Aşk İlişkileri Kalbin bos mu dolu mu tahmin edeyim mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Sıkıldım çabuk gelin tahmin etcemmm 😒 Güncellemeler1 yıl Hepinizin kalbi bos zaten,😜 soruma like alayim 🫶🏻 Kalbin bos mu dolu mu tahmin edeyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. "Kalbim bomboş kaldı sanma, acılar geçer zamanla"şarkısını söylemeye başladım.. Peki sence nedir , benim kalbimin durumu?https://youtu.be/tNjZndIA6F8?si=slVRmjUyAj3a7BUp 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Edemezsen fena bozarım kimliksiz üye 0 1 Yorumla Soran 1 yıl bom bossss Yorumla
İneklipicama Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 94% 1 yıl Bunu bulmak çok kolay 0 2 Yorumla Soran 1 yıl boşş Yorumla İneklipicama 1 yıl Doğru. Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Hadi et bakalım 0 0 Yorumla
tacıkayıpkral Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Gelip boş diyeceğin için bilemeyeceğim. 0 0 Yorumla
sedefffinci Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Et bakalım 0 2 Yorumla Soran 1 yıl dolu Yorumla sedefffinci 1 yıl 🤫🤫 Yorumla
neerrr Takip Et Xper 4 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Olurr 0 2 Yorumla Soran 1 yıl bosss Yorumla neerrr 1 yıl Doğru 👍🏻 Yorumla
kebeeelek Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Evet 0 2 Yorumla Soran 1 yıl bos Yorumla kebeeelek 1 yıl Doğru Yorumla
MinikCenavarx Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Et bakalım 0 2 Yorumla Soran 1 yıl boşş Yorumla MinikCenavarx 1 yıl 👍👍👍👍👍 Yorumla
Şiirden-bıkmış-şair Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Et bakim 0 3 Yorumla Soran 1 yıl doluu Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Taşıyor çabuk ayarı kıs biraz 😀 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl 3-4 tane var benim bildin he Yorumla
Siyah_2024 Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 102% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 471 cevap paylaştı. lütfen 0 0 Yorumla
cancan0703 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 417 cevap paylaştı. Olur 0 0 Yorumla
SentzzzxX Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 84% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Et bakalım 0 0 Yorumla
İpi_Kopuk_Ucurtma Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 578 cevap paylaştı. Et bakalım 😀 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Çabuk et 0 0 Yorumla
l_i_l_i_t_h Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 93% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 551 cevap paylaştı. Et bakayım 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,1b cevap paylaştı. Boş. 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı. Tahmin et 0 1 Yorumla Soran 1 yıl bos Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı. Hemen bilinir 0 2 Yorumla Soran 1 yıl boşş Yorumla respectemir 1 yıl Doğru Yorumla
furkanmis Takip Et Xper 4 Yaş: 24 1 yıl Tahmin et 0 2 Yorumla Soran 1 yıl bos Yorumla furkanmis 1 yıl Evet Yorumla
murathanbey Takip Et Bilge Yaş: 33 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 325 cevap paylaştı. Et bakalm 0 2 Yorumla Soran 1 yıl bos Yorumla murathanbey 1 yıl Bildin :) Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Et bakalım 0 2 Yorumla Soran 1 yıl bos Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Maalesef boş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
"Kalbim bomboş kaldı sanma, acılar geçer zamanla"şarkısını söylemeye başladım.. Peki sence nedir , benim kalbimin durumu?
https://youtu.be/tNjZndIA6F8?si=slVRmjUyAj3a7BUpEdemezsen fena bozarım kimliksiz üye
bom bossss
Bunu bulmak çok kolay
boşş
Doğru.
Hadi et bakalım
Et bakalım bilecekmsnn
Gelip boş diyeceğin için bilemeyeceğim.
Olur
olur
bos
Hadi et
bsss