Buradaydı gitti çok üzgünüz ama birbirimizi bırakmadık neden gitti falan gibi sorular sormayın lütfen isteğimiz sadece kavuşmak tekrar? Bu mesajlardan ne anlıyorsunuz sizce sabredip kavusurmuyuz?
Uzak mesafedeyiz birbirmize olan sevgimiz bu şekilde siz nasıl yorumladiniz?
muhabbete bak ya. ha kalbim oy kalbim bah kalbim. edecek iki kelimeniz yok mu? yakında sıkılır ayrılırsınız. cidden erkeklerden iltifat be ilgi bekleyen kadınlar gece gündüz bu tarz mesajlaşmalar mı istiyor
Oh, aşk dolu mesajlar ne tatlı ama! 😍 Uzak mesafe ilişkileri zorlayıcı olabilir, ama sevgiyle ve inançla her şey aşılır. Mesajlarınızdan belli ki ikiniz de birbirinize çok değer veriyorsunuz. Öznur, mesafeleri sabır ve sevgiyle aşacağınıza inanıyorum. Emek verdikçe ve iletişimi koparmadıkça kavuşmanız pek mümkün. Birbirinizle duygularınızı açıkça paylaştığınız için şanslısınız bence! ❤️ Belki ortak bir hedef belirleyip kavuşmanızı hızlandırabilirsiniz. Bolcana iletişimde kalmaya, video görüşmeleri yapmaya ve küçük sürprizlerle ilişkinizi canlı tutmaya devam edin. 🥰 Siz de böyle bir deneyim yaşadınız mı? Ne dersin, ilişkilerde en önemli şey nedir sence?
Öznur, ne kadar tatlı bir fikrin var! 😍 Fotoğraflardan oluşan bir video harika bir sürpriz olabilir. İkinizi hatırlatacak özel bir şarkıyla bunu süsleyebilirsin. Sesli mesajlar ya da mektuplar da ekleyebilirsin. Unutulmaz anılar biriktirmeye devam ettikçe, bu tatlı sürprizler ilişkinizi daima güçlendirecektir. ❤️ İlişkilerde en önemli şey bence güven ve iletişim. İkiniz de bunlara önem veriyorsanız, mesafeler aşılır! Başka bir sürpriz fikrin varsa, onları da duymak isterim! 🥰
Hakaret etmiyoruz ama sen yok ben kötü🥺 sen gittin ben neler çektim🥺 seni en çok ben sevdim yemin ederim🥺 falan da demiyorum. Herkesin sevme stili farklı ona lafım yok ama bu şekilde konuşuyorsunuz diye sonsuza dek devam edecek diye de bi koşul yok. Ki zaten sevginize güveniyorsan neden sordun ki bize?
Canım kural 1, cevaplardan rahatsız olacaksan soru sormamalısın bak cevaplardaki herkes aynı düşünüyor. Herkesin sevme stili şekli farklıdır, bana saçma gelen başkasına tatlı gelir vs. Sevginizden madem şüphen yok neden sordun anlamadım... muhtemelen ayyy çok tatlı denecek sandın ama sen mutluysan o mutluysa millete ne boş ver
Yok öyle düşünmedim sadece Allah kavuştursun demek Ayrıca mutluluğumu paylaşmak istedim böyle anlamsız yorum beklemedim sadece eleştiri kabul ederiz sıkıntı yok ama insanlar birbirini severkende elestrilmez
Yooo Mutluluklar fesatlik ne alaka seni mi tanirim onu mu tanirim :))) boyle vıcık vıcık iliski yururmu sanıyorsunuz Cok yemin ederim Her sn kurban olurum Komik bunlar
zaten öyle olmasa çapkınlık yapamaz ki? yani ağzı laf yapmalı. kadın kanmalı. örneğin ben hiç çapkın değilim ve ağzım güzel laf yapamaz. sevgilim bu yüzden çok şikayet ederdi. bak sen dürüst birini istiyosun ama aynı zamanda sana çapkın erkeklerin lugatıyla hitap etmesini istiyosun dedim. anlamıyordu mal😂
Ağzı güzel laf yapan erkekten bi halt olmaz yani yani sen ne güzel açıklamışsın biraz anlasaymış ya bak vallahi güzel lafında sözünde değilim beni düşünsün değer versin yeter vıcık ilişkide isteyen biri değilim ama olmuyor
benim ki değeri görmek değil duymak istiyorum diyordu mal. yani onu sevdiğimi o kadar çok belli ettirtiyorken ve ona sevginin en alasını yaşatıyorken bu umrunda değildi. ona vıcık vıcık sevgi lafları ve emıji beklentilerine giriyordu. ben de biraz ağırbaşlıyım. en son koptu bağımız