Eski sevgilinin buluşma teklifinden hayır çıkar mı?

3 yıl sevgili kaldık ve ilk iki yıl beni çok üzecek şeyler yaptı. Ama sürekli kötü gunler geçirmedik ki ayrılmadım zaten. Sürekli affettim. Şiddete meyillilik de vardı durum baya kritik o yüzden. Zararı bana da dokundu zaten. Son yıl baya bir değişmişti aslında ve öfkelendiğinde benden uzaklaşmaya çalıştığını da görüyordum. Ama son kavgada yine benzer bir tarafını gösterince tamamen ayrıldım. Klasik, belli bir süre bırakmadı peşimi. Ama asla tehdit veya başka şeyler yoktu. Hani çalıştığım yerleri bilir öğrenir gelir izler giderdi mesela. Beni de zorlamazdı ama çok da yalvardı. Ben kabul etmedim. Sonra terapiye gittiğini kanitlayarak gösterdi falan. Ben tamamen bana ulaşmasını engelledim sonra. Numarami bile değiştirdim onu da buldu 8 aydan sonra tekrar yazdı. Evet ne yapmam gerektiğini benim bilmem gerekiyor ama kafam o kadar çorba oldu ki zaten günlerim yoğun geçiyor iş güç. Bir yandan aşırı merak da ediyorum benimle nasıl konuşacak ne yapacak o kadar zamandan sonra bir yandan da hiç uğraşmadan yine istemediğimi söyleyip engelleyesim geliyor. Bilmiyorum ya. Siz olsanız buluşup böyle tamamen onu süründürme evresine mi geçerdiniz yoksa bırakır miydiniz

Eski sevgilinin buluşma teklifinden hayır çıkar mı?