Eski sevgilim aynı evde yaşayalım sigaramı sen alacan alkolümü sen alacan benzinimi sen alacan ama sevgili olmacaz evlenmicezde
diyen adi erkek hakkında ne düşünürsünüz.. neden beni bu kadar asagiliyor neyimi beğenmemiş olabilir inanılmaz psikolojim bozuldu
diyen adi erkek hakkında ne düşünürsünüz.. neden beni bu kadar asagiliyor neyimi beğenmemiş olabilir inanılmaz psikolojim bozuldu
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
:) sevgiliyken o isteklerini yapıyordun alıştırdın ve senin onsuz yapamayacağını ona muhtaç
Oldupunu düşünüyor
Belkide ama dünya kaç bacakmış gösterdim heryerden engeli bastım
Yaşlar kaç maddi destekmi veriyprdun
Hayır asla hiçbir zaman maddi destek olmadım
Onun yaş 37 benimki 30
Cinsellik yaşandımı
Evet ama yüzeysel
Yanlış oldu
Evet onla tanışmam komple yanmıştı hiç hayatımama almamalıymışım
Yani senin ona bi mecburiyetin var gibi düşünüyor istersen
Kanka olalım detay ver
Kendini bir halt sanıyor belli.
Dikkate alınacak bir tip değil. s. ktir edilecek bir tip
Evet kesinlikle öyle ama benimde sağlam psikolojimi bozdu kendimde küsür arıyorum artık
Soru olmamış çünkü ona erkek değil o ….. pu evladı denir..
Bas tekmeyi geç kızım sen ona 😂 Jigolo tutsan o kadar pahalıya gelmez
Bastım çoktan tekmeyi ama bir bayana nasıl böyle aşağılık bi teklifte bulunabiliyor
Kendini bi şey sanmış o gülüm. Sanki bulunmaz hint kumaşı
Öyle canım ya ama sevgili dahi olmak istemiyor benle o beni çok kırdı
Onu esc sitelerine satmak lazım o haysiyetsizden sevgili olur mu kız
Aynen canim 🤣🤣🤣 çok iyi jigolo olur
Ama tipiyle karakteriyle müşteri bulamaz beyinsiz kendini nasıl bi yakışıklı görüyor acaba
Hangi cüretle söylüyor
Sanki sen yanlızsın kimse sizsiniz gibi davranıyor
Sanki brad pitt bu ben ona deli divane aşığım Allah’ın malı yaaa
Espri yapmış olmasın
Yok gayet ciddiydi
Yol ver gitsin
Bu kadar yüzü sen vermişsin neden şikayet ediyorsun 🤷🏾♂️
O nasıl erkek yahu. Yol ver gitsin. Tam ezik erkek modeli
Yani kalacak yer alkol sigara karşılığı seks istiyor Öyle mi
Evet bi insan nasıl bu denli alcabiliyor gözlerimle kulaklarımla şahit oldum
Ne istedin bunu söylüyor Peki daha önceki ilişkimiz nasıldı ki sana bu teklifi yaptı Kabul edeceğini düşündü
İlk başlarda çok ilgiliydi sürekli konuşuyorduk vs sonra çok geç mesajlarıma cevap vermeye başladı görüşmek istememeye başladı ben onu sevdiğim için ısrar ediyordum ama bir süre sonrada kabullendim ve ayrıldık 2 yıldır hiç görüşmedik konuşmamıştık sonra bi şekilde bu bana ulaştı böyle bi teklifte bulundu
Peki kaç yaşındasın ve yanındayken Seks hayatınız var mıydı aktif miydi
Hayır asla bi seks hayatımız olmadı yüzeysel biseyler yaşadık ama ileriye gitmedik 30 yaşındayım? Aktif mi derken gay olabilir mi diyorsun
Yok Ben sizin için sordum yani sen onunla hiç seks yapmadın mı ve bakire misin Böyle bir kadına nasıl bu teklifi yaparken
Evet bakireyim ama cinsellik teklifinde bulunmadiki zaten adam sevgili dahi olmak istemiyor benimle
Bence ama acaba Sen kaç yaşındasın peki
30 yaşındayım neden yaş ne alaka
