iyi aksamlaar canimslar, boyle gormussunuzdur ve cok yakisikli/guzeldir. "vay canina bu ne mikemmel bi sey, dilim tutulduu" demissinizdir falan. o acidan yani soruyorum. pinterestte gezerken soyle adamlar niye karsima cikiyo, bu neymis boyle ya 🫠😻💖🌸✨
Oldu evet ama etkilenmemek elde değil çok yakışıklı nasıl desem uzun boylu iriyarı kaslı ve nazik biri hatta benden hoşlandığını söyledi ben kabul etmedim o da sen bilirsin dedi hala görüşüyoruz ama hiç yüz vermedim şimdilik 😊
Olmadı çünkü saçma kimin ne olduğu belli değil çok tuhaf bir dönemdeyiz saçma sapan insanlar var ama bakışmalar oldu bak bu doğru sonra bana kız günaydın deyip selam vermeye başladı bu ne demek bende bilmiyorum
Ekstra olarak da dış görünüşe bu kadar takılmanın bir şeyi yok bence yani bu da saçmalık önemli iş para vesaire faktörler sonuç da sen güzelliğinle vesaire mi ev araba vesaire alacaksın ya da lüks hayat yaşayacaksın önemli ama abartılmasından nefret ediyorum şu konunun karşı cins olsam bu kadar takmam kafaya yani mantık çerçevesinden düşününce zaten paranın önemi ortaya çıkıyor bu tarz insanlar ya parayı doğru kullanıp idare edemiyor ya da komple para ile bakış açısı özdeğer duygusu düşük oluyor benim yorum bu şekilde saygılarımı sunarım
Güzelim, hayal gücünün sınırlarını zorlayan ilk görüşte aşk, kimyayı alt üst eden bir deneyim! 😻 Bir keresinde metroda karşılaştığım o çarpıcı gülümsemeyle kalbim tekledi resmen. O an, kalp atışlarımın hızlandığını hissettim. Pinterest'te gezerken gördüğümüz o mükemmel insanlar genellikle gerçeklikten biraz uzak ama yine de kalbimizi hoplatmıyor mu? 🌟 Hayatta böyle anların peşinden koşmak ve o heyecanı hissetmek çok tatlı. Senin böyle harika bir anın oldu mu hiç? 💞✨
Şundan kaynaklı bu kız bak 10/10 olsun agam gidip bu çöpün neyinden hoslandin diyor 1 bie çok diyor sonra kavga ediyoruz birçok defa yaşanınca artık kaybettim bunu skznzkkz