Sevdiğim Rus manken Tina malka Rusya'da yaşıyor ara sıra Amerika'ya gidiyor iş için bu kızı 4-5 senedir seviyorum ama teklif edemiyorum ki benden 10 yaş büyük dil farkı var rusça bilmem lazım onu geç ülkeler farklı birde bunlarda mahrem diye bir şey yok utanma yok çogu erkekler birlikte olan biri bunu ben nasıl bulucam şimdi? Ancak çok çok zengin olursam dolar milyar deri olursam iş teklifi verip sevgili olabilirimde oda imkansız zor baya ama çok seviyorum tinayı boyu 1.73 kilosu 53 çevremdekilerden bu kadar etkilenmedim benim durumumda siz olsanız ne yapardınız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
sitede rusyada yasayan birileri var. al o buyuklerini de yanina, allahin emri peygamberin kavliyle istemeye gidin
Ya tamamda adresini Nerden bulacağız
Ayrıca kız kabul edermi boyum 1.90 dan uzun ailemin arabası var lüx de kızda zengin ama birde adresini Nerden bulacağız o var
Benden 10 yaş büyük sıkıntı olmaz inş
yardimci ol @Aristokratımsı 🤭😁
Sanmam yardımcı olacağını
kredi çek buradan git rusyaya
Rusya'ya gitsemde bulamamki
Boş verirdim saçma hayal
Mektup yaz belki ulaşır
mektup diye bir şey kalmadı igden mesaj atma varda ona çok mesaj geliyordur zaten görmez bile
Git sende orayada kafa dinlesin site
Gidip Nerden bulayım adresini bilmiyorum ki
Oraya git
Aynen gidince oluyor adresini bulucam sanki
Bı incel daha
Knk hayal gibi ama umarım evlenirsin
doğru daha bulamadım bile çok zor bulsamda
Benden 10 yaş büyük yaş farkı var dil farkı var rusça bilmem lazım kültür farkı var birde biraz daha zenginleşmem lazım mallesef
Sanmıyorum da yinede teşekkürler