Merak ettim sadece 30 yaşındasın Baki resim ve alkol sigara parası karşılığında birisini evde yaşamaya çağırıyor
Ama söyle düşünüyorum cinsellige düşkün değildi acaba gay olabilir mi
Yani seninle seks yapmıyordu Esen Bakiresin istemiyorsun nasıl yapsın adam
Bakire olmasamda yapacak bi tip değildi
Peki Sen lezbiyen misin 30 yaşına kadar hiç girmemiş içine Bakiresin hala
Hayır Şu an sevgilim var erkek onu deli gibi seviyorum dahada bana bisey sorma
Ama hala baki resim ne hala seks yapmadım o adamın da sevgilisiydi ve o da yapmamıştı ona g olmakla suçluyorsun sen deriz binasında demek hatırlıyorum
Y bi git kardeşim ne sacmsliyorsun
Senin dediğini ne kadar saçma olduğunu ortaya çıkarıyorum Yani sen bakiresini alıp senle seks yapmadın niye gay olsun Sen de sevgilin var ve Bakiresin seks yapmıyorsun Bunu anla istiyorum
Nerden biliyorsun şuanki sevgilimle seks yapmadığımı ne boş insansın yazma ya
Demin bakire olduğunu yazdım unuttum galiba
Ya bi def git sanane bakireyim ya da değilim beni mi skcn sapik adam
Ya Bak hala anlamıyorsun sadece suçluyorsun Çünkü senin açının ortaya çıkarttım ve senin dediğini kabul etmedim diye sana bir şey anlatmaya çalışıyorum hala başka yere çekiyorsun niye böylesin hayatta yapın böylesini Senin dediklerini kabul etmeyince saldırıyor musun
Sen başka yere çekiyorsun kardeşim olayı çözmek ayağına özelimi soramazsin bu denli seni hiç alakadar etmez
Ben üzerini sormadım Sen bakireyim dedin adam Benimle seks yapmak dedim gay mı dedim ben dedim ki bakire olduğun için yapmadı Sen de bir erkekle seks yapmadın Bunun için sana da lezbiyen mi dememiz gerekiyor dedim
Yazma sapik yazma laftan anlamıyor musun sapık olduğunu önce idrak edip cevap vermemeliydim
Sapık olan sensin, adam seninle yatmadı diye adam gay yaptın
Sen yazma
Tabi canım ısrarla bakiremisin cinsellik var mıydı diye soran benim ben öyle bi soru sorduysam kabul ediyorum sapigim hadi yallah
Hiç alakası yok yazdıklarımızı okumamışsın ya sırf senin dediğini kabul etmedim diye evet bu adam gay deseydim hiç bunlar olmayacaktı Ama senin dediğini kabul etmediğim için bunlar oldu sen bilirsin doğru belli Ortada senin istediğini al kabul et
Nerden buldun bu torbacı salağı hiç bir şekilde iletişime geçme bi daha sakın çok kötü niyetli biri başına bela olur
Yok yok asla iletişime geçmek söyle dursun yolda görsem kaçarım yani
Ama yek kırıldığım üzüldüğüm bana hiçbir zaman değer vermemiş olması ve bir zamanlar ben onu severken onun rol yapması harcadığım zaman vs
O kırıldığın konuyu anlıyorum ama bu senden kaynaklı olan bi şey değil tamamen onun bozuk beş para etmez karakterinin meselesi merak etme bu çoğu kızın başına gelen kötü bir deneyim ilerleyen zamanlarda seni gerçekten seven biri karşına çıkacak emin ol için rahat olsun
Ne güzel bana da öyle lazım yan gel yat
S.. yerler öyle işi yatak arkadaşı arıyor mk
Tam da böyle hissetmeni istemiş
Sen nye bununlasın hâla
Çoktan ayrıldım ama söylediği laflar aklımdan çıkmıyor
boş ver salla gitsin
Beles hayat oh
Yasama derim
Asla zaten ama neden böyle yaptı