Sevgilim benle rahatlamak istiyor ama ben istemiyorm?

4yildir tanışıyoruz 7 aydır birlikteyiz fakat bu 1 aydır aramız onun sayesinde çok fazla bozulup duzeliyo neyse bugun işte kendini rahatlattigini söyledi o yüzden meşgul olduğunu söyledi bende konuşmak istediğim için benle konus dedim yardim etsene bana faln dedi yardim etmiycem by dedim bitirdim konuşmayı 20 dk faln geçti başladı tartışmaya işte kız arkadasimsin senle sextng bile yapmicaksak niye konusuyoruz faln flan ben saçma bulduğumu boş bisey olduğu vs söyledim sonra işte kendini rahatlamadan önce böyle değildin hayırdır noldu flan dedim (kendisini 1 aydır seven bi kız varmış onun yüzündende tartismisdik kız onu seviyo diye uzulmusdu halbuki ben 1 yila yakin seviyorum ve belami verdi farkında o yüzden aşırı sinirliyim ona) işte sonra dedim diğer kizlami yaptın faln dediki yok senin için onu bitirdim dedi bende yapman gereken o zaten dedim sonra belki o işime yarardı faln dedi? ben dedim ne alaka beni sevip ihtiyacın olduğu için konuşursun işine yaramam için değil faln ama surekli beni kaybetmek istemediğini soyluyo napmam gerek aq kafayı yicem artık ya
Sevgilim benle rahatlamak istiyor ama ben istemiyorm?