2 senedir konuşuyoruz ve 8nanin bir arpa boyu yol yok. Zaten 21 yaşında ben 26. Ozmnlwr boşluktayım ve konustuk takmadım ama bağlandım. Cinsellikte vardi arada konuşma olarak. Sonra işte bu sürede çok kavga engellemeler oldu felan. Dün buna ben dedim ki uzunca yazdım bak biz birbirimizi oyaliyoruz birilerine desem dalga geçerler bizle farkında mısın sen anca azdiginda yaz bana dedim. İş yerinde bi çocuk var beni seviyormuş 7gruma şiirler yazıyormuş dedim. Bir sana bak bir de ona. Değer verdiğim o olsaydı dedim keşke. Zaten geleceğimiz yok kendin demiştin dedim. Bana sürekli ben yazıyorum hep sen hep sen çok bencilsin dedi. Bende tamam dedim öyle olsun. Beni engelledi kaç kere niye yazıyım ki sana dedim. Sonra konuşmak istemiyorum senle dedi. Hakaret ediyorsun sınırını bil dedi. Bende hak ediyorsun dedim. Aradim bunu açtı. Nasıl bağırıyor çağırıyor. İlk defa böyle ofkeliydi. Hastaymış bir de. Neyse işte bana lan li kelimeler ediyor sanki sokak kavgası. Ergenlesti tam. Çok şaşırdım. Çok saygisizdi aşırı. Engelledi mal gibi konuşmaya çalıştı yazdım ettim ger yerden engelledi. Ahım tutar mı şimdi buna? Ama yeni olduğundan üzülüyorum ya güzel konuştuğumuz günler geliyo aklima
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Elbet tutar merak etme. Sende çıtır seviyorsun heralde 5 yaş ney :D
Çok dimi
normal evet ama zamanla alisirsiniz
Zaman geçince azalır dimi
azalır merak etmeyin
Sen ne anlatıyorsun
Ne demek ne
Ergen opmasi gayet normal
Bir de beni dinlemiyor hep engelledi tam ergen mal gibi peşinden kostum
Sen kadın degilmisin neden peşinden kosuyorsun
Evet malım işte. Kendimi ifade edemedim tam ondan yarım kaldı diyeceklerim
Bence dileklerin bitti soylesende bisey degismicek
Qynen boşa şey yaptım işte. Kendi değerimi düşürdüm. Allahindan bulsun
Takma ya unut gitsin
Unutması zor olacak biraz
Neden çok mu asiksin
Diyorum ki sen hiç aevgi aşktan anlamiyon mu ne anlatiyin sen kapat lan dedi çok şaşırdım. İlk defa ofkeliydi böyle ve saygusuzcaydi
Aşık değilim ama seviyordum
Demekki kişiliğini gizlemis
Evet. Erkek dediğin biraz sakin olmalı sinirlense de. Karşımda erkek kardeşim varmış gibi hissettim
😂😂😂😂😂
Senin engellemen lazim o engellemis zaten
Ya saflık işte ya sırf biseyleri hallederiz diye engellemedim hiç. Ama insanoğlu değişmez
Aynen yüz verirsen tepene cikat
Bir de oyaliyor beni ya ikidir diyorum nolcak konuşmanın sinu hani 2 yıl olmuş. 3 veya 4. cu yıla mi gidecek daha
Senle evlenmicek ki zatwn
He işte ozaman dedim konuşmanın alemi var mı?
Seni kullaniyordu
Ya kullanma yoktu bende istiyorum cinsellik konuşmayi ama işte sonu yok ki abi ben sürekli bunu dusunuyodum
tamam sen ona güvendiğin için ama sonu yok dedigin gibi
İçten içe beni rahatsız ediyordu iste surekli düşünüyorum nolcak bu işin sonu diye. E yasim da geldi.
Bebelerle uğraşmayın
Nasıl bağırdı çağırdı saygısızca. İlk İlk aoyle ofkeli gördüm. Sanki ana avrat sövdüm. Pislik ya. Umarım ettiğini bulur. BEnimde hatam vardı en büyük hata zaten bendeydi de işte gotunu kaldırdım
Aynen gotunu kaldirmayin bebelerin. Sizi anlayan dinleyen. Hee zaman siginacak liman gibi kucak acanlara gidin
Ciddi oluruz sandim ama ne yazık ki olmadı. 21 inde olan bebeden ne beklediysem
Yani ne ciddisi sacmaalama.
İyi anlaşıyoduk ama nebilim cinsellikte de iyidi uyum. Kandim. Ve daha çalışmıyor bile
Daha iyilerini bulursun merak etme. Buldugunda da onu hatirlamazsin bile.
Umarım ya o zamanlar gelir de gülerim bu günlerime
Cok yakindir belkide :) Yuksek insanlari severim sende onlardan birisin belli
Anormal
Niye
Seks olmadi mi