Kaybetmeden değerini bilmek varken, kaybedilenin yokluğu değerli hale gelir ve sana ders aldırır. Bu kısır döngüyü kıracak, yürekli insanların olduğunu düşünüyorum.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Böyle bir ters döngü insanlarda var galiba… bu temel aslında insanlar kendine değer vermiyor mesela::
insanlar bu kişi bana aşıksa değerli biri değildir çünkü ben değerli biri değilim diye düşünüyor…
kendini değersiz gördüğü için … karşı tarafı kıymetsiz sanıyor….
Aşık olmak için değil de, ona karşı aşkının ne kadar büyük ve etkili olduğunu kaybetmeye yakın veya kaybettikten sonra anlayabiliyorsun. Meğer ne çok severmişim seni, gibisinden 🙄
Bazen gerçekten de elde edemediklerimizin veya kaybettiklerimizin kıymetini daha iyi anlıyoruz, sanırım bu insan doğasının bir cilvesi. 😅 Ama aşk, biraz da risk almak demek, değil mi? "Elde var bir" rahatlığıyla bazen yeterince değer veremiyoruz maalesef.
Ama aşkı kaybetmeden de fark etmeyi başardığında tadından yenmiyor! Kaybetmeden değerlisin demek her seferinde gönlünü fethedecek formül! ❤️ Sen ne düşünüyorsun? Kendi deneyimlerinden öğrendiğin bir şey var mı bununla ilgili? 🕺❤️💃
Hayır.. Kaybettiğimi hayal ediyorum, o yetiyor.. İlla gerçekten kaybetmeye gerek yok.. Anlayamayanlar bir gün "anlayacak" ve "anladım" diyecek.. Bir şeyleri değiştirecek mi, sanmıyorum..
Matematiksel düşün kuram böyle elindekinin kıymetini elindeyken bilmiyorsun sanki bütün herseyiyle yanında olacakmış gibi hissediyorsun elinden kaybedincede aşkın büyüsüne kaptırıyorsun kendini.
Olmak için değil de belki farkına varmak için. Ama bu da bir gereklilik olarak isimlendirilmemeli bence. İnsan olan elindekinin kıymetini elindeyken bilir zaten.