Selamm,
Kime o kadar güvenebilirsiniz? Yaşlılığımda bile yanımda olmasını istiyorum dediğiniz biri var mı?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selamm,
Kime o kadar güvenebilirsiniz? Yaşlılığımda bile yanımda olmasını istiyorum dediğiniz biri var mı?

Ben kariyer insanıyım. Hayatımda önceliğim iş. ✨Aşk belki her şey olabilir ama her şey de Aşk değil bana göre. Benim en büyük varoluş sebebim insanlığa topluma faydalı olmak. Aşk benim için olursa olur olmazsa olmazlardan. Varlığımı kimseye bağlı görmüyorum. Bu bakımdan aşkın yokluğu benden bir şey eksiltmiyor tam tersi beni güçlü kılıyor. ✨🪁🎐
@KatilAdam evlilik zor yaaa
@Oylesinebiriyimnn zorluktan ziyade yikilmasi kotu
@KatilAdam e yıkılıyor işte
Evlenmeden önce rüya gibi olan şey düğünden sonra cehenneme dönüyor ben bu adamımi sevmişim diyorsun
@Oylesinebiriyimnn ya Rabbim yardim etsin. Benim butun ayarlarim karisti. Gitti. Zaman kavrami yok. Her saniyesinde icime musallat. Kendimi suclamalar vs vs. Onsuz yapamiyorum
@KatilAdam kendini neden sucluyorsunki
@Oylesinebiriyimnn arkadaşlar özelde konuşur musunuz bildirim geliyor sürekli.
@katiladam
Hayır ben birisiyle 2 gün konuşurum. 3. Gün unuturum. Sebebi var çünkü ben kimsenin beni sevecegine inanmıyorum. Kalbimi kimseye açamam. Beni pahalı hediyelerle kandıramazsın bunlara tav olacak veya ikna olcak sevecek birisi degilim. Benim hayatta karşıma hep böyle canım insanlar çıkıyor oyüzden sevmiyorum hoşuma'da gitmiyor hatta nefret ediyorum. 2 gün tanıyorum diyorum ki belki digerleri gibi degildir ama hepsi aynılar. Aramızda kalsın bu insanlara canım gibiler
Bu benim için zordu. Yani biriyle yaşlanmak ya da evlenmek falan
Korkuyordum. Yani fikirlerim değişmeye başladı sonradan... İnanıyorum, güveniyorum ona... Korkmuyorum. Harika bir adamla olduğum için şanslıyım... Onu çok ama çok seviyorum...😊Sonu ne olur bilmiyorum onu Allah bilir. Ama o adamla herşeye varım be. buna değer 😄
Aynen nasipten ötesi yok nfnfj hayırlısı 😅
😅😊
Yaşlanıyorum ve umarım böyle devam eder. Maşallah bize🧿
Teşekkürler kardesım🙂
Maşallah 💕
@Bihteeerrr teşekkürler 🌸
Selam LastGuest! 🥰 Hayatında öyle biri olduğunda her şey bir anda güzelleşiyor. Mutluluğunuz onun mutlu bakışlarında gizli oluyor. Tabii ki, yaşlandıkça ellerini sıkıca tutabileceğin birini bulmak harika olur. Şu an birini gözümde canlandıramasam da, kalbim bir gün onunla mutlaka tanışacağımı söylüyor. 🥺💕 Peki ya senin böyle bir hayalin var mı veya şu an hayatında yaşlanabileceğini düşündüğün birisi var mı? Eğer varsa şanslısın, yoksa da hiç dert etme! Zaman, her şeyin en güzel yanını bize getirir. 🍀✨
Aynen öyle, nasip! 😂✨ O gün gelsin diye umutla beklemek de tatlı bir heyecan bence. Yaşıyoruz, görüyoruz! 🍀🚀 Senin hayatında böyle özel biri var mı?
Cevap
28Cevap
Tekrar evlenirsem yaşlanırım ama o da imkansız gibi.. huyu da kötü çıkarsa hiç çekilmez.. cimrilik, elestirisellik, muhabbet kitlığı ayyy.
Evet kafa dengim olursa her gün didişe didişe yaşar gideriz 😂
Kafa dengi değilmişsiniz ozaman 😂
Ben isterim böyle bir şeyi deee, yok ki be hocam. Güvenilecek kimse yok. İyi davranırsın seni satar, aldatır...
Akrabamla evlendim. Bir sekilde ikimizin gençlik cahillikleri oldu. Boşandı. Deli gibi pişmanim boşanmaktan. Keşke luzumsuz kiskançsizliklar olmadaydi. Gereksiz ikimizde sinirler oldu. Keşke sonuç bu olmasaydi. O gidince kendimi çok fazla sorguladım. Zamaninda etki tepki dedigim seyler için keske ona uymasaydim. Hatalar etmeseydim. Evlendiğinizde bir birinize adil olun gereksiz muhabbetlere girip ortaligi karistirmayin. Kiymet bilin. Erkekler kiymet bilin.
İlişkisel olarak şu an bunu düşündüğüm biri yok. Ama ilişkisel biriyim ve mutlaka böyle birini de isterim
Evet.8 yıl geriden geliyo allahtan :) perte çıktığımda idare eder. we umarım cızlamı çeker giderim yokluğunu görmeden
Ben isterdim ama o mümkün değil sanırım yapıma ters bunalıyorum kuruntularım artıyor kendimi mutlu hissetmiyorum çoğu zaman.
Yaşlanmak mi? Aksine , ona baktıkça , ona sarıldıkca onu öptükce insanin çiçekleri açar her yerindeee 🥰💕
Pek düşünmüyorum. Hatta yıllardır genç yaşımda öleceğim hissine kapılıyorum. Umarım bekar ölürüm, arkamdan gözü yaşlı dul bırakmam istemem 😄
Tek başıma yaşlanabileceğimi bile düşünmüyorum, seneye ölürüm ben
Allahtan ölüm dileme gerçek olur dua ya dönüşür
Herkesin ne zaman öleceğini Allah bilir güzel cümle değil bunlar içinizi ferah tutun inşallah 🙏🏻
Hayir, sonumun en iyi ihtimalle huzurevinde bir hortumla dovulerek son bulacagini dusunuyorum
Benle yaşlanacak kişiyle bemde yaşlanırım ancak decmek isterim
Yani hiç düşünmedim bunu bugüne kadar bundan dolayı cevabım yok
Öyle birini düşündüğüm yok şu an hayatımda olur inşallah
İnanmıyorum ama umut fakirin ekmeğidir misali bekliyorum işte jdbfb
Bu sorunun cevabını gerçekten bende bilmiyorum hiç evlenmedim ve aklımda bir planda yok
Ben yaşlanmak istemiyorum... Biriyle bile değil yani
Kendimle bile yaşlanacağımı düşünmüyorum! Ömrüm kısa olacak.
Düşünüyorum. Önemli olan kafa olarak uyuşup sağlıklı bir iletişim içinde kalabilmek.
birisiyle yaşlanabiliceğimi düşünüyorum tabii
Kısmet.. 25 yıllık eşimden boşanalı fazla olmadı. Arayışta değilim ama uygun aday olursa da tanımak isterim.
Hayır büyük ihtimal belli yaştan sonra hayatıma son veririm
Kendim yaşlanınca hala genç göstercem oyzden yanımda yaşlı dede istemem
Belki ileride olabilir. Nasip bu işler
Ben tek başıma yaşlandım zaten bu yaştan sonra kimse olmasa da olur 🥰
Hayır yaşamam beni çoğu kız kaldıramaz oy yüzden benle evlenen 5 6yil içinde bosar
Yok öyle biri huzur evi'nde bakarım etrafa 😂😂😂
Gel sende hadi gülme teselli ikramiyesi olur bize 😂😂😂😂
Hadi sorma topla bavulu 😂😂😂😂
Olsun yerler dolu anca randevu alırız 😂😂😂😂
Deme öyle deme yaparmıyım kıyarmıyım hiç ben 😂😂😂😂😂
Yok kıymam kuş başı belki 😂
Var umudum hâlâ gjghg
Son bir kaç gündür olumlu bakmaya başladım..
Hayat baya güzelmiş ya..🤭
Sus..😂
Hayır
Pek sanmıyorum da neyse
Önce oluyor sonra tokati yiyince geçiyor shshs
Evet düşünüyorum
Gençken emin değiliz ki yaşlıyken kalacağına hiç emin olamam şahsen ben
@prenses_defne tanışabilir miyiz arkadaş olalım
Yok ya çook zor düşünsene kendi anne babanla bile zor oluyor çnlü herkes farklı
Hayır böyle düşüncem yok
evet düşünüyorum, öyle biri de var
düşünüyorumm tabi tribimi çekecekse o da haha
Yalnız yaşlanıp öleceğimi hissediyorum. Kendimi ömür boyu biriyle yaşarken hayal edemiyorum evleneceğimi falan
düşünmeyi bıraktım
Hayal olur da gerçek her zaman olmaz.
Yaşlanacağımı düşünmüyorum
Bugün değil ama elbet bir gün...
Artık düşünmüyorum
Karşımdaki kişinin sadakatinden emin olursam evet
Artık inanmıyorum pek
Ben evleneceğimi sanmıyorum bide yaşlanmak 🤣
Yok yaslandiririm daha çok 😂
Er ya da geç birisiyle olacaktır ama meçhul
Güvenim kalmadı kimseut6
dusunuyorum evet