Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar öğrenciyim normal biliyorum. Motivasyon için paylaştım cevaplara bak yok mu dert ortağı
Kredi kartı borcum var ödemem lazım 5k ulan millet 5k ayakkabı alıyor ben temel ihtiyaçlarımı ödeyemiyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Var harcıyoruz şükür kazanıyoruzda. Herkese bol kazançlar..
İnşallah
Kimisi maaşına göre yaşıyor, kimisi 4-5 kredi kartı var hepsinin limitleri dolu ağzına kadar, ondan ona ondan ona aktararak takılıyor, herkesin bir tarzı var
Millet çalışıyor
Tâbi canım
95 k kredi kartı ödeyen ben 😂
Aboo ne ettin
Bende bilmiyom ki ne ara oldu 😂
Git öde benim nabzım yükseldi
Sabah ödedim şüküe
Sen de calis kazan senin de olur
Seninkini bölüşsek (konu para değil)
Sen bi gel digere nelerin vr
Millet dengeli harcıyor
Mantıklı ama bende dengeli harcıyorum.
Zannetmem bi kere kredi kartı borcunu ödeyemiyorsun egerki mantıklı harcama yapabilseydin ödeyemeyeceğini bilip kullanmazdın
İşlere gir çık yapıyorum ailem harçlık vermiyor kendim hallediyorum
İşte devamlı çalışmayı dene
Dersler nolcak. Her kızın en az 5 tane sütyeni vardır ben 1 yıldır erteliyor almıyorum 2 taneyle idare ediyorum 😅 ablamın kıyafet desteği olmasa aynı dilenci gibi olcam.
Anlamıyorum ailen niye destek olmuyor ve gerçekten çalışıp borçlanıyorsan harcaman çoktur hani fazla olandan tasarruf et demiyorum bi kere kredi kartı başlı başına bi saçmalık
Maddi sıkıntı cidden zor seni anlıyorum ama emin ol yaşadıklarının meyvesini alırsın ailen neden destek olmuyor
Gelen giden dengesi diye biliyorum şey var onu zaten biliyoruz ben banka mezunuyum. Ekonomik de gördüm yani. Ailem para vermiyor ciddi anlamda barınma dışında onlardan para alamıyorum vermiyorlar. İşe girdim her çıktığımda parayı onların eline saydım. Kendime en son ne aldığımı bilmiyorum. Kredi kartı borcu ise benim telefonun ödemesi kanyak aldım. 10 kaynak 4.5k tuttu. Şimdi devamlı iş için bimi bekliyorum+ ders çalışmam gerekiyor
Klavye yüzden yazdıklarımı atlamış yazmamış
Ailenin destek olmaması saçma zor durum okumak ve çalışmak ikisini bi arada götürmek aşşırı zor
Napim onlar da çalışmamı onalra destek olmamı bekliyorlar. Benim arkadaşlarım prenses gibi yaşıyor. Ondan para nerden geldi diye soru paylaştım. Ailem iyidir ama benim bu kadar minimalist davranmam beni çok yordu açıkçası. Bide tekrar üniversite düşünüyoruum. Kendimi acındırmak ya da bir şey istemek için söylemiyorum lütfen yanlış anlama. Dün yeminlen intihar etmeyi düşündüm o kadar çıkmazda hissettiriyor.
Yok yok sen yinede öyle şeyler düşünme ama hayat herkese başka kimine güzel kimine kötü 24 yaşındayım 15 senedir çalışıyorum yanlız başıma ve ne zorluklarla şöyle düşün varlıkları bir hiç olsa bile en azından bi aile ortamındasın
Özel değilse neden yalnızsın? Benim ailemin kadınlara 2. Sınıf muamelesi yapan zihniyette. Benim olmaktan başka çarem yok yoksa evlenir çıkar giderdim. Evlensem çocuk yapmak istemiyorum. Bu yüzden evlilik hayatı da bana uzak bir şey. Ne normal erkek arkadaşım olmasına izin veriyorlar ne dışarda Normal sosyal aktivitemin olmasına. Okusam özgür olcam.
*okumaktan
Herkes okusun istemiyorum ama çok yalnızım bundan eminim
Ailenin düşünceleri bence doğru değil bir erkek arkadaş ya da evlilik seni asla kurtarmaz
Bende yalnız olmayı arzuluyum
İşte degil bu güzel degil bak yaşayan bilir
Yakışıklı mısın
Neden böyle bişey sordun?
Her türlü kızın biri olurdu hayatında yalnız hissetmezdin
Yok alakası yok sanırım ben o tefleri kapattım
Bende boş ver herkes hayırsız
İyi geceler
Amin sorularının cevabı için normalden yaz
Sagol sanada iyi geceler dilerim
Mesaj kutun kapalı
Evet