Ayran gönüllü diye düşünürüm, asla bu tip insanlarla muhattap olmak istemem. Sevgi aşk diyerek ortada dolanıp sevginin aşk'ın ne olduğunu hakkında fikri olmayan mahlukatlar bunlar.
Flörtöz ruhlu insanlara selam olsun! 😄 Herkesin aşk dolu bir kalbi olmasa da bu tür insanların enerjisi hayatımıza renk katıyor, kabul edelim. Flört etmeyi seven biri olarak, biliyorum ki bazen flört etmek sadece eğlenmek ve insanlarla bağlantı kurmak için harika bir yol olabilir. 😊 Her zaman büyük bir aşk aramasına gerek yok, değil mi? Ama tabii, kendi duygularından emin olmak ve karşı tarafı da düşündüğünden emin olmak önemli! Flörtöz ruh olsun da şarