- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılDaha önce boşanmış olsun olmasın, herkes eşinden boşanabilir. Çocukları varken eşinden boşanmış olmasının gözünü korkutması anlaşılır bir durum ama burada daha önemli olan şey, ilişkinize senden olmayan 2 çocuk, geçmiş evlilik deneyimi olan bir partner ve 1 eski eş dahil ediyor olman.
Nasıl ki akrabalar evlilikte pakete dahil geliyor, ortada çocuk bağı olan eski eşler de öyle oluyor. Misal sizin çocuğunuz olmuş, çocuğa bakma sırası ondayken o önceki eşinden olan çocuklarından birinin ateşi çıktığı için gecenin bir körü kalkıp gidiyor, ne hissedersin? Veya sen yokken sürekli eski ailesiyle görüşüyor olmasından?
Özetle iş acaba beni de bırakır mı sorusuna gelene kadar düşünmen gerek tonla şey var.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılSen lütfen evlen tamam mı aldatmış biriyle. Hani söz var ya temiz adamlar temiz adamlara vs vs diye gidiyor. Bence tam da hakettiğin yerdesin. Bu soruyu buraya soracak kadar düşündüysen demek ki tam da beyaz atlı prensin o senin. Hemen evlenmelisin. Dur koş forrest 😅
09 Yorumla- 1 yıl
Ahaha niye öyle diyorsun ki 😅
Cevap sahibi1 yılAldatmış adamla evlenmeyi düşünecek kadar aklı olan birine o adam layıktır zaten. Bi de gelmiş burada soruyor ,
- 1 yıl
Haklisin sana katılıyorum da sakin ol bazen insanlar yanlış yapabilir başına gelebilir o yüzden demek istedim
Cevap sahibi1 yılBazı şeyler kabak gibi ortadayken se o hata yapılmamalı ya , evet ayağın bilmeden küçük bi çukura girebilir ama önündeki kocaman alenen görünen bi boşluğa düşmen de senin hatan olur. Allah beyin vermiş neticede kullanalım diye. Adamlar onunla neler neler yapıyor , biz karısını aldatan kişiyle evlensek olur mu diye onu bile düşünemiyoruz. Bu cidden verilen beyne haksızlık ya.
- 1 yıl
Siz böyle düşünmeyi nereden öğrendiniz :) keşke herkes sizin gibi düşünse
Cevap sahibi1 yılAllahın verdiği beyin sayesinde 😅😅 onu çalıştırınca oluyor her şey :)
Cevap sahibi1 yılNeden
- 1 yıl
Ne bilim değişik bir cevap verme mantığın var az sohbet edip kafa yapini çözmek istiyorum başka bir amacım yok
Soran1 yılAdam doktor geç saatlere kadar çalışıyor aklı kaymış olabılır sureklı aldatacak dıye bırsey yol benı kaybederse zaten kafası çalışmıyordur
1 yılKesinlikle ayrılırsınız net adam aldatıyor seni mi. Aldatmıycak her şey para mı doktor olması mı bana neler neler yazdı memurlar gözüm parada değil helal evlilikte inan fazlası zarar
01 Yorumla
Soran1 yılDoktor dedıgın zaten zengın olmaz hem çocuklarında var onlara bakacak felan para kalmıyor sevıyordum ama olmaz daha mantıken
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBırakacak diye bir kaide yok. Bırakmayanlar da var tabi. Onda mutlu olamadı, belki sende mutlu olur. Ama 2 çocuklu biriyle evlenmek, üvey anne olmak, kabul edecek misin bu durumu. Diyelim kabul ettin ailen kabul edecek mi?
12 Yorumla
Soran1 yılEtmez
- 1 yıl
Ozaman ona göre davran madem
Yapay Zeka Cevapladı
Anladığım kadarıyla kafandaki soru işaretleri epeyce can sıkıcı ve ciddi. Geçmişteki deneyimler bazen insanları düşündürebilir, ama bu herkesin aynı olacağı anlamına gelmez tatlım! 😊 İnsanlar değişebilir ve herkesin hikayesi farklıdır. Bu yüzden senin için uygun olanı sadece sen karar verebilirsin.
Unutma, ilişkilerde en önemli şey güven ve iletişim. Onunla bu konuları açıkça konuşarak ne düşündüğünü ve hissettiğini anlamak, geleceğin için önemli olabilir. Senin için en iyi olanı bulduğuna emin ol ve acele etme. Sana ne hissettirdiğine bak. Yüreğinin sesini dinle biraz da! ❤️
Çocuklar konusunda da partnerinle uzun ve samimi bir sohbet yapmayı deneyebilirsin. Eğer duyguların yoğunsa, bu detayları göz ardı etmemen gerçekten önemli. Sence bu ilişki senin içini rahat ve mutlu ediyor mu? 🤔10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 265b cevap paylaştı.
u 1 yılbırakabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSevmeyen bir insan nasıl eşiyle ilişkiye girebilir. Bir de üstüne üstlük 1 değil 2 çocuk yapmış. Ayrıca sevgisinin bittiği de söyleyebilir. Ama gerçekten çocuklarına ve aileye değer verseydi bence hiç boşanmazdı. Evlilik çocuk oyuncağı mı sanki evleniyorsun sonra 2 çocuk yapıp sevmiyorum diye boşanıyorsun. Bu tamamen bencillik. O çocukların suçu ne de anne baba ayrı büyüyor? Bence olmaz. Davul bile dengi dengine demişler. Muhtemelen bekar hayatında her iş kendine kaldığı için evlenmek istiyor. Çünkü erkek kadın gibi olamaz. Hadi evlendiniz diyelim. Sen anne olmak istemez misin ya da şunu sorayım sırf eşimi sevmiyorum dedi diye çocuklarını anne baba ayrılığına mecbur bırakan birinin mi senin 9 ay zar zor taşıyıp zar zor doğurup büyüyeceğini çocuğa babalık yapmasını istersin cidden? Doğmamış çocuğun böyle bir babayı hak edecek ne yaptı? Boşanma sebebi aldatma gibi bir şey olsa anlarım onu. Ama burada sadece sevgilinin bencillik yaptığını görüyorum. Neymiş sevmiyormuş hadi ordan yalancı. Sevmeyen yanında bile oturamaz bu yanında durmayı geç 2 de çocuk yapmış üstüne. Ayrı ayrı evlerde yaşayarak mı yaptılar çocuğu buna mı inanıyorsun cidden? Allah aşkına kendine gel ya. Gerçekten anne olmaya hazır mısın ki tanımadığın 2 çocuğa cici annelik yapacaksın bir de? Kendine düşünmüyorsan bari o 2 çocuğu düşün. En azından sen yok dersen belki eşiyle tekrar barışır da çocuklara iyilik yapmış olursun.
23 Yorumla
Soran1 yılBende çocuk istiyorum mesela 2 tane aldatma sanırım boşanma sebebi ama yinede tam bilmiyorum ama 2 çocukla boşanmış acımamış yani
- 1 yıl
Yok hayatım aldatılınca boşanıyor kadınlar emin ol. Öyle bir midesiz karı biliyorum aldatılmalara doyamadı ama adamla hala eğlenmeye çıkıp ağzının içine düşe düşe dans ediyor. Üstelik zengin o kadın. Yani anlayacağın boşanmıyor aldatılınca kadınlar. Boşanma varsa o erkeğin sevgisi bitmiştir ve erkek boşanmıştır için rahat olsun
Soran1 yılKadın boşanmış aldatan adam ben boşanmam mesela aldatsana evlılıgımı bozamam bir yollu için çocuklarda olursa
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Erkekler ikinci evliliklerinde daha olgun ve dikkatli olurlar. İlkinden ayrıldı diye senden de ayrılacak diye bir kural yok. Burada dengeyi senin sağlaman gerek , 2 çocuk var ve sen şimdiden kaybetme korkusu ile hareket ediyorsun. Çocuk olduğu içinde eski eşi ile irtibat hiç kopmayacak. Sanki adam kendisini yakıyor gibi düşündüm
24 Yorumla
Soran1 yılNeden kendısını yakıyor bırde yaş farkı var 8
- 1 yıl
8 yaş çok fark değil. Senin sorundan anladığım sende bir kaygı bozukluğu durumu var. O oldu , öyle oldu , bu da böyle olur gibi. O zaman öyle oldu diye şimdi sende öyle olacak diye bir kural yok. Bunun için tek olarak terapiye gitmelisin çünkü bu adam seninle evlenir sonra seni boşarsa senin bu kaygı bozukluğu ve kaybetme korkundan kaynaklı , özgüven sorunun yüzünden boşar.
Soran1 yılBen boşanmam benim çocuklarım babasız kalamaz ben herkes dağılım aptal bir kadın hiç dağılım. Benı kaybeden aptaldır zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılsadece o açıdan bakma ama eski karısına evlenene kadar nafaka verecek bu bir ikinsici çocuklar 18 yaşına gelene kadar bazende daha uzun nafaka verecek ve düşün evlendin 2 çocukta senin oldu 4 çocuga nasıl yetecek çocukların okulları olacak özel istekleri olacak senin soruna gelirsek de boşayan boşuyabilir.
12 Yorumla
Soran1 yılBende unıversıte mezunuyum ve calısıcam mecbur
- 1 yıl
Kendin için çalış zaten ama adamı kendine yük etme evlenmiş ayrılmış biri degilsin bekarsin
Evlenip boşanan biri yine aynı şekilde yapabilir diye düşünmek çok saçma
Ha olabilir mi tabii ki olabilir insanız. Bunu konuşarak tanıyarak yaşayarak daha iyi analiz edebilirsin.
Evlenip ayrılmış olması iki de çocuğunun olmadı kendisi için dezavantaj sonuçta sen istemeyebilir sin hiç evlenmemiş biri olduğun için
16 Yorumla
Soran1 yılYaşıda benden büyük
Soran1 yıl8 yaş kıskançlık olur mu
Soran1 yılSeviyorum dıyelim
1 yılİlk önce eski eşi ile konuşmayı dene niye boşanmış ne yapmış veya ne yapmamışta boşanmış çocuk işi ileride sıkıntı olur kadında evlenmeye kalkar çocukları senin adama gönderir evlendim diyelim maddi gücü var mı ekonomisi diğer çocuklarınada yetermi en basiti sendende 1 tane çocuk yapsa 3 çocuğa ayakkabı kıyafet yeme içme bunlar büyük bir yük benim düşüncem kendine yazık etme bu adamda vardır bişey boşanmıştır sürekli eski karısını suçlasa bile tek taraflı hata olmaz
110 Yorumla
Soran1 yılAdam doktor sanırım aldatma gibi durum var ben öyle anladım yinede bilemiyorum tabi ne olduğunu benidemi aldatır felan 2 çocuk istiyorum doktor maaşı yetermı 4 çocuğa bende çalıştım heralde
- 1 yıl
Yeter yetirmeyi denersin ama bak burada tek anlattığım maaş değil mesela sen çocukların ile bişey yapmak istersin yapamazsın onun çocuklarında gelmek ister onlarda zaman ayırmasını ister
- 1 yıl
Benimde yetmiyor
Soran1 yılBurdan konuşalım o zaman onlara da zaman ayıracak zaten benim çocuklarımada neden ayırsın
- 1 yıl
İşte bu sadece birgün olmayacak dayanabilecekmisin sürekli böyle devam edecek kaç yaş büyük senden?
Soran1 yıl8
- 1 yıl
Aslında fazla değil ama işte gerçekte ne istiyor bu insan seveceğini bir kadınmı yoksa geceleri yalnız kalmamak ev işlerini yaptıracak birinimi o önemli
Soran1 yılBenimde aldatırsa ne olcak seven aldatmaz bence
- 1 yıl
Seven aldatmaz mı ya sevgisi biterse ya da sevdiğimi sandım derse o zamn ne olacak? Ayrıca beni seviyor demiyorsun sevdiğimi hissediyorum diyorsun. burada bir şüphe var. Oysa gerçek sevgide şüpheye yer yoktur.
- 1 yıl
İlerleyen dönemlerde sıkıntı yaşarsın ama sen bilirsin yinede inşallah mutlu olursun
Aşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı. Senin bu durumuna benzer ama biraz farklı bir şey yaşıyorum bende. 10 sene önce 4 yıllık ilişkim beni terk etti yani askerden geldi isteme olacak bı duydum ki daysinin kızı ile evlenmiş. Şeneler sonra aradi beni iki sene önce hakkını helal et vs bir saat konuştuk iki de çocuğu var ben duy. ustum.. izmit ben Konyadayım şimdi bu ay da instagramdN takip atmış amacını anlamadım eşi ile arası düzgün veya değil ben Kara kedi olmak istemedim. Ama onu da seviyordum yani çok bosansa da güvenimi kirdigi için kabul edemem gibi. Bide çocuklar var ben onunla evli olduğu için iletişime geçmiyorum ama amacı ne ben aNlamadim yani bana istek atarak
10 Yorumla
1 yılBoşanıp boşanmama biraz şans işi. O çok evlenip ayrılmakla ilgili durum değil.
Ama çocuklar seninle uyum sağlar mı? Benimserler mi? Bu durum evlenmeyi düşündüğün insanla ilişkinizi zedeler mi?
Asıl bunları gözden geçirmek gerek.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSakın sakına öyle bir şey yapma. Babam olacak o adamda üç çocugu oldugu halde bıraktı annemi 17lik kızla evlendi otuzunda bıraktı ve bir çocukla kaldı o kadında. Üvey annem olur kendisi. O yüzden gözünü seveyim sakın sakına boşanmış çocuklu birine gitme kurban olayım bak. Onun senden tek beklemtisi cinsel hayat ve düzenli yapılmış ev yemekleri
14 Yorumla
Soran1 yılEvet evlenmem aılemde asla ıstemez bıraz mesleği iyi doktor ama hersey para değil benim kısmetlerim daha iyileri var ısteyen
- 1 yıl
Doktorsa evlen bence çocuk yapmazsın ayrılırsın nafakaya bağla sonra en iyisi şu devirde kaçırma bence
Soran1 yılÇocuk istiyorum nafaka ıcın evlenemem
- 1 yıl
Sjwldjslwjdowkdkdowpdlfk
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılşöyle düşün sen evli olsan kolay kolay kocanı boşar mısın bir kadın boşuna yuvasını yıkmaz dayak yiyorlar aldatılıyorlar eziliyorlar gene de duruyorlar o evlilikte o adamın karısı da emin ol ki bir çok şeye susmuş cocukları içinde evlilik sürsün diye nelere göz yummuş ama sonuç boşanmak olmuştur sen inanıyor musun o adamın sana koca olacağına 2 evladını bırakan seni bırakmaz mı o adamdan sana koca olmaz yoluna bak sen çocuklu adamı ne yapacaksın sen
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
1 yılTam tersi olur. Evlilik kararı kolay almaz böyle bir insan ve evlenirse de boşanmaz kolay kolay. Çocuklarına karşı çok iyi olmalısın ama kendi çocuğun gibi sevmelisin. O zaman ayrılır işte, damarına basarsın.
13 Yorumla
Soran1 yılAlamıyor zaten hala alamadı karar
- 1 yıl
Çok normal
Soran1 yılNeden ki birde meslegıde var ama benim yaşım ondan 9 yaş küçük kıskançlık falanda yapıyor
1 yılKarşındakini sen tanıyorsun Hatun Biz tanımıyoruz kalbine sormalısın merhametli gelmiyorsa kalbin ısınmadı ise kesinlikle ama kesinlikle uzak dur bir de ayrılma sebebi neymiş it mi kopuk mu sorun bunda mı karşı tarafta mı Bunları bilmek lazım
110 Yorumla
Soran1 yılDoktor
- 1 yıl
Eşinden ayrılma sebebi nedir
Ve sen de mi hekimsin
Soran1 yılYok degılım aldatma
- 1 yıl
Aldatan kim eşi mi aldatmış bu mu aldatmış
Soran1 yılBu
- 1 yıl
O zaman kaçarak uzaklaş.
Yazık etme kendine
Mesleğinin ışıltısına kapılma itin
Soran1 yılDoktor ya bu kendını hak görüyor heralde
- 1 yıl
Bırak kibirinde boğulsun...
Yazık etme kendine
Soran1 yılAynen
- 1 yıl
Sen hemşire misin
1 yılHayatta hiç bir şeyin garantisi yok
Senin onu bırakmayacağın ne malum? Birine beni bırakır mı bırakmaz mı diye yapışıp kalmayın. Mesela adamla evlendin sana çok kötü davranıyor örnek yani olacak diye bir şey yok ama diyelim ki oldu ömür boyu onla mı kalcan21 Yorumla
Soran1 yılİşte adam doktor egıtımlı biri dersin ama içini bilemezsin belki sıddet yapıyor zaten aldatmışsa çok calısıyor felan yalnız kalçam genelde
Hiç alakası yok ilk eşini bıraktı diye seni neden bıraksın? birbirinize uyumlu olduktan sonra sorun olmaz büyüklerin ne diyor bu işe? ve çevresinden bilgi edin bence
24 Yorumla
Soran1 yılAilem istemez benim biliyorum
Soran1 yılMeslek doktor ama hersey para degıl
1 yılHiç evlenmemiş biriysen sana da öylesi layık. 2 çocuğunu yüzüstü bırakmış insandan hayır gelmez haklı veya haksız. Seni seviyor olması ya da senin onu seviyor olman hiçbirşeyi değiştirmesin mantık çerçevesinde hareket et.. eskisine ne yaptıysa sana da aynısını yapar sağlıklı düşünün 🫶
21 Yorumla
Soran1 yılOna asık degılmıs görücü usulü küçük yaşta felan olmuş heralde adam egıtımsız biri değil okumuş doktor olmus
1 yılBence çok sevmiyorsan aşık değilsen yüz kilometre uzak dur seviyorsan aşkından ölüyorsan bişey diyemem
14 Yorumla
Soran1 yılÇocuk olmasa peki
- 1 yıl
Çocuğa rağmen boşanan adam da bilmem yani şu açıdan düşünsene kendi canindaki çocukları annesinden mahrum eden bir adam sana ne vaat edebilir on yargılı değilim fakat bu açıdan da düşün derim benden söylemesi iyiliğin için diyorum yanlış anlama. kafani karıştırmak istemem ama aklıma bu geldi sen de düşünsene
Soran1 yılAdam boşanmamış boşanan kadın
- 1 yıl
Him bilmem senin hayatın inşallah mutlu olursun kafanı karıştırmak istemem içinden nasıl geliyorsa
Gizli Üye(25-29)1 yılİki bekâr insan her zaman daha iyidir, evlenmiş boşanmış olan insanlar her zaman karşı cinslere şüphe düşürürler. Yani bence evlenmiş sonrasında boşanmış insanlar yine aynı şekilde böyle insanlarla evlensin.
113 Yorumla
Soran1 yılBenden 8 yaş büyük kıskançlıklar olur mu
Cevap sahibi1 yıl8 yaş sıkıntı ne yapacağını bilemezsin
Soran1 yılNeden ki
Cevap sahibi1 yılBak boşanmış diyorsun neden boşandını kafanda oturtabildin mi
Soran1 yılKıskançlık olur yani
Cevap sahibi1 yılSadece kıskançlık değil ama neyse bak keyfine
- 1 yıl
Sevgili gizli üye beyefendi. Asla ne dediğinizi anlamıyor karşınızdaki hanım :/
Cevap sahibi1 yılEvet farkındayım ben de. Ama belki anlar diye biraz irdelemek istedim konuyu. 😄
- 1 yıl
İrdeleme çabanız takdire şayandı 😬 keşke anlaşılabilseydi
Cevap sahibi1 yıl😃😃
Cevap sahibi1 yılOlsun yine de denemek istedim buğulu gönül hanım 😄
- 1 yıl
İyi yaptın. Bir ışık yaktın karanlığa. Umarım farkeder 👏🏻
Cevap sahibi1 yılUmarım
- Aşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı.
1 yılEvlilik hayalini senin gibi bekar biriyle kur evli çoçuklu adamla yapamazsın.
22 Yorumla
Soran1 yılNeden
- 1 yıl
olmayacak gibi geldi bana
erkeklerin cogusu ilk karısını unutmaz. cogusu diyorum. karisi ister iy ister kötü farketmez
12 Yorumla
Soran1 yılSürekli karısıyla karşılaştıracak onunla görüşecek çocuk bahane edip kıskancım olmaz
- 1 yıl
karsilastirmayanlarda var. evet cocuklar icin bir araya gelirler. busferr eski es bekarsa hala yandın.. çoğunlukla diyorum. genellemeyi sevmiyorum. bide cocuklar ana babalarını barıştırmak isterler bir arada görmek icjn türlü mevzular çıkabilir ves.. yinede onyargili olmamak lazım.. bekarlar evlenirsin beklenmedik bisiler başa gelebilir.. bisi başa gelcekmiydi hertulru gelir sen olaylardan kacsan bile. kader kısmet. ..
Bilemezsin açıkçası. Boşanma nedeni sana bi cevap vermiyor mu? Aldatma demişsin. Cevap açık ve net. Geleceğinle ilgili karar veriyorsun o yüzden dikkatli düşün çünkü bi dönüşü olmuyor zamanın. Umarım karşına hayırlı biri çıkar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBırakabilir. Önceki evliliğindekiler gibi benzer şeyler yaşarsa seni de bırakır.
11 Yorumla
Soran1 yılAldatmış esı ayrıldı galıba
Bekar biriyle evlenip boşanmak kadar bu durum da doğal. Oladabilir. Olmayadabilir. Daha derine inersek neden bekar ve hiçbir şey yaşamamış biri olarak evlenmiş çocuklu birine evet diyesin ki?
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
1 yılKafaya bak😂 Bekar biriyle evlensen onun boşama ihtimali yok yani😂 bir kere boşadıysa hep boşar kafası ne ya😂 Adamın 2 çocuklu olmasını dert etmedin boşanmış olduğunu mu dert ettin tek sorun bu mu😂
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı. Önce kafasız birisi olduğum için nefret ederdim kendimden bu kadar bekar insan var iken dul ve çocuklu birisine düşecek kadar kafadan noksan olduğum için daha sonra rasyonel düşünüp bekar birisini bulurdum
#Hükümdar12 Yorumla
Soran1 yılSevıyorsan
1 yılBoşanmak karakter meselesi değil ki sürekli olsun. Anlaşamayan çiftler karar alırlar ve boşanırlar.
Aldatmak karakter meseles ve tekrarlama riski var. Adam eşini aldattıysa bence benide aldatır mı diye düşünsen daha iyi.
11 Yorumla
1 yılAldatan seni de aldatabilir. Bırakabilir bence evlenme dengin birini (yani hiç evlenmemiş birini) bul
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılNe için boşandıkları önemli ama çocuklu birisiyle evlenmek sorun olur
20 Yorumla sorun boşanması değil hangi sebeplerle boşanmış olması 2 çocuğu bırakıp evi terk etmekte kolay olmasa gerek yüzeysel bakmamak gerek 2 çocuğu olabilir fakat toksik bir hayat yaşıyorsa boşanması normal olabilir. Senin düşünmen gereken o 2 çocuğuda kabullenebilmen. Kabullenemez isen seninlede boşanamsı yüksek ihtimal bi erkek için çocukları herşeyden üstündür.
02 Yorumla
Soran1 yılBabasıyla yaşamayacak sonucta
1 yılKesinlikle öyle. faydası olsa çocuğunun anasına olurdu.
Ama benim genel gördüğüm, sitede ki canım bi kısmı öyle erkek seviyo. Sana da tavsiyem, o akıma uy, sonra 2 sene sonra gelip başka soru sor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı. Çok kritik, çünkü iki tane çocuğunun yüzüne bakmayan adamdan olmaz, ondan insan da olmaz. İstediği kadar boşansın problem bu değil, ya o çocuklar? Hak etti mi, hayır tabii ki.
01 Yorumla
Soran1 yılEvet yazık cocuklara
1 yılAyrilma sebepleri, cocuklarina olan ilgi ve alakasina gore cok degisir.
Belki adam gamsizin davulun teki ve umrunda degil. Belki eski esi manyakti 🤷
04 Yorumla
Soran1 yılAldatma galiba
- 1 yıl
Adam mi aldatiyor?
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
E sen bela ariyon o zaman 😅
1 yılGenelde sonradan evlendiklerine kıymet veriyorlar olan ilk kadına oluyor mahsjs
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
s 1 yılBir kadın harika bir erkeği bırakmaz, neden boşandıklarını öğrenmelisin
10 Yorumla
1 yılne saçma birinden boşandı diye hepsinden mi boşanacak
10 Yorumla
1 yılKarı kovmusa değilde karısı ölmüşe var derlerdi büyükler
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılEvlenme bence kendine bu konuda denk birini bulursan daha rahat edersin
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBu düşünce ile hayat yaşanmaz ki
Seviyorsan karart gözünü evlen bence
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılAçıkçası yerinde olsam evlenir ama çocuk yapmazdım. Adamın çocuğu var zaten. Bi de niye boşanmış öğrenirdim.
010 Yorumla
Soran1 yılDoktor adam galiba aldatma
Soran1 yılHayır. Ben çocuk istiyorum
- 1 yıl
Kim aldatmış?
Soran1 yılAdam
- 1 yıl
Cevap belli o zaman. Bir kere yapan bir kez daha büyük ihtimalle yapabilir.
Soran1 yılOnura sevmıyordu heralde beni sevıyor öyle hıssedıyorum yapmaz yaparsa benide kaybeder
- 1 yıl
o seni mi kaybeder, sen mi başka şeyler kaybedersin artık
Soran1 yılNasıl yani
- 1 yıl
Demişsin ki adam aldatmış. Bunun geri dönüşü yok. Şöyle düşün. Başkası için eşini bırakan başkası için seni nie bırakamasın. Ayrıca madem aldatmış gitsin aldattığıyla evlensin senle ne işi var. Eşinin aldattığı kişiden nie ayrılmış acaba. Ya da ayrılmış yoksa yedekte mi tutuyor ki?
Soran1 yılHiç bilmiyorum canım
1 yılBoşanmış olması normal , evlenmek kadar boşanmakta doğal. ama 2 tane çocuk var ortada. ben senin yerinde olsaydım kesınlıkle kabul etmezdim.. hayatının hatasını yaparsın solim
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Niye boşanmiş bu önemli bence... ve kac yil önce boşanmiş
03 Yorumla
Soran1 yılAldatmıs
Soran1 yılYok adam
- Aşk İlişkileri konusunda 595 cevap paylaştı.
1 yılBenim de anlamadığım bu herifler bu kadar kadını nasıl ayartıyor ya ahahha adama bunu desen havalara da girer
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı. 🤨 neden ayrılmış bunu bilmeden yorum yapamam
03 Yorumla
Soran1 yılAldatmış
Soran1 yılBu doktorya gece geç saatlere kadar çalışıyor ondan olmuş
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılGüvenme derim hem adam aldatmış diyorsun hem de benimle evlenmek istiyor diyorsun bence olmaz bundan
01 Yorumla
Soran1 yılYaa gece geç saatlrr kadar çalışıyorlar yapmış bir hata belkı
Aşk İlişkileri konusunda 510 cevap paylaştı. Niye ayrıldıgına baglı kim haklı kım haksız ona göre
04 Yorumla
Soran1 yılAldatma sanırım
Soran1 yılAdam aldatan kadın degıl
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Bırakabilirde bırakmayabilirde bu onun kişiliğine kalmış bir şey
00 Yorumla
1 yılHenüz resmiyette ayrılmamış olabilir Muhtemelen de öyledir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNeden boşanmış?
Eski eşi sorunlu biriyse boşanması normal fakat çocukları ile iletişime geçmiyorsa sıkıntı.
03 Yorumla
Soran1 yılAldatmıs
Soran1 yılBu
Cevap sahibi1 yılAldatan biriyle mi evlilik istiyorsun? Sende hiç akıl fikir yok mu?
İlla boşanmış erkek istiyorum dersen bende boşandım illede çocuğu olsun dersen benimde çocuğum var. Fakat aldatmasın diyorsan onu bırak beni al.
Bu kadar diyorum. Aldatan bildiğin bir erkek yerine hiç bilmediğin bir erkeği tercih et çok daha iyi bir seçim olur senin için 👍
Gizli Üye(30-35)1 yılYok seni bırakmaz bence. Çocuklarına ikinci anne, üstelik senin getireceğin bonus çocuk yok. Adam için mükemmel seçeneksin
01 Yorumla
Soran1 yıl2 cocuk istiyorum adam doktor ama muhtemelen çocuklarına eskı esıne nafaka veriyor parası oraya gidiyor bende çalışmasam gecınemeyız çalışmakta ıstıyorum çalışsam çocuklara kim bakacak hersey sıkıntı
Gizli Üye(25-29)1 yıl2 çocuğa annemi bakıyor adam mı? Kendisi bakıyorsa sanmıyorum seni bırakmaz çünkü bir erkeğin 2 çocuğa tek başına bakması çok zor.
012 Yorumla
Soran1 yılAnnesi
Cevap sahibi1 yılYani çevremde ikinci evlilik yapıp boşanan görmedim hiç genelde bayan tanıdıklarım üçüncü evliliğini yaptı. Erkekler belli bir yaştan sonra yanına birisini ister gerçekten anlaşıyorsanız ve uyumluysanız seni ortada bırakmaz.
Soran1 yıl40 yaşında 15 yaşında oğlu var nasıl anlaşalım bizzz
Cevap sahibi1 yılSen kaç yaşındasın?
Soran1 yıl10 yaş küçüğüm yaş farkında var
Cevap sahibi1 yılAdam aldatmış filan diyorsun bacım uzaklaş bu adamdan hele de doktormuş bunların abazası hiç çekilmez.
Soran1 yılDoktorlar çok aldatır dıyorlar
Cevap sahibi1 yılCerrah tanıdığım vardı 20'den 40'a onlarca kadınla beraber olmuştu, hepsi değil ama çapkını çok fazla. Bunların okul ortamıda sıkıntılı.
Soran1 yılEvet çoğu böyle bence doktorlar mıdemı bulandırıyor güvenemıyorum bununda gecmısı kırlı
Cevap sahibi1 yılBenim doktor arkadaşım vardı (üni son sınıf) bunlar sevgilisi ile ayrı branştaydı nöbetti cart curttu derken buluşamıyorlardı bu nöbetten biriyle aldatmıştı sevgilisini.
Soran1 yılEvet aldatıyorlar genelde o yüzden ben affedemem biter
Cevap sahibi1 yılBacım sen temiz birine benziyorsun bak yaşında geç değil 35'ten sonra anne olan çok fazla var kendin gibi birini bul bence.
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılÇocuklarının anasına acımayan adam sana hiç acımaz
13 Yorumla
Soran1 yılSevmıyormus
- 1 yıl
Yalan çocuk yapmış ama
Soran1 yılEvlenmıs yapacak tabi neden yapmasın
1 yılNeden ayrıldığını araştır, ona göre karar ver
11 Yorumla
Soran1 yılAldatmış doktor uzun mesai saatleri felan
Gizli Üye(36-45)1 yılSoruya KS nin koyduğu resimdeki gibi karizmatik bir adam varmıdır burada? 😅 Acaba🤔 @herkes #tumks
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl1. Boşanma nedrni 2. Nasıl ayrıldığı önemli.
Bu 2 sorunun cevabı var mı?08 Yorumla
Soran1 yılAldatma adam
Cevap sahibi1 yılNasıl ayrılmış? Anlaşmalı çekişmeli
Soran1 yılO kadarına bılmıyorum
Cevap sahibi1 yılÖğrenmen gereken bu. Çirkef boşsndıysa bu da kötü.
- 1 yıl
Boşanma nedeni aldatmamış adam aldatmış hala da soruyor sanki seni aldatmicak
Cevap sahibi1 yılNasıl boşandığı da önemli...
- 1 yıl
Önemli değil doktormuş beyefendi iyi anlaşırlar bence
Cevap sahibi1 yılKastını anladım.
Gizli Üye(25-29)1 yılYa belliki istiyorsun adami neden buraya gelip soruyosunki kendi bildigini yap... hem biz nerden bilelim gelecegimi goruyoruz...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl2 cocuklu adamla evlenip napıcaksın. hiç mi aklınız yok hiç mi dğşğnemiyorsunuz
016 Yorumla
Soran1 yılNeyii
Cevap sahibi1 yıl2 cocugu var adamın sen daha bekarsın
Soran1 yılAma sevıyorum sorun şu benden de 2 çocuk yapıp ayrılırsak ne olacak ben çocukla ortada kalamam benim çocuklarım babasız büyümesine göz yumamam
Cevap sahibi1 yılOzman başksını bulacaksıb
Soran1 yılNiye boşanacaz mı kesin
Cevap sahibi1 yılYa ciddi olamazsın evlenip bışanmış adamla ne işin var
Soran1 yıl😢😢
Soran1 yılSeviyorum istiyorum da
Cevap sahibi1 yılOzmaan git evlen
Soran1 yılSonunda üzülür müyüm diyorsun
Cevap sahibi1 yılBence
Soran1 yılAma eşi boşanmış heralde bu doktor gece geç saatlere kadar çalışıyor aldatma durumu olmuş heralde
Cevap sahibi1 yılHmm sende aldatılırsın
Soran1 yılNerden biliyon
Cevap sahibi1 yılHuyunu değiştirmez
Soran1 yıl😢ühü
Çok tehlikeli bence boşanmış kadınlada erkeklede olmaz
10 YorumlaPotansiyel var ama tabii bilemeyiz sen yine de risk almak istersen sana kalmış.
10 YorumlaBırak onu ne işin var hiç evlenmemiş bir erkekle evlen. Sizin yüzünüzden biz bekar kalıyoruz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEl değmemiş birini al
16 Yorumla
Soran1 yılÖyle biri yok
Cevap sahibi1 yılNasıl yok ya var ben varım
Soran1 yılHıcbırsey yaşamadın sanki
Cevap sahibi1 yılOpustum sadece o kadar
Soran1 yılTabiii
Cevap sahibi1 yılValla bak başka birsey olmadı yani
Yani eğer o iki çocuğuna sahip çıkmıyorsa sana mı sahip çıkacak mantıksız sorular
02 Yorumla
Soran1 yılNeden sahıp çıkmasın cıkıyor
- Devamını Gör (63)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım