Sevgilimin ahını almadan nasıl ayrılırım?

4 aylık bir uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum. İlk başlarda çok hevesliydim çünkü ilk ilişkimdi ve birisiyle sevgili olmanın nasıl olduğunu tatmak için onun hislerine karşılık verdim. Ama zaman geçtikçe farkettim ki kendimi ve onu kandırıyorum. Bana çok iyi davranıyor, çok aşık olduğunu, yalnızca beni arzuladığını hissettiriyor, bana güven veriyor. Ama bu ilişkiye başladığımdan beri bende asla ona karşı heyecan, ihtiras, şefkat vesaire duyguları olmadı ama ona karşı hep bu duygularım varmış gibi davrandım. Beni çok seviyor ve birden ayrılırsam çok berbat duruma düşecek. Onu üzmek istemiyorum, ahını almak istemiyorum ama bu ilişkiden de kurtulmak istiyorum. Başkasına karşı da bir duygu beslemiyorum yani aklımda kalbimde kimse yok. İlişki işleri benlik değilmiş onu anladım. Çünkü çok sorumluluk gerektiriyor. Ve ben bunun için çabalamaya üşeniyorum. Belki aşkımdan ölsem böyle olmazdım. Bu çocuk her an benimle konuşmak istiyor ve çok sıkılıyorum bu durumdan onu kırmakta istemiyorum. Kafam çok karışık. Lütfen abilerim, ablalarım bana yardım edin. Güzel bir tavsiyede bulunun çok rica ediyorum🙏🏻

Sevgilimin ahını almadan nasıl ayrılırım?