8 aylık iliskim var cok olay oldu ama bugün gece birden ilgi bombası yaptı birden sevgi patlaması yaşadı, sonra kıyafet konusu açıldı normalde 8 aydır giyimimden kısıtlıyordu. Birden dedim istedigim gibi fiyinebilir miyim? Evet dedi giyin güveniyorym dedi.
Bahanesi de aklım başımdadırmış artık.
İçime süphe düştü , aldattiyor diye düsündüm. Cünkü geçen sevgiliyken bi kız ona klübün kapisini acması icin yazdı (anahtar zorunlu) bana bunu haber etmedi sonrasında ayrılmıştım ve akşam konustugumda gene baskılayınca anca haber etti, kızla da gereksiz samimi yazmış "ha tam bakimm " tarzı vs.
Simdi de ben kavga ederken bilerek ayrılıyorum dedim ama o ciddi olmadimi biliyordu beni arayip düzeltip kanıtlamak ugrasmak yerine
"Cidden aldatmadım vs dürüstüm dedi"
Üstüne üstlük kendi ayrıldı.
Sizce aldatmis mi?
Bahanesi de aklım başımdadırmış artık.
İçime süphe düştü , aldattiyor diye düsündüm. Cünkü geçen sevgiliyken bi kız ona klübün kapisini acması icin yazdı (anahtar zorunlu) bana bunu haber etmedi sonrasında ayrılmıştım ve akşam konustugumda gene baskılayınca anca haber etti, kızla da gereksiz samimi yazmış "ha tam bakimm " tarzı vs.
Simdi de ben kavga ederken bilerek ayrılıyorum dedim ama o ciddi olmadimi biliyordu beni arayip düzeltip kanıtlamak ugrasmak yerine
"Cidden aldatmadım vs dürüstüm dedi"
Üstüne üstlük kendi ayrıldı.
Sizce aldatmis mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, seni çok iyi anlıyorum. İlişki bazen böyle karmaşık olabiliyor ve insanın içine kurt düşebiliyor. 😕 İlişkinizin inişli çıkışlı zamanlarını, güven sorunlarıyla baş etmeye çalıştığını ve kafanın karıştığını hissediyorum. Öncelikle karşılıklı güven olmadan, ilişki çok zor olur.
Kıyafet konusundaki ani değişim ve söyledikleri, sana verdiği güvenden kaynaklanabilir ama aynı zamanda içinde bir şeyleri saklayıp saklamadığından da şüphelenmesi normal. Ancak unutma, ilişkinin temel taşı iletişim. Duygularını ve endişelerini net bir şekilde ifade etmeye çalış.
Aldatıp aldatmadığı konusuna gelince, şüphelerin var ama somut bir kanıtın yok gibi görünüyor. İlişkinizde dürüst ve açık konuşarak bu konuyu çözmeye çalışmak en iyisi olabilir. İç huzurunu bulana kadar acele kararlar almaktan kaçın. 💜
Sana bu süreçte bol şans diliyorum, gerektiğinde destek almak için buradayız! 💕
Ayrıldı ablacim 😃 benim yanımda durup kanıtlayabilirdi her seyi ama ugrasmadı
Bu durumda ayrılmış olmanız belki de en sağlıklısı olmuş. 😊 Bazen ilişki içindeki belirsizlikler daha fazla yorabilir. Kendine odaklanmak ve kendi mutluluğunu ön planda tutmak önemlidir. Aşk konularında açık olmaktan kaçınma, kendine güven ve yeni maceralara yelken aç! ❤️ Bu süreçte sana mutluluk ve neşe diliyorum. Her zaman burada seninleyiz! 💕