa kadar ki süreci dinlemek isterim.
Yani kabaca burada tanıştık. Ayrı şehirlerdeydik ama defalarca buluştuk. Ayrıl barış 7 yıl sürdü, hiçbi zaman sevgili de olmadık, ben platoniktim o da biliyordu. Çok fazla fb si vardı falan neyse. En son tekrar konuşmaya başladık ve buluştuk. Çok ilgiliydi gelecekle ilgili planlar yapıyordu arkadaşlarıyla tanıştırdı ailesiyle tanıştırmayı teklif etti falan. Sonra da ben ilişki insanı değilime bağladı olayı. Seninle uğraşamam dedim engeli bastım.
İlişki yaşadınız mı peki onunla? Omu geldi senin şehrine, yoksa sen mi gittin?
Yaşamadım hayır, o gelmişti
Elini bile tutmadım, geleceği olmadığını zatwn biliyordum
İyiki ayrılmışsınız ozaman. Kim ayrıldı?
Kanka torbacın sağlamsa Banada yonlendır 😆😆 ya burada fakır ve parçalanmış aıle kızları var çoğu sorunlu kanka cınsellık meraklısı varos kesım ne evlılıgı yahu !!!
Burada her çeşit insan var. Öyle sınırlandırmamak lazım. Sen nasıl ki düzgün birisin, senin gibi düzgün birileri de var. Ayrıca burası soru sorma, fikir alışverişinde bulunma platformu, sevgililik platformu değil tabiki. Yinede tanıştıklarımız, konu üzerinden konuştuklarımız oluyor. Neden ilişkiye gitmesin sohbetimiz?
Deneme yanılma bro ben burdan 4-5 degısık hatunla takıldım çoğu erken yaşta boşanmış fakır ve sorunlu tıplerdı baktım hepsı aynı saldım sonra
Fakir olsa ne sorun olur kanka. Fakir lafına takıldın anlamadım? Ne var fakirlikde. Erkek sensin. Sen zengin olcan, fakir kızı alcan kapcan
Hacı abi öyle olmuyor be benzıne ver yemeğe ver otele ver bı kerede kız arabasıyla gelsin ama nerdeeee yok bulamadık paso cepten
Vercen tabi, erkeksin, ödiyceksin 😅😆
Hahaha yok kanka para kum gıbı gıdıyor zengin hatun bulmam gerek
Zengin hatun en fazla kendi yediğini, içtiğini öder, seninkini ödemez. Seni en pahalı mekana davet eder, orada da fazla harcarsın
burada bulamazsin
Ben burada bulur muyum, ya da bulabilir miyim diye sormadım ki. Ben size soruyorum siz bulabileceğinize inanıyor musunuz diyorum. Soruyu tersden okudun sanırın