Kafede çalışan kızdan hoşlanıyorum?

Merhabalar arkadaşlar evimin yakınlarında bir kafe var arkadaşlarımla arada giderdik orada çalışan garson kızdan hoşlanıyorum 4 5 aydır sırf onu görmek için haftada 1 bazen 2 bazen 3 bazen 2 haftada bir falan gidiyorum. Artık oranın kemik müşterisiyim sürekli orutduğum masam bellidir sorumlu müdür her gittiğimde yanımıza uğrat selam verir sohbet ederiz okadarki alışığız ortam ile. Ama kızla hiç konuşmadım her gittiğimde bakışırız o inceden gülümser ben aynı şekil 4 5 aydır bu böyle gidiyor kıza açılmayada cesaret edemiyorum. Son zamanlarda onunda benimle ilgilendiğini hissediyor gibiyim vende garsonluk yapan birisi olarsk her garsonun sorumlu olduğu kısım vardır diğer kısımla ilgilenmez ama ben onun baktığı kısımda olmasam bile siparişi başkasına verdiğim halde benim siparişlerimi genelde o getiriyor diğer masalarda öyle Olduğunu görmedim. Bahsettiğim kafe Türkiyede ünlü olan bir yer çoğu ilde bulunuyor bizim buranın sahibi yanımıza geliyor selamlaşıyor sohbet ediyoruz ve gidiyor tabi tüm çalışan personellerin heleki o kızım dikkatini çekiyor nede olsa oranın sahibi. Kız 27 yaşında benden 3 yaş büyük okadar çoluk çocukla uğraştımki yaşı sorun etmiyorum en azından yaşı var olgun bir birey olarak görüyorum. 4 5 aydır düzenli olarak böyle gidiyor bakışmalar gülüşmeler falan ve ben kızdan çok hoşlanıyorum kız işten çıkarsa bişekil bulurum ama bulamamakdan korkuyorumda siz söyleyin arkadaşlar bu arkadaşla nasıl sohbete girebilirim nasıl tanışıp yakınlaşırım. ( Direk git konuş vesaire yazan arkadaşlar lütfen yazmasın okadar cesaretli bi insan değilim çekingen birisiyim tanışıp sohbet edip samimiyet olduktan sonra açılayım diyorum bence)

Kafede çalışan kızdan hoşlanıyorum?