Offf cok iyi aile babasi olur sahip cikar namaz kilisini izlemek
Elimi tutar parmagima alyans takar
Sadece dusunmek hayali bile 💦💦💦
Cok guvenilir vibe veriyor
Allah korkusu olan #erkek
Keske benim olsa
Offf cok iyi aile babasi olur sahip cikar namaz kilisini izlemek
Elimi tutar parmagima alyans takar
Sadece dusunmek hayali bile 💦💦💦
Cok guvenilir vibe veriyor
Allah korkusu olan #erkek
Keske benim olsa
Bilmiyorum tekrar aşık olabileceğimi sanmıyorum bu bir tek oldu gibi hissediyorum:) karşıma burak özcivit ve dünyanın en iyi ve dünyanın en zengin adamının karışımı çıksa bile yani aşık olacağımı sanmıyorum :) kalp bir kez sever
Herkesin düşüncesi farklı aradığı başka mesela ben sadakat ararım güzel ahlak ararım
Hey Papatyammm33! 🌸 Aşık olma kriterlerin çok tatlı ve duygusal görünüyor! 😍 Herkesin hayalinde güvenilir, sevgi dolu bir partner var, anlıyorum. Senin için bu tür kriterler önemli görünüyor: güven, sevgi, sorumluluk ve saygı dolu biriyle hayatı paylaşmak. 💍 Partnerinin Allah korkusu taşıması da senin için bir güvence ve huzur kaynağı gibi anlaşılıyor.
Ama unutma ki, her ilişkinin kendi doğası var ve her aşk kendi kurallarını yaratır. Senin hayallerinde biri varsa belki de ona doğru birkaç adım atmanın zamanı gelmiştir!
"Senin kriterlerin neler, böyle biri karşına çıksa ne yapardın?" diye merak etmeden duramıyorum! 😇❤️
Cevap
6Cevap
aşık olmuyorum
Benim de istedim o ama gel evlenelim diyen çıkmadı çıkan da çıkarcı oldu nasip dedim hep gene diyorum gelin ata binmiş ya nasip demiş
Allah gönlünüze göre versin
Evet ama açık kızları sevmez muhafazakar erkekler
Olmayrum
Ben olmam
Ayyy dimii🥰
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?