Evet fikirleri alalım.
Kürt erkeği
Türk erkeği
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet fikirleri alalım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
kızlar için fark etmez
Kriterlerimi kaşıladıktan sonra
Türk erkeği >> all
Boy kaç
Şıklarda işaretle ozaman
Uzunum ben
Kaç boy yani uzun derken
Ne önemi var
boş ver ozaman
Türk erkeği demeyen kurttur
Türk kızlarından kürt erkeği hastası çok var türk olarak görüyorum tiktokta. Türk kızlar kürt erkeklerine akım yapıyo
Onların beyni yok
Tiktok kullanan adam zeki mı olur sence
Adam demedim türk kızlari şimdiye kadar 8-9 tane akım yaptılar kürt erkeklere. Türk erkeklere hiç akım falan yapmadı türk kızları
Tamam işte tiktok kullanan kadının fikirleri önemli mi sence
Önemli bizimde boş türk erkekleri var onlarla taklsınlar. Ben yapay zeka mühendisiyim iyi kazancım var türk sevgili yapamadım ama gidip kürt kekolar türk sevgili yapıyo. Kürtlerden bize sıra gelmiyo
Ne kadar kazanıyorsun merak ettim yapay zekacilar ne kadar alıyor diye çevremde var çünkü
Benim şirketim var Hintli şirketlere hizmet veriyoruz vergileri ve 3 mühendis maaşını çıkınca 500k kar kalıyor aylık
Ona rağmen türk kızları kürt kekolarla sevgili oluyo ben sevgili yapamadım
Ya git yalancı 500 bin alan adama ebesi bile bakar atıp tutmayın baru
Ferrarisi olan arkadaşım yan koltuğa bı kezban atamadı daha 23 yaşında
Aynen knk yalana devam komiksin 😅 ferrarisi olan adam mankenle beraber olur bakmaz normal kıza 😅 git işine ya
1 aya Google play a yeni mobil oyunumuzu çıkartıyoruz sende indirirmisin bana buradan oyunla ilgili yorum yaparsın
ıy kürt kadınından da olmaz
Kürt erkosu gibisi var mı ya
Türksün kesin değil mi🤣
Evet nerden anladın
Sebebi Türk kızları kendini türk erkeklere sevdirmeye çalışmıyor kürt erkeklere yaranmaya çalışıyorlar. Tiktokta türk kızlar türk erkeklere akım yapmıyo ama kürt erkeklere 8-9 tane akım yaptılar.
Belki sizde olmayanı onlarda bulmusuzdue 😉😉😉😘
ne buldunuz türk erkeğinde olmayan
Onlar daha çok sahipleniyor daha çok maskülen sizin tek derdiniz a. m yemek😘😘
Maskulen olmaları fiziksel mi davranışsal mı
Her ikiside
Cinsellikte türk erkek kürt erkek farkı ne
Onların libidosu hiç dusmuyor diye düşünüyorum Kürt erkekleri 😂😂
İkisinide deneyimlemedin mi
Türk erkeklerimi iyi boşaltır kürt erkeklerimi
O kadarını bilemem ayrıca Kürt erkekleri tercihimdir diye sen kendini eksik hissetme istisnalar vardır ama onların libidosu çok yüksek eski sevgilimden biliyorum
Türk kızları genel olarak türk erkekleri istemiyo ya kürde gitmek istiyo ya da siyahiye yabancıya
Evet
Yapacak bişey yok
Ayn
Türk erkekleri ne yapmalı sence çok sayıda kız bulamayan erkek var bekar
Çoğu kürde siyahiye yabancıya gidiyo
Abi her sey s. ik deyil ki sırf senin cinselliğine bakacak kızla olmazsın biter kezbanin biri len evlen
Türk kızlar farklı ırklara yöneldiği için türk ırkı tükeniyor 20 yıl sonra sıkıntısını çekeriz türk türkle evlenmeli
Bunu git digerlerine de söyle mk bana ne Allah Allah çok istiyosan gel evlenelim şpwöskwçksşkskx
Şenin gibi asi kürt erkek hastasıyla evlenemem kendim gibi yapay zeka mühendisi kız istiyorum
Umarım istediğin gibisini bulursun😏😏 meslek değil kişilik önemli de sen bunu anlayamamissim
İkiside olsun ben donanımlıyım oda donanımlı olsun Kansas eyalet üniversitesi mezunuyum
Eee bununla mı böbürleniyorsun. Senin de fazla egon var bu egonlanda kimse baş edemez senlen Allah yardım etsin
Sen "küKürt" erkeklere oral seks çektin mi?
S. ikerim belanı senin kuzum ç. ocu faşist bende Kürdüm yiyosa bana de ku. duruk k*pek
Kuzum demiş s. ktigm klavye Ooerr*oosspunun çoc. u
SürTürkk
özür dilerim sinirlendirmek istemedim. Bi ara bende kürt kız hayali kuruyordum vazgeçtim türkçü olduğum için yoksa çoğu insan diyarbakır kızlarına hayır demez
Özür dileme lütfen, diğer yazdığın cevaplar da okudum. Kısacası çok boş insansın ama "mühendissin"
Boş olabilirim ama Kansas eyalet üniversitesi mezunu başarılı bir yapay zeka mühendisiyim
😅ok.
Mobil oyun şirketimin yeni oyunu 1 ay sonra çıkıyor istersen Google olaydan indirebilirsin kürtçe dil seçeneği olacak
olay diye çevirdi Google play yazacaktım
İlgilenmiyorum sağol herife bak hem Kürt düşmanı hem Kürt lerden faydalanacak
Allah'ım yasabir
Haklısın unutmuşum kürtleri sevmediğimi. Sence türk kızlar daha çok türk erkekleri mi seviyo kürt erkeklerimi
Aman sen yalvarırım sev, sevmezsen aklım kalır.. Okumuşsun sözde birde bununla övünüyorsun ama keşke insanları ırklara göre ayrıştırmamak karakterize etmemek gerektiğini de bilmiş olsaydın. Her insanın kişilik yapısı farklıdır. Sana tavsiyem Kürt Türk olmasına değil akıllı kültürlü hoşgörülü edepli en başta İNSAN olmasına bak. Mühendis bey anlamadım ki sen mi cahilsin ben mi
Kürt düşmanı değilim ben sadece sevmiyorum
Onlar sana çok hayrandı kanka
Hayran demedim reis bende Mardin midyatın köyünde büyüdüm beni sevmezler
Ulannn nerden gelmedi aklima Ar*p oldugun
Bende mardinliyim lan
Hemşerim
Arap erkekleri mi türk erkekleri mi
?
sana hangisi lazm
180 güzel kız boyuma göre
Kürt erkeği