Siz ne yapmalıyım?

Kısaca anlatayım 1 aylık bir ilişkim vardı birbirimize çok yükseldik beraberlikte yaşadık. Adam bana çok ilgiliydi Ben de ona ilgiliydim ama benim onun üstüne aşırı gitmem ve bir ayda bayağı kavga etmemiz onu çok yordu. Hatamı farkındayım Çok yükseldiğim için bir de kadın tribi denen bir şey olduğu için üstüne çok gittim. Kısacası beni bir kere engellemişti ama sonrasında artık Sabah kaldırıp özür dilemişti ve barışmıştık en son iki üç gün önce yine engelledi. Engelleme sebebini anlatıyorum. Normalde tartışmadan hiç hoşlanmayan bir adam Ben de tartışmayı çok seviyorum. Onun yaptığı bir davranışın aynısını yaptım mesajına gece bakmayıp kavga uzamasın diye gündüz bakmayı düşündüm. Normalde gece 2 3'e kadar oturuyoruz ama ben 11.00'de mesajına bakmayıp ertesi gün ikiye kadar bakmadım. Ve sabah uyandığımda da öğlen yani uyandığımda da beni engellemişti. Ama ınstagram'dan engellememişti büyük ihtimalle oradan açıklama yapmamı bekledi. Ben de gidip açıklamamı yaptım. Bu arada adamın annesi yeni vefat etti biz tam konuşmaya başladığımızın ertesi günü. Geceki konuşmayı da sizinle paylaşacağım. Engelledikten sonra 3 gün sonra annemden yazdım oradan da engelledi. Kendisi öğretmen rapor almış 4-5 gün. En sonki konuşmamızda da kardeşimi görmek istiyorum demişti annesinin vefatından dolayı hap falan kullanıyordu. Benim tahminime göre memleketine gitti. Bizim kavgalarımızdan triplerimizden de usandığı için beni engelledi. Ama bana karşı duygularını olduğunu hissediyorum Benim ona karşı duygularımın olduğundan da adı gibi emin. Kısacası erkeklere soruyorum kızlara da soruyorum raporu bittikten sonra okuluna gidip bir de yüz yüze görüşüp ondan özür dilemeli miyim? Ya da yüz yüze gidip özür dilemesem bile neden böyle davrandığını kendimi kötü hissettiğimi söylemeli miyim?

Siz ne yapmalıyım?

En sonki mesajlaşmamız da bu Ben sonrasında okuyup sinir olmasın diye tekrar sildim. Yukarıda şunu yazıyoruum mesajıma yarım saat geç cevap verdiğin için ben de yarım saat veya daha fazla geç vereceğim gibi bir şey yazıyorum. Sonra o bana bunu yazıyor en son bu mesajı yazıyor ve ben ondan sonra bu mesajı gece 11'den 2'ye kadar bakmıyorum. Sonrasında ınstagram'dan yazdığımda gece yoktun gündüz yoktun tarzda bir mesaj yazdı. Aklıma da şöyle bir soru geldi Daha yeni olduğumuz için acaba o süre zarfı içinde başka biriyle olduğumu mu düşündü. Yorumlarınızı çok merak ediyorum

Siz ne yapmalıyım?