Sevgilim bana dm lerini göstermiyor?

Sevgilim telefonumu karıştırıyor dm lerime bakıyor ama bana göstermiyor saklıyor bizim ortak bir arkadaşımız var ben 23 sevgilim 20 o 27 yaşında günlerdir Instagram’da onunla konuşuyor kendisine abi diyor (abi dediğini görmedim bana onun için abi diyor)

dün yemek yerken birden bire dün akşam onunla buluştuğunu söyledi sinirlendim kalkıp gidecektim şaka yaptığını söyledi tepkimi merak ettiğini söyledi bu çocuk buna canım demiş okudum Instagram’dan yazmış ama bana mesajlarını göstermiyordu sinirlendim göstermesini istedim göstereceğim dedi göstermedi çocuk da arkadaşının eski sevgilisi ben inadına göstereceksin dedim yeter artık diye ağlamaya başladı ben bunları yaşamak zorunda mıyım dedi eski sevgilisi de dm kerime bakmak istemiş göstermeyince benim yaptığımı yapmış iftiraya uğramaktan bıktım dedi göstermedi ekran görüntüsü atacağım dedi ekran görüntüsü attı ama son sohbeti atmadı akşam da bana yazdı sen bana kıyamıyorsun için şüphen var biliyorum bana güvenmiyorsun dedi ne yapayım

bana yazmadığın zamanlarda ona mı yazıyorsun dedim sinirlendi ben öyle bir insan mıyım dedi kalbinin kırıldığını söyledi

mesajlara geç dönüyor hep duşa giriyor uyuyakalıyor sadece yakın arkadaşlardan paylaşıyor bir de bilerek çok kıskandırıyor buluştum şakası yapınca da beni şüpheye düşürdü haklısın ben abarttım dedi ama neden saklıyor ya onu merak ediyorum yanımda yazıyor kafamı çevirdim panikle telefonu çekti

Güncellemeler
1 yıl
Babasıyla da tanıştırdı beni öyle biri olsaydım babamla tanıştırmazdım dedi
Güncellemeler
1 yıl
Ailemle de tanıştı
Sevgilim bana dm lerini göstermiyor?