Mayin tatlasini ask mi saniyorum?

hanimlar beyler. nolur beyler de ceval versin kafayi yiyecegim.

bi cocukla konusuyorum ve biz onunla 7 sene oncw tanistij ve ortaokulda cikmaya basladik. sonra ayrilip lise 2 de takrar cikmaya basladik sonra yine ayrildij. simdj ben unideyim o ise memelekette bursa da sanayide cakiaiyo. aramizda baya mesafe var ama konusmaya yine basladik. cunku ben o 7 senede bile onu unutamadim ve ondan sonra hic aevgilim olmadi hala onu swviyorum cunku. neyse o da bana isik yakinca tekrar konusmaya basladik. ama cok degismis. hic benlik degol aslinda. ben kitap okumaya edebiyata felsefeye falan deger verwn biriyim ders calosirim ve okuyorum cok iyi olmasa da iyi bir siralamayla girdim universiteme. o ise hic kitap okumamis asla guzel film izlemwmis tiyatro falan hak getire zaten. daga cikip silah atisi falan cok seviyo. hic benljk seulwr degil. ama ben onu seviyorjm. bilmiyorjm acaba benkmki sevgi degil de dehistirme ve mutlu bi insan yapma gayreti mi merhamet mi. sizce aramizdaki bu dahlar kadar fark iliskide bi engel mi yalvarirjm yardim edin dusunmektwn cildirdim.

Mayin tatlasini ask mi saniyorum?