Toksik ilişkimi bitirdim ama üzülüyorum normal mi?

2 senedir konuşuyoruz ve 8nanin bir arpa boyu yol yok. Zaten 21 yaşında ben 26. Ozmnlwr boşluktayım ve konustuk takmadım ama bağlandım. Cinsellikte vardi arada konuşma olarak. Sonra işte bu sürede çok kavga engellemeler oldu felan. Dün buna ben dedim ki uzunca yazdım bak biz birbirimizi oyaliyoruz birilerine desem dalga geçerler bizle farkında mısın sen anca azdiginda yaz bana dedim. İş yerinde bi çocuk var beni seviyormuş 7gruma şiirler yazıyormuş dedim. Bir sana bak bir de ona. Değer verdiğim o olsaydı dedim keşke. Zaten geleceğimiz yok kendin demiştin dedim. Bana sürekli ben yazıyorum hep sen hep sen çok bencilsin dedi. Bende tamam dedim öyle olsun. Beni engelledi kaç kere niye yazıyım ki sana dedim. Sonra konuşmak istemiyorum senle dedi. Hakaret ediyorsun sınırını bil dedi. Bende hak ediyorsun dedim. Aradim bunu açtı. Nasıl bağırıyor çağırıyor. İlk defa böyle ofkeliydi. Hastaymış bir de. Neyse işte bana lan li kelimeler ediyor sanki sokak kavgası. Ergenlesti tam. Çok şaşırdım. Çok saygisizdi aşırı. Engelledi mal gibi konuşmaya çalıştı yazdım ettim ger yerden engelledi. Ahım tutar mı şimdi buna? Ama yeni olduğundan üzülüyorum ya güzel konuştuğumuz günler geliyo aklima
Toksik ilişkimi bitirdim ama üzülüyorum normal mi?