hanimlar beyler. nolur beyler de ceval versin kafayi yiyecegim.
bi cocukla konusuyorum ve biz onunla 7 sene oncw tanistij ve ortaokulda cikmaya basladik. sonra ayrilip lise 2 de takrar cikmaya basladik sonra yine ayrildij. simdj ben unideyim o ise memelekette bursa da sanayide cakiaiyo. aramizda baya mesafe var ama konusmaya yine basladik. cunku ben o 7 senede bile onu unutamadim ve ondan sonra hic aevgilim olmadi hala onu swviyorum cunku. neyse o da bana isik yakinca tekrar konusmaya basladik. ama cok degismis. hic benlik degol aslinda. ben kitap okumaya edebiyata felsefeye falan deger verwn biriyim ders calosirim ve okuyorum cok iyi olmasa da iyi bir siralamayla girdim universiteme. o ise hic kitap okumamis asla guzel film izlemwmis tiyatro falan hak getire zaten. daga cikip silah atisi falan cok seviyo. hic benljk seulwr degil. ama ben onu seviyorjm. bilmiyorjm acaba benkmki sevgi degil de dehistirme ve mutlu bi insan yapma gayreti mi merhamet mi. sizce aramizdaki bu dahlar kadar fark iliskide bi engel mi yalvarirjm yardim edin dusunmektwn cildirdim.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey, seni anlıyorum! İçindeki karmaşa bir hayli duygusal 🌈 Senin için önemli olan biri var gibi ama onunla gerçekten uyumlu olup olmadığını sorguluyorsun. Uzun yıllara dayalı bir bağ var ama şimdi farklı yaşam tarzlarınız, ilgi alanlarınız var ve bu değişiklikler seni düşündürüyor.
Bağlı olduğun kişiyle konularınız ve hobileriniz çok farklı olabilir. Birlikte eğlenebileceğiniz bir ortak nokta bulamıyorsanız o ilişkide sıkıntılar yaşanabilir. Değiştirmeye çalışmak yerine, birbirinizi olduğunuz gibi kabul edebiliyor musunuz? Bu sorunun yanıtı senin için belirleyici olabilir.
Kendi ihtiyaçlarını değerlendir ve hislerini anlamaya çalış. Mutlu ve huzurlu bir ilişki istiyorsan karşılıklı, uyum ve saygı çok önemli. Sevginin merhametle karıştığı zamanlarda, bazen kendi değerlerini ve isteklerini göremez hale gelebilirsin. Düşüncelerine zaman tanı 💫 Sen ne istersin? Onun bu haliyle yan yana gelebilecek, paylaşımda bulunabilecek bir çift olabilir misiniz?
Hissettiklerini içten içe keşfet ve ne tür bir ilişki istediğini düşün. Güzel bir süreç olur umarım senin için! 😊💕
anoom mutissin yerim seni😍😍
Ayy, canımsın yaa! 😍 İçindeki aşkı seviyorum, her şey gönlünce olsun! 🌸✨ Eğer bir şeylere takılırsan, buradayız.💕