+1 yılKimse 4x4 olamaz. Ne kız ne erkek... Yanlışı olmayan, mükümmel olan sadece Peyğamberlerdir...
Mükemmel erkek de yokdur tabikide. Her insanın hataları vardır muhakkak... Gün içinde kaç yalan atan insan var kim bilir...
Kız arkadaşını, nişanlısını veya eşini üzmeyen insan da yokdur. Mutlaka bir yerde kırgınlık oluyor, üzgünlük oluyordur ama önemli olan hemen o gönlü onarmak..."Ben asla özür dilemem, ben neden gönlünü alcamki o geldin gönlümü alsın" diye laflar etmemeliyiz..
Özür dilemek bir erdemdir!!!33 Yorumla- +1 yıl
"Özür dilemek bir erdemdir" Katılıyorum sana @semra_ocak88
Peygamberlerden başka hiçbir insan dört dörtlük ve mükemmel bir şekilde yaratılmamıştır. oysaki dünyada bütün ilahi ve beşeri sistemler özür dilemeyi bir mecburiyet, gereklilik olarak benimsemişlerdir.
Özür dilemek yiğidin şanındandır, Teşekkür etmek gibi özür dilemek te bir nezaket kuralıdır. Hatalı olduğunu anlayıp özür dilemesini bilen bir insan gerçekten güçlü ve yüce bir insandır. Özür dilemeyi gururuna yediremeyen ve bu acizliğini fiziksel gücü ile kapatmaya çalışanlar ise aslında biçare zavallılardır... - +1 yıl
Aynen :))
Soran+1 yılçok doğru
En İyi Cevaplar
Şöyle bir laf vardır; kadınlar kendilerini güldürebilen erkeklerden hoşlanmaz, hoşlandıkları erkeğe gülerler. Önemli olan mükemmel, hiç üzmeyecek erkek değil, üzüldüğüne değecek erkek önemli. Her ilişkide kavgalar, üzüntüler oluyor. Önemli olan o kavga sonunda geriye dönüp baktığında hala birbirinize olan aşkınızı ve yaşlandığınızdaki halleriniz gözünün önüne ikinizinde gelebilmesidir. İşte o zaman o kişi zaten mükemmel erkektir :)
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladim sagol
Hatasız olduğun zaman kıymetini bilmiyorlar ki. Ne kadar yakarsan canını o kadar çok seviliyorsun şu zamanda. O da bana ters.
1 defa biri üzdü mesela, o gün bugündür hayatıma kimseyi almadım. İlk ve son oldu. :) Çok pis oluyor üzülünce. Kimseyi üzmedim öyle üzmekte istemem. Vicdanen rahatsız olur insan. Kalp kırgınlığı hiç bir şeye benzemiyor. Birde aşk içinse. :)07 Yorumla
Soran+1 yılGercekten canım cok yanıyor
Soran+1 yılYa bizim canımız nefes almakta zorlaniyorum bazen
Soran+1 yılPaylastim:(
Soran+1 yılUnutmak degil de bu acıyı yasamamk istiyorum
4 4lük insan yok ki erkek olsun ne kız millete nede erkek nilleti 4 4lük değiliz
01 Yorumla
Soran+1 yıleyvallah
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
139Cevap
+1 yılbazen uzmek gerekıo ama kırırıcı olmamaya calısıoruz :D 4 4 luk vardır ya kendımı ole goruorumda herkese uygun dılım tabı muhafazakar bı kıza gıtmem ben , cluba gıder konsere gıden eglencesıne duskun bırıyım karakter olarak da ahlıklı ve etık bir kişiliğim war
03 Yorumla
Soran+1 yılSen baya 4 1 lik çıktın
- +1 yıl
:D dıorum ya anlayıs farkı işte sana uymuo olabılırım :D karakter acısından daha da insan olmaya calısan bırıyım
- +1 yıl
:D arkamızdan can da cok yavasak adamdır dıen yok allaha sukur , iyi cocuk delıkanlı adam derler bu bana yeter gerısıde ortak ozellıklere kalmıs
güncellemede ki benim ama hiç üzmeyince üzüyorlar ne kadar iyi davranırsan o kadar çok üzüyorlar
https://www.youtube.com/watch?v=smiFk6KHr_8
o nedenle şu an ne yapacağımı bimiyorum uyumuyorum bekliyorum neyi bekliyorum bilmiyorum ama öyle işte şunu dinliyorum
hiç hatam olmadığı halde niye beni üzerler ki niye durup dururken iyi davrandığım için ezmeye çalışırlar18 Yorumla
Soran+1 yılkadınları anlamak zor
Soran+1 yıldeğer verilmesini ister kadınlar değer vermezsen giderler
Soran+1 yılişte sevgilin için anneni satarsan böyle olur
Soran+1 yılterbiyesiz
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılMükemmel değilim. Olmak da istemiyorum.
Hatalarım ile, kör topal bile olsa yürümek daha eğlenceli hayatın engebeli yollarında.
İnsanız be.. Olacak o kadar hatamız. ¦¬)
https://i.hizliresim.com/89zaLk.gif05 Yorumla
Soran+1 yılBu ne arkadas :)
- +1 yıl
Yorumumu beğenmediyseniz kusura bakmayın. Sayfanızı kirlettim.
Soran+1 yılYok onu demedim
Soran+1 yılKendine ait logo hos olmus :))
- +1 yıl
Teşekkürler. :):
+1 yılDort dortluk erkek varmıdır yoktur..
Ama sende bna sunu sunu soylesene dort dorluk kız varmıdır demeyecegim bu sacmalık olur dort dortluk ınsan varmıdır onu soylesene bana.. ?
Herkes hayatında hata yapar o yuzden kimseyi suclamamak lazım..
İnsanları oldugu gibi sevmek lazım kimseyi degistiremezsin sonucta..
Ya oldugun gibi gorun ya da gorundugun gibi ol demis atalarımız..
Saygılar umarım kırıcı birsy dememisimdir varsa kusurum ozur dilerim..02 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim
- +1 yıl
Rica ederim hanımefendi..
+1 yılHiç sevgilim olmadı, olsaydı sanırım bir dediğini iki etmezdim, sadece ona ait olurdum, onu karşılıksız severdim, her şeyden çok değer verirdim; okuldan sadece arkadaşım olan bir kız için bile, o ailesine otobüsle gidiyorken otobüste sıkılmasın diye uyumayıp onunla mesajlaşıyordum, ona eşlik ediyordum yani, çok değer verebilen, çok önemseyen biriyim ama bunun bir önemi yok sanırım yalnızlığım üzerinde :(
01 Yorumla
Soran+1 yılvardır senin de nasibin
Gizli Üye(36-45)+1 yıldört dörtlük diye bir şey yok ki, herkes için mükemmel tanımı farklıdır. ve insanların bu mükemmel tanımları birbirleriyle uyusmadiginda, ister istemez karsilarindakini kafalarindaki tanıma uydurabilmek için onu uzerler. doğru bir ilişkide pek fazla tartışma konusu bile bulunmaması gerekir. karakterler catismayacaktir çünkü.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladim
4/4'lük insan yoktur. Sadece sevdiğini bilerek üzen yahut üzmemek için çaba harcayan insan vardır. Üzmemek için çaba harcayan da bir yerde hata yapıp üzer elbette ama telafi etmeye çalışır. iyi niyettir önemli olan, bilerek üzmemektir.
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
+1 yılKimse dört dörtlük değildir ve insanın, insani ilişkilerin olduğu yerde üzülmekte sevinmek kadar doğaldır.. Kimse mükemmel değil ya da ilişkiler kusursuz elindekilerle en iyisi için çabalamalısın sadece..
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılBence bu tür sorularla kafanızı cok karıstırmayın, mükemmel erkeği arayan her kızın hazin bir sonu var :) bir erkeğin en mükemmeli sizi sevgisini hissettirendir bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica.
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu sitedede oyle oldugunu düsündügüm birisi var, sarkilarini dinledim hepsini cok basarili buldum profilindeki yaziyi dikkatli okudum, bu yasina kadar bekar kalmasina sasirdim, ismi acikliyorum @SinirliBiber :D
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılBen hic uzmedim kizlari ve hayat arkadasimi da kanimin son damlasina kadar mutlu edecegime inaniyorum hayirlisi :)
01 Yorumla
Soran+1 yılinşallah
4 4 lük insan var mı 😎 bence herkes kendi mutlulugunu ister gayet tabi ama herkesin karakteri farklı kimse sevdigini üzmez istemez ama kanatlı sevgili zor be bu dünyada😊
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
kıymet bilen zor be ama nerde sevmediğin adam var bak o bilir kıymet ama sevdiğin bilmez ugrasmıcan ya aslında en güzelide nerdeeeeeeeee
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı. En iyi erkek aslında eşini aldatmayan ve yuvasına sahip çıkandır 4×4 lük olmasada bu erdemi onun tüm hatalarını örter.
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın galiba
Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Seni hiç üzmeyen erkeği eninde sonunda terk edersin..
13 Yorumla
Soran+1 yılHmm neden
- +1 yıl
Senin her istediğini yapan erkek sıkıcı gelir bir süre sonra..
Ayrıca zamanla kendini ondan üstün görmeye başlarsın.. "Bu benim bir dediğimi ikiletmiyorsa demek ki ben daha iyilerine layığım" diye düşünürsün..
Ama yeri geldiğinde sana "hooop dur orda bakalım, her istediğin olmaz" derse onu kaybetme korkusu yaşarsın ve daha çok bağlanırsın..
Soran+1 yılHmm anladim tesekkurler
kimse mükemmel değil ufak hataları olabilir eğer olsaydı hiç üzmemeye çalışırdım hiç üzmezdim diyemem kimse diyemez basit bir tartışma da üzebilir sonuçta
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
+1 yılpara hariç herşeyim dört dörtlük para konusunda ise param var benimle olana 1 kuruş harcatmam istediğinin fazlasını bile sunarım ama hayallerdeki jipler ferrariler gibi şeylerim olamaz
03 Yorumla
Soran+1 yılanladım
- +1 yıl
samanlıkta iğne aramak kadar zor artık doğru erkeğide kadını da bulmak biraz şans meselesi tamamıyla
Soran+1 yılhaklısın
+1 yılohaha jip mi alıyon sen :DDD
https://www.youtube.com/watch?v=XfULwpehtpA01 Yorumla
Soran+1 yılSordum yahu dalga gecme
Bak dört dörtlük erkeği bekleyen kadının sonu.img7.mynet.com/.../iskelet.jpg :D
01 Yorumla
Soran+1 yılHahaha
Her insanın kendince kusurları vardır, kimine göre iyidir kimine göre kötü. Yani senin kararına kalmış dört dörtlük olup olmadığı bulduğun erkeğin.
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
Var canim ben dört dörtlük biriyim.
Cidden.
Göy goy olsun diye demiyorum.02 Yorumla
Soran+1 yılneyin 4x4 lük mesela
sevgilisini üzmeyen erkek yoktur canım mutlaka her insanın bişeyi karşındakini üzer. benimki odun mesela :))
01 Yorumla
Soran+1 yıl:) teşekkür ederim
Kadın ya da erkek, hiç kimse mükemmel değildir.
Sevgilim yok ama, sevgilim olsa üzmem.02 Yorumla
SoranPeki
Eğer dört dörtlük bir bayanın varlığı doğruysa emin ol dört dörtlük erkeğin varlığıda mümkündür.
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki
Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Mutluluğun zevkini alabilmek için arada küçük mutsuzlukların olması bence güzel bişey.. Ama abartmadan tabii. Ben öyleyim sanırım.
00 Yorumla
+1 yıl4×4 erkek demek sevdim bu yazıyı dörtlükt erkek bulmak zor bulsanda kapilmistir zaten 4×2 kiz olsa oda yeter erkeklere ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılAnladim
- +1 yıl
kiz arkadaşını uzmeyen kirmayan erkek yoktur kimisi 1/2 gun uzer sonra gider ona tapar kimsi 10/15 gun cektiril kiza uzer neymis hatasini anlasin diye afedersiniz arkadaslar ama l*n mal kiz veya erkek birisi birisini uzuyorsa bu konuyu bastan dusunmeniz lazim beni uzme beni kirma sözlerini kullanmaniz lazim...
+1 yılDört dortlk insandan kastini söylersen var ya da yok diye biliriz.
03 Yorumla
Soran+1 yılSevgilisini hic uzmeyen
- +1 yıl
Bence zor bulursun sayın simultan seni deli gibi seveni sen sevmezsin senin sevdigin kisi seni sevmez uzulmek de uzulmemekde bunlara bagli aman dunyanin hali işte. Bence asktan sevgiden cok kafasi calissin yeter sonucda iliski kalp degil zihin yoneltir.
Soran+1 yılHmm anladım
4x4 kız varmida 4x4 erkek olsun mavinin golgesi ble siyahken mukemmel biride zor
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılHatasız kul olmaz diye bosuna mi demis orhan gencebay
04 Yorumla
Soran+1 yılIliskiler de her erkek hata yapar mı
- +1 yıl
Tabii ki de yapacaktir ve eger sadık bir erkekse ozur dilemesini de bilir.
- +1 yıl
Rica ederim :)
Dört dörtlük erkek değil,
İnsan bile yoktur.
Hey gidi Heeeey01 Yorumla
Soran+1 yılpeki
Emin ol mükemmel bir erkek veya bayan olsa bu karşıdaki kişiyi sıkar, bunaltır.
02 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
Üzmedik ancak üzüldük doğrudur mükemmel değilim bu sana bağlı seviyorsan en mükemmeli o oluyor zaten gibi gibi hayat işte farklı
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım
+1 yılorhan abi bile söylüyor hatasız kul olmaz diye. ama mükemmel olmak için de çabalamak gerekir. ama şöyle bir durum var ki asla verdiğin değeri sen görmüyorsun...
00 YorumlaVardır belki ama insanız hatalarımız olur oluyor büyük veya küçük mühim olan ders çıkarmak ve tekrar etmemek hatalarımızda ,4-3 lük diyebilirim kendime :)
00 YorumlaSoyle daha iyi olurdu mukemmel insan varmi? ya da hic kimseyi uzmeyen yani anne babasini uzuyir insan sevgilidinimi uzmeyecek insanin oldugu yerde hata vardir
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
+1 yılMükemmel erkek diye bişey yoktur ve kız arkadaşını hiç üzmeyen bir erkekte yok
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yıltabikide yoktur ilişkilerde herşeyi alttan alan biri olamaz zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm anladim
Mümkün değil.
Hepsi aynı. bir tane farklisini görmedim.03 Yorumla
Soran+1 yılKac tanesini tanidin ki :)
Aşk İlişkileri konusunda 562 cevap paylaştı. Mükemmel diye bir şey yoktur. Bence kavgaların olması bir ilişki için iyi birşey.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. nedemiş orhan baba: Hatasız kul olmaaaaaz, hatamla sev beniiiii :))
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
Aşk İlişkileri konusunda 767 cevap paylaştı. o biraz senin bakış açına bağlı kusur bulmak istersen her şeyde bulursun
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladim sagol
Ya sen erkeği geç ilk önce şunu düşün 4 4 lük insan varmı? Ama ben 5 -4lüğüm çığır açtım 4-4lük değilim B-)
02 Yorumla
Soran+1 yıl:) peki
bunun bir tek karşılıgı var
ne kadar sevdigine, ne kadar deger verdigine baglı..
çok seversem üzmem..
sevmezsem tınlamam :P02 Yorumla
Soran+1 yılSeverken üzen olmaz mi
ben desem... inanmassın ama... hata değidiğin karşı tarafın kışkırtmasıyla yaptığın haraketler mi yoksa doğalda dengesizlik mi..:?
03 Yorumla
Soran+1 yılYok sevgilisini uzmeyen erkek var mıdır
Soran+1 yılEvet haklisin
Ben 2 çekerim
Ama fena halde iyiyim
Abaza değlim
Aldatmam
güvenilirim
Yakışıklıyım falan yani fotom yok ama valla çok yakışıklıyım15 Yorumla
Soran+1 yılHee tabi :)
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılhatasız kul olmaz :D hatamla sev beniiii :D demiş orhan baba :D
00 Yorumla Üzsem bile gönlünü almasını bilirim yeter ki Sevdiğim biri olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım
+1 yılSevgili kusurlarıyla güzeldir... Ben kusursuz sevgili istemem zaten.
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki
Aşk İlişkileri konusunda 728 cevap paylaştı. Dört Dörtlük Değilim. Gerekte Duymuyorum. Benim Olan Böyle Mutlu Olacak Başka Yolu Yok.
02 Yorumla
Soran+1 yıleyvallah
Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı. Her güzelin bir kusuru vardır her insanın olduğu gibi :-)
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım
Dört dörtlük kız var mı ki dört dörtlük erkek olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hatasız kul olmaz tabiiki bu en büyük tesellimiz :-) ama. Dört beşlik insan bile vardır kıyılarda köşelerde ;-)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 801 cevap paylaştı. kimse o kaliteye ulasamaz ister istemez bile üzer. ama dikkatli olan var muhakkak
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
+1 yılşu ana kadar 4-4lük sevgilim var diyeni duydum da 4X4lük sevgilisi olduğunu duymadım :D
04 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani
- +1 yıl
4-4 lük sevgiliyi anladım da 4X4 lük sevgili hiç duymadım full+full gibi :D
Soran+1 yılE ikisi de ayni sey degil mi
- +1 yıl
bence değil. bir istediğin erkek tipi vardır istediğin herşey onda vardır bu 4-4lük erkektir bir de 4x4lük erkek vardır istediklerinin yanı sıra aklında ve kalbinde olmadığı halde hoşuna giden özelliklerinin de olması vardır.
+1 yıl4x4 lük kadın oldugu gün erkekte olur merak etmeyin.
01 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah
+1 yılHatasiz kul olmaz. Kendi adima konusursam bugune kadar hic uzmedim ama uzulen ben oldum uzmek gerekiyormus onu anladim malesef
01 Yorumla
Soran+1 yılhmm peki
sevip aşık olunca dörtdörtlük oluyor gözlerin hiç bir şey görmüyo
yoksa 4x2 bile zor bulunur gerçekte01 Yorumla
Soran+1 yılHmm mantıklı
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldört dörtlük kadinin olmadigi gibi dört dörtlükte erkek yoktur
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
kızı üzmeyen erkek yoktur kardeşim ama bunu erkek bilerek yapmaz bir sebebi olur.
01 Yorumla
SoranTeşekkür ederim
+1 yılherkesin ufak tefek de olsa illaki vardır. sen mükemmel erkek ya da kadın gördün mü hiç?
02 Yorumla
Soran+1 yılYok görmedim
- +1 yıl
yani doğal olarak
- Devamını Gör (114)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam