gerçekten mi istemiyorsunuz yoksa kendinizi ağırdan almak için mi böyle söylüyorsunuz?
Cevabın nedir?
istemiyorum şahsen ben... çünkü gercekten dakika başı mesajlas bulusmak ıcın hazırlan süslen püslen, acaba ayrılır mıyız korkusu, aileye yalan söylemek de cabası. bunların hiçbirine gerek yok. anca evleneceğim erkekle görüşür konuşurum sonunda da hayırlı bir şey olur inşallah.. boşuna zinaya gerek yokkk :)))))
18 Yorumla
Soran+1 yılsizin gibi insanların varlığı beni kendime getiriyor.
Soran+1 yılçok mutlu oldum sizin gibi insanların var olduğunu bilmekle.
Soran+1 yılvalla öyle keşke herkes sizin gibi helal haram durumunu gözetse. şu an tek düşünce zamanımı geçireceğim eğleneceğim birilerini bulma olmuş. Öyleleri moral bozuyor. İyiki sizin gibiler var
Soran+1 yılrica ederim :)
En İyi Cevaplar
+1 yılKim bilir hayatın dalgalarıyla uğraşırken öylesine sevdalara dalmak istemiyoruzdur yürek beklemededir eşini..
23 Yorumla
Soran+1 yılçok güzel söyledin öyle sevdalar değilde eşini bekleme. Allah gönlüne göre verisn
- +1 yıl
Hepimizin :)
Soran+1 yılamin :) şu an için en iyi cevap sensin
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılİstiyorlar hepsi istiyorlar...
Bunların çoğu geçmişte takılı. kalmış insanlar aslında diğer kısmıda kendine göre birini bulamadığı için kendini kandıran kısım11 Yorumla
Soran+1 yılgörüşünde haklılık payı var
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılSadece çok çirkinler der bunu. Ve atan bir kalbe sahip olmayan kadınlar. ¦¬)
https://i.hizliresim.com/89zaLk.gif04 Yorumla- +1 yıl
Kalp herkeste vardır. Ama herkes onu hakkıyla kullanamaz. Bunu demek istedim ben de zaten @saatbit :):
- +1 yıl
Peki. Saygı duyup iyi bir gece diliyorum size @saatbit
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
4Cevap
uğraşmak zor geliyor her dakika neredesin, ne yapıyosun, geç cevap verdin, neden geç cevap verdin?, bir üst seviyede sonrada beklentileri artıyor erkeklerin bunu karşılamak tatmin etmek zor geliyor biraz üşengeçlik biraz uğraşamamazlık ha bide beklenti yüksekliğide var, kriterler, şahsen ben istediğim erkeği çizmişim kafamda diğerlerini beğenemiyorum huylarından haraketlerinden bahsediyorum sadece dış görünüş değil öyle yani
01 Yorumla
Soran+1 yılisteklerin gayet tabii normal en iyisini yapıyorsun sınırlarını çizmekle yoksa duygular basitleşir
+1 yılBelirli bir yasa kadar ugrasamam cunku ciddi bir birliktelik istiyorum vakit gecirmek icin duygularimi eskitmeye degmez
17 Yorumla
Soran+1 yılçok güzel demişsin yaş kaç?
- +1 yıl
18 :)
Soran+1 yılçok güzel düşünüyorsun senin gibileri biitmemeli çünkü azaldılar doğru yoldasın Allah bahtını açık etsin gönlüne göre senin gibi temiz birini versin inşAllah
- +1 yıl
Amin :) tanimadigin biri icin bu kadar guzel kelimeler ve dua etmen cok guzel. insallah senide her anlamda mutlu edebilecek birisi olur :)
Soran+1 yılamin inşAllah. senin kurduğun cümle senin düşüncelerini ele verdi nasıl bir insan olduğun az çok o cümlenin içinde saklı
- +1 yıl
Tesekkurler :)
Soran+1 yılrica ederim
Gercekten istemiyoruz. Hep dış görünüşüm yüzünden çıkmak istedıler az çok muhabbetlerinede bıliyorum yok at gıbı saçı şöyle gözü böyle falan filan hic kimse beni ben oldugum icın ılgi göstermediğinden yalnızlık en güzelı
02 Yorumla
Soran+1 yılbu konuda haklısın dış görünüş meraklıları çok. Ama istediğin gibi biri çıkar belli mi olur
+1 yıl1-daha önceden olan kalp kırıklığından
2-çevre
3-istedikleri gibi biri çıkmamasından
4-birini tanımak alışmak ayrılmak işlerinden hoşlanmadığından
Ben 3 hariç hepsinden dolayı istemiyorum06 Yorumla
Soran+1 yılistediğin biri çıktı mı?
- +1 yıl
Evet ama niye olmadı deme kendime hala küfür ediyorum
Soran+1 yılsoracam maalesef
- +1 yıl
Ben 18 o 34 yaştan dolayı istemedim çünkü hayalimdeki adam dı ama ben hayalimdeki kadın olamamıştım benim 24yaş halimle uyumlu bir çift olurdu ama 18yaş halimle olmazdı eksik yetersiz hissediyordum ama hala seviyorum onu özlüyorum 😊
Soran+1 yılhayırlısı olur inşAllah
- +1 yıl
İnşallah🙏😔😃
+1 yılHic ugrasamam da cekemem de kimseye hesap veremem... zor gelyr
Yk Nereye gidyn yok kisa giyinme yok bir yere tek gtme bilmem ne ugrasilcak gbi degil07 Yorumla
Soran+1 yılya bir gün öyle biri seni kendine aşık ederse
- +1 yıl
Nerde o günler :)) zor sanki benm birine aşık olmam
Soran+1 yılbüyük konuşma. ben büyük konuşmanın acısını çok çektim
- +1 yıl
Kesnlkle olmaz demiyorum ki sanmyrm diyorm
Aşkı felan gectm ben Allah'tan hayrlisini istiyorm
Soran+1 yılson noktayı koymuşsun diyecek söz kalmadı hayırlısı olur inşAllah
- +1 yıl
Amin insallah cumlemz icn hayirlisi olur
Soran+1 yılinşAllah
+1 yılAman ne gerek var diyoruz biz ona :D Kim uğraşacak şimdi her dakika ara, mesaj at, yerini bildir, buluşmaya git... Üşeniyor insan.
Tabi bunlar aşık degilsen oluyor.06 Yorumla
Soran+1 yılaşık olunca nasıl oluyor?
- +1 yıl
Aşıksan, gerçekten seviyorsan görmediğin her dakika canından can gider zaten. Sen hesap et kalanını.
Soran+1 yılo zaman seni kendine aşık edecek birileri lazım sana
- +1 yıl
Yaklaşık iki yıldır var zaten. Ama sadece bende var. O istemiyor. Bu yüzden bende başkasını istemiyorum.
Soran+1 yılhep böyle olur zaten biri seni ister sen başkasını istediğinde seni istemez offffffffffff
- +1 yıl
Gerçekten seviyorsan eger sevilmen biraz zor.
+1 yılGerçekten istemiyoru. Sasirdim dogrusu benim gibi dusunen ne cok insan varmis
24 Yorumla
Soran+1 yılbende çok şaşırdım isteyenleri toplasak bu kadar yoktur
Soran+1 yılneden istemiyorsun
- +1 yıl
Ugrasmak zor geliyorr
Soran+1 yılaşık olduğunda umrunda olmayacaktır inan buna
Ne gereği var şimdi düzenimin bozulmasına neşeliyim mutluyum ne gereği var ağlamaya üzülmeye düşünmeye vs vs iyi böle :D
12 Yorumla
Soran+1 yılbir yerden sonra o düzenin bozulmasını herkes isteyecek galiba birde ağlama demişsin ağlamanın garantisi yok seni hep güldüren birileri muhakkak vardır
Gerçekten istemiyorum. Hiç sevgilim olmadı gerek de yok açıkçası...
04 Yorumla
Soran+1 yılen iyisi kafan kulağın rahat
- +1 yıl
Aslında Teresa bir kitap serisindeki karakterin adı, Rahibe Teressa'yı düşünerek koymadım ama güzel bir isim bence... Yaş daha çok genç o yüzden sevgiliye gerek yok bana çok boş geliyor şu an ki ilişkiler. Aşk ve sevgiden bir haberler. Bu nesile denk gelmek en büyük şanssızlığım galiba
Gizli Üye(30-35)+1 yılGercekten istemiyoruz
Yani bir hayala kaptirmak istemiyoruz
Ugrasmak istemiyor cunku helal olan kisiyle ugradir haramdan kendini belki uzak tutmak ister.038 Yorumla
Soran+1 yılbir arkadaş daha benzer yorumu yapmıştı ona da söyledim sizin gibi insanların hala olması beni gerçekten mutlu ediyor.
Cevap sahibi+1 yılSizin bu dusunceleri onemsediginiz icinde bizde mutlu oluyoruz demeki helali harami ayiran kisiler var hala.
Soran+1 yıltabi ki var ama gerici gözüyle bakılıyor bu tür insanlara
Cevap sahibi+1 yılAnlamadigim bir nokta neden burada kizlarin fikirlerini aliyorsunuz?
Eger bir kizla gorusuyorsan ve ona guvenmiyorsan boyle bir satir alip onu yargiliyamasin buna hakin yok
Soran+1 yılanlamadım desem
Cevap sahibi+1 yılNeticede her insan ayni degil dusunceleride ayni degil. Ama bu tur satirla simdi kizlarin fikirlerini aliyorsunuz bunlarin hepsinin degisik bir sebebleri var
Kimisi sevgilini birakmis kimisi takmaz insanlari kimisi inanci oldugu icin der
Cevap sahibi+1 yılKafani boyle sozlerle doldurma diyorum
Gordugun gibi herkes istemiyor istesede demez zaten maksadi biliyorsunuz zaten aciklamama gerek yok.
Soran+1 yılben kötü bir şey mi yaptım anlamadım herkes görüş paylaşabilir. soruyu sorma şeklimde şöyle oldu melis1905_ diye birinin bir yorumuyla bu soruyu sordum. Kimseyi yargılama gayesinde değilim görüşlere yorumlarda kimseyi yargılamadım bence neden böyle sert çıkıştığınıza anlam veremedim. Birde yargılama konusunda ben kendi fikirlerimi biriyle paylaşabilirim evet benim düşüncemdekiler gerici olarak görülüyor bunu da paylaşmakla kimseyi yargıladığımı düşünmüyorum. biriyle görüşüyorsan kısmınada cevap vereyim kimseyle görüşmüyorum öyle birşey olmaz görüştüğüm zaman o kişi artık evleneceğim kişi olur evleneceğim kişiyi yargılamak ne haddime.
Soran+1 yılgerçekten sizi anlamıyorum. maksadı biliyorsunuz dediniz bilmiyorum açıklayın.
Soran+1 yıllütfen bir açıklama yapın bu konularda hassasım. Yanlış anlaşıldığımı bilmek ya da kendimi tam olarak ifade edememiş olmam beni üzer.
Cevap sahibi+1 yılDiyelimki aldin kizlarin goruslerini
Bu sana ne gosterecek?
Soran+1 yılhiç birşey göstermeyecek ben bu görüşlere göre hareket etmek için soruyu sormadım ki. Sadece merak arkadaş öyle bir yorum yapmıştı ben de acaba bu gerçekten istemediklerinden mi yoksa ağır davranmak istediklerinden mi öyle diyorları merak ettim. Amacım zaman geçirmekti
Cevap sahibi+1 yılGercektenmi istemiyorsunuz yoksa agirdanmi almak icin boyle soyluyorsunuz? Bununlami insani ya da kizlari tarticaksin? Anlamiyorum.
Cevap sahibi+1 yılAcaba bu gercktenmi?
Gercek olsa ne yaz olmasa?
Her insanin kendine gore bir tarzi vardir.
Soran+1 yılkızları tartma gayesinde değilim ne haddime görüşlerini merak ettim deiğim gibi zaman geçirmekti amacım ve bence çok güzel bir soru oldu değişik değişik hikayeler ortaya çıktı. burada sizin anladığınız benim bunu bir ciddiyetle sormuş olabileceğim öyle birşey yok. Herke istediği gibi yaşar yaşadığı gibi ölür hesabıda Allaha verir. burada gayem biriyle tanışma ya da başka bir şey değil Elhamdullilah.
Cevap sahibi+1 yılBide size gerici gozuyle bakandanda hayir gelmez zaten. Takmayin kafaniza.
Cevap sahibi+1 yılZaman gecsin diye ama sorduklarinizada biraz dikat etmek lazim cunku bir yanlis dusunce burdaki kizlari baska yola koturebilir.
Bunun sorumlulugu var
Herkafamiza esen sorularinda atamayiz buraya biliyorum cogu yapiyor neyazik.
Soran+1 yılben sizi gerçekten anlamadım. ben zaten onları kafaya takmam inandığım gibi yaşarım mutlu ve huzurluyum ha bazende zayıfım burada ne işim var mesela benim. bu soruyu sordum güzel ne elime geçti yanlış anlaşılma geçti elime.
Cevap sahibi+1 yılBu iste anladiniz bis vakit yanlis anlasimlar vs.
Soran+1 yılsize bir soru o zaman ben bu soruyla kızları nasıl başka yola sürükleyebilirim örneklendirebilir misiniz? Günaha teşvik yok boş uğraş diyenleri tebrik etmişim aşk acısı çekenler ondan dolayı istemiyorum diyenleri onaylamışım çoğusuna hayır duası etmişim dua almışım
Cevap sahibi+1 yılSana yazmalari bir
Sizde bu yazdiklarindan etkilenip kafanizda baska sorular yaratacak akliniz bu tur bos islerle ugrasacak senin sorularin gun gune daha dataili olur gitikce senin iyi niyetinden uzaklasir ama sen bunun farkinda bile olamasin bazen.
Cevap sahibi+1 yılKarsidaki cinse sormak yanlis bence
seytan daima uctuncu kisitir.
Soran+1 yılhak verdim sana keşke baştan böyle açıklayıcı olaydın
Soran+1 yılsonuna kadar haklısınız zaten bu siteyi bırakmak istiyorum sırf bu yüzden dedim ya iradem zayıf gidemiyorum. Birde sizi merak ettim kimsiniz?
Cevap sahibi+1 yılDusuncenizi ogrenmek icinn
Insan bosuna sormaz. bir sebebi olmali
Soran+1 yılnasıl yine anlamadım?:(
Cevap sahibi+1 yılDusunceler insani hareketlendirir
Ya kotuye ya iyiye dusundugune bagli
Soran+1 yılpeki kimsiniz siz
Cevap sahibi+1 yılBir insan.
Soran+1 yılmaşAllah. kim olduğunuzu öğrenmek istiyorum
Soran+1 yılkim olduğunuzu söylemeyecek misiniz
Cevap sahibi+1 yılNeden madalyami takicaksiniz
Cevap sahibi+1 yılYoksa elestiricekmisiniz beni
Soran+1 yılsiz neden sinielisiniz. eleştirmek ne haddime madalyayı ben kimim ki takacam. bana merak oldunuz
Cevap sahibi+1 yılSinirli degilim
Sadece sizin sorunuza cevab verdim.
Soran+1 yıllütfen kimsiniz nickinizi söyleyin
Soran+1 yılsöylemeyecek misiniz
Soran+1 yılhala söylemediniz ama?
Gizli Üye(30-35)+1 yılgerçekten uğraşamam sabrım yok kimseye sevgili ol dırdır etsin, kıskançlık krizleri, anlaşamama ohoooo bir sürü sorun;sevmiyorsam hiçte çekmem aşık edebiliyorsa buyursun
05 Yorumla
Soran+1 yılbüyük konuştun öyle birinin gelmesi yakındır
Cevap sahibi+1 yılgelemez gelse de ben tanımam tanısam da sıkılırım evde galdımm
Soran+1 yılsen de mi evde galdınn
Cevap sahibi+1 yılaynennn
Soran+1 yılkimse evde galmaz dur daha küçüksün
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. herkez guzellik leee asik oluyor onemli olan kalbe asik olmadiktan sonra istesekde iliski bir. omur surmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCogu zaman sükürler olsunki sevgilim yok diyorum bazen ise o sevgi eksikligini hissediyor ve aslinda bir sevgilim olsa birbirimizi cok sevsek deger versek cok güzel olurdu diyorum
Duruma göre degisiyor yani05 Yorumla
Soran+1 yılilki iyi bence zamanı gelince tek bir kişi olsun duygular eskimesin
Cevap sahibi+1 yılBende öyle düsünüyorum hic sevgilim olmadi bunun icinde sevgili diyebilecegim insan sevgimle beraber herseyi hakketmeli ve tabi ilerdede es adayim
Soran+1 yılaynen öyle olsun Allah hayırlısnı nasip etsin
Cevap sahibi+1 yılTesekkür senin icinde hayirlisi olur ins
Soran+1 yılAmin İnşAllah:)
+1 yılBen okulla birlikte yurutemiyorum derslerim agir basiyor oyuzden okul bitsin bakacam soyle eli ayagi duzgun birseylere
15 Yorumla
Soran+1 yıldişlerine de bak:D
- +1 yıl
Zaten ilk ona bakcam eksigi var mi yok mu diye
Soran+1 yılhayırlısı olsun inşAllah
- +1 yıl
Insalah hepimiz icin
Soran+1 yılinşAllah
+1 yılErkekler adina cevap veriyorum. Biz hic istemiyoruz :)
01 Yorumla
Soran+1 yıltabi tabi:))
istemiyorum diyen yalan söylüyordur. her kız istiyor ama kendini beğendiremiyolar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgerçekten istemiyorum, ben kendimi zor idare ediyorum sevgiliyle nasıl uğraşıcam
03 Yorumla
Soran+1 yılyaşın kaç ki
Cevap sahibi+1 yıl20. ergenlik triplerim bitmedi ama :DD
Soran+1 yılhaklısın tadını çıkar sende
+1 yılaynen uğraşamam uğraştıkta noldu :D terk edip gitti başka kızlara orospı
00 Yorumla
+1 yılUğraşırım ben, uğraşmaya değsin yeter ki.
12 Yorumla
Soran+1 yıluğraşacağına değecek birileri olur inşallah
- +1 yıl
İnşallah
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılVaktim yoktu ve boş muhabbetlerdi..
01 Yorumla
Soran+1 yılne güzel en temizini yapıyorsun
Canım yandı, hissizleştim. İste (ye) miyorum.
21 Yorumla
Soran+1 yılaynıyız desene. zamanla geçer diyorlar bekleyelim ve görelim
Gerçekten istemiyorum. gereği yok
142 Yorumla
Soran+1 yılneden peki açıklayabilir misin biraz
Soran+1 yılbelki çıkar ya da inşAllah çıkar. profil fotoğrafıda çok güzel olmuş siz mi yaptınız
Soran+1 yılçok güzel olmuş hayal gücünüze sağlık:)
Soran+1 yılsizlerde varolun fotoğraflarla aran iyi bu da çok güzel:)
Soran+1 yılbu kim peki dikkatimi çekiyor böyle fotoğraflar
Soran+1 yılkapalı olmanızdan. sizin gibiler bilirsin pek kalmamış. birini görünce hemen dikkatimi çeker birde resim dikkatimi çekti çok güzel çizilmiş
Soran+1 yılben çizim sandım:) ama belli oluyorsunuz yanlış mıyım? sizi dışarda görürsem tanırım diye düşünüyorum
Soran+1 yılneden
Soran+1 yılunutmamı mı istiyorsunuz
Soran+1 yıltamam unuttum:)
Soran+1 yılo ilk fotoyu koy o zaman
Soran+1 yılkardan abla süper:))
Soran+1 yılbu kim şimdi:(
Soran+1 yılbilmem :)
Soran+1 yılne oldu kim ne yaptı ona :( bunu ben hiç beğenmedim haberin olsun
Soran+1 yılaboww:)) kabullenecem o zaman ne yapalım başka yol yoksa mecbur.
Soran+1 yılneyse bir gün değiştirince görüşürüz:))
Soran+1 yılneden görmiyecem ki?
Soran+1 yılkısayola eklerim seni ya da şimdi mesaj atarım mesajlara girdiğimde seni görürüm :)
Soran+1 yılcanım çay çekti çay yapayım sonra mesaj atarım:)
Soran+1 yılatacam enbiya suresini okudum Allah razı olsun
Soran+1 yılrahatsız oldunsa takip etmem :)
Soran+1 yılAmin cümlemizden
Erkeğin kahri mi çekilir
03 Yorumla
Soran+1 yılçok doğru dedin
Soran+1 yılbu çok sertti. erkeklerde aynısını kızlar için söylüyor ama
+1 yılGerçekten istemiyorum ^_^
113 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
Boş vakit çünkü...^^
Soran+1 yılsüpersin her zamanki gibi simge kullanımınada ayrıca hastayım.
- +1 yıl
^_^
Soran+1 yılteşekkürler
- +1 yıl
Ne için ^^
Soran+1 yılsimge kullandığın için birde sorduğum sorular genelde gizli kullanıcı hatta hepsi. hemen hemen hepsine yorum yaparsın onun için ayrıca teşekkür ederim
- +1 yıl
^_^ rica ederim
Soran+1 yılbu gülücük mü oluyor şimdi
- +1 yıl
Evet onun gibi bişey ^_^
Soran+1 yılkeşke tam gülebilseydi sanki gülmek istiyorda utanıyormuş gibi duruyor. ona gülmeyi öğret ^_^
- +1 yıl
Tamam :) ^_^
Soran+1 yıl:))
- Aşk İlişkileri konusunda 975 cevap paylaştı.
+1 yılİstemiyorum. Sevgili olayı saçma geliyor zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılbende öyle dedim beni yanlış anladılar
Gercekten istemiyorum -_-
03 Yorumla
Soran+1 yılsebep
Soran+1 yılen iyisini yapıyorsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılüzülmekten korktuğum için böyle söylüyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılüzüyorlar maalesef hayırlısını dile Allahtan
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçekten istemiyoruz
03 Yorumla
Soran+1 yılyok bence çoğu ağırdan alıyor. sen istemiyorsun onu anladım. neden istemiyorsun?
Cevap sahibi+1 yılneden istiyimki hayattımda kimse yokkende gayet mutsuzum başkasının gelip üzmesine ne gerek var?
Ayrıca zamanla mutluyumda yalnızlığımla en iyisi budur.
Soran+1 yılçok acı çekmişsin yalnızlık en güzeli ama en zoru becerebiliyorsan rahatını bozma.
+1 yılİstemiyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılen iyisini yapıyorsun:))
+1 yılGerçekten istemiyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
Gereksiz çünkü.
Soran+1 yılbencede
+1 yılGercekten ugrasanların sonunu goruyoruz :D
05 Yorumla
Soran+1 yılbu soruyu senin az önceki lafına sordum :D
- +1 yıl
hahaha
Soran+1 yılhatırladın mı?
- +1 yıl
evett
Soran+1 yılgs den dolayı hemen sana bir ısındım kan çekti heralde
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKısıtlamalar ve hesap vermeler bana göre degil
06 Yorumla
Soran+1 yılhesap sormayan, birlikte özgürce yaşayabileceğin birileri vardır belki
- +1 yıl
Gerçekten öyle olduğundan emin olamam, dereyi geçene kadar ayıya dayı demeyi ilke edinmiş insanlar, esas benlikleri ifşa oluyor bir süre sonra. Hakikisine denk gelmedim henüz
Soran+1 yılbende bu düşünceni karşı cins için sürekli düşünüyorum. bir kısım tanıştıklarım sürekli kendini farklı göstermme çabaları falan. Ama iyi insanların olduğunu hep duyuyorum bu da beni umutlandırıyor her ne kadar karşılaşmamış olsamda sende umudunu yitirme çıkar elbet bir gün.
- +1 yıl
Umarım ve bu bir cinsiyete yüklenebilecek bir vasıf değil malesef tüm insanlık için geçerli. Elbette bir gün bizde gönlümüze göre biriyle karşılaşırız herhalde
Soran+1 yılçok haklısınız keşke herkes sizin gibi düşünebilse. inşallah karşılaşırız.
- +1 yıl
Teşekkürleer, inşallah :)
Gerçekten istemiyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılne için istemiyorsunuz.
Soran+1 yılhayırlısı olur inşAllah.
Gizli Üye(30-35)+1 yılgerçekten ama gerçekten istemiyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılneden ama
Cevap sahibi+1 yılben de bilmiyorum sanırım ciddi olmayacağından dolayı olabilir yüzde bir ihtimal
Soran+1 yılhayırlısını dile her zaman
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen gercekten istemiyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılneden peki
Gizli Üye(30-35)+1 yılKezban sözlerı bunlar.
00 YorumlaBilmemkiii
06 Yorumla
Soran+1 yılistiyor musunuz istemiyor musunuz?
Soran+1 yılsevdiğimizde ne oluyor biliyor musun karşı taraf bizi değersiz görüyor. bir defa oldu çok değer verdim çok sevdim karşılıksız hiç bir şey istemedim ondan sadece benimle konuşsun istedim en büyük kazığı ondan yedim. güven diye bir şey bırakmadı
Soran+1 yılmüsaadenle özele gelebilir miyim?
Gizli Üye(36-45)+1 yılZor geliyo ugrasmak
03 Yorumla
Soran+1 yılzor geliyorsa kolayı seçiyorsunuz. en iyisi
Cevap sahibi+1 yılAynen. Arada takılmak iyi geliyor ama:)
Soran+1 yılen güzel aşk zor olandır demişler ne kadar zor olsada bir o kadar güzel oluyor çoğu zaman
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam