Aşk İlişkileri Sevgilinizin uykusu gelsin diye ayağınızda sallar mısınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Gece uyku tutmayan sevgilinizi uyusun diye ayağınızda sallar mısınız?👀 Sevgilinizin uykusu gelsin diye ayağınızda sallar mısınız? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. sallarım evet 1 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Hiç benlik değil ama hamak hediye edip hamağı sallarken ninni söylerdim belki 😅 1 0 Yorumla
curlyboyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Çok ağır değilse sallarim ayaklarımınki de can sksnskks 1 0 Yorumla
fıstıklı_kurabiye Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sallamak ne kelime şarkılar ile uyutur gıdıklarim 😂 1 0 Yorumla
oguzyldran0 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Sallanan kaç yaşına gelmiş kendi gitsin uyusun 0 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. İstersen evet neden olmasın ki 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Sallariz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
sallarım evet
Hiç benlik değil ama hamak hediye edip hamağı sallarken ninni söylerdim belki 😅
Çok ağır değilse sallarim ayaklarımınki de can sksnskks
Sallamak ne kelime şarkılar ile uyutur gıdıklarim 😂
Yok daha neler
Sallanan kaç yaşına gelmiş kendi gitsin uyusun
hayır o beni sallasın😄
Sallarım
Fotoya patladım puahahahah