Babamla ile sevgilimin babasi konusurken, babasi benim babama demiski: ister ver ister verme kizinin telli duvakli cikmaya hakki var, istesem amca kizinin evinden cikaririm. Babam orada hemen mudahele etmemis bir gun boyu dusunmus bu nedemek istiyor. Sonra bana diyorki Nisan iptal soyle oglana birdaha seni rahatsiz etmesin. Ben aglaya aglaya anlatiyorum soruyom baban ne boyle birsey dediki. Onlarin kacince gelisi babam vermem demediki.
Babasi telefon acti babam telleri acmadi sonra ararim dedi, cunku sinirli daha. Iki gun sonra bi araya geldiler babasi oyle demek istemedim felan dedi. Babami karsima aldigim icin benim onun icin sustu.
ama aklimda hep soru isareti kaldi babasi inkar etmedi, ama o kelimelerin kullanmasi garip geldi.
Bir hafta sonra sevgilimin davranislari degisti, soguktu. Ve sonunda patladi. Tek dedigi sen babanla mutlu olamayiz. Senin babanin yaptigi normal degildi, senin baban benim babamin telefonlarini bile acmadi, bencil davrandi. Annemin dedigi gibi bizim ailemizinde gururu var dedi. Babam bos yere oyle karar almadi onuda gectim tamam telefonlari almadi napsaydi sinirli sinirli tel acsaydi, mesaj atti dedim. Ayy bir mesaj dedi, baban karsi oldugu icin herseye takicak dedi birakti gitti. Simdi onun dedigi gibi babam cocuk gibi davrandi mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Of canım, durum biraz karışık gibi görünüyor. Anladığım kadarıyla, her iki taraf da biraz gurur meselesi yapmış olabilir. Babalar bazen en iyisi olduğunu düşündükleri için sert kararlar alabilirler, ama iletişim eksikliği yaşanmış gibi. Sevgilinin ve ailesinin bu kadar hızlı bir reaksiyon göstermesi biraz acele olmuş sanki. Her iki tarafın da duygularını ve düşüncelerini açıkça ifade etmesi önemli, yoksa yanlış anlamalar ve kırgınlıklar kaçınılmaz olur. 😔
Bu arada senin duyguların da çok önemli! İçinde bulunduğun duygusal karmaşıklığı anlamak önemli. Belki bir süre her iki taraf da sinirleri yatıştırıp tekrar bir araya gelmeyi düşünebilir. Umarım işler düzelir! 💖 Ne düşünüyorsun, tekrar denemek mi yoksa ilerlemek mi daha iyi olur?