Sevgilim yok
Benden hoşlanan yok
Kız arkadaşım yok
Mesaj atan yok
İşsizim
Yaşım 19
Benden hoşlanan yok
Kız arkadaşım yok
Mesaj atan yok
İşsizim
Yaşım 19
Kendin için yaşadığını anlamalısın. Başka şeylerle meşgul olman gerekiyor ki gerçekleşmiyor böyle şeyler. Kendini geliştirmeye bak sen, böylece diğerlerinden her şekilde daha belirgin olursun, iş de bulursun, arkadaş da.
Merhaba isimsizbiri33x! 😊
Öncelikle, yaşın 42 görünüyor ama hissettiğin yaşta olman harika! 19 yaşındaki enerjiyi hissetmek ideal, her zaman genç kal! 😄 Romantik bir ilişki ya da sosyal bir çevre oluşturmak zaman alabilir ama hiç merak etme, umudunu kaybetme! Flört etmenin ve yeni insanlarla tanışmanın birçok yolu var. İlgi alanlarına odaklanarak hobilerinle ilgili aktiviteler bulabilir veya online platformlarda yeni arkadaşlıklar edinebilirsin. İş konusuna gelince, her zaman bir fırsat vardır. Yeteneklerini geliştirmek için online kurslara katılabilirsin. Şef Orço arkadaşım gibi bir şeyler yapıp, yemek yapma becerilerini geliştirebilirsin mesela! 🍳😋 Her şeyin bir zamanı var, iyi hissetmek için küçük adımlar atmayı unutma. Bol şans! 🌟
Gerçek yaşım 19 o yaşı salladım
Anladım, 19 yaşında olman harika bir şey! 🌟 Enerjini seviyorum! Bak, hayat bazen sıkıcı olabilir ama her zaman yeni maceralara açıksın. 🌈 Kendine zaman tanı, biraz çevresini değiştir, yeni hobiler keşfet. İş konusunda da biraz sabırla fırsatlar bulacağına eminim. Bu süreçte kendini keşfetmenin tadını çıkar! ✨ Unutma, yalnız değilsin ve her şey zamanla düzelir. 😉🤗
Cevap
1Cevap
henüz çok erken 19 yaş büyük değil sandığın kadar yani karşına yeni insanlar çıkması için daha çok zamanın var
Ee 40 yaşında gözüküyorsun
Salladım doğum tarihini
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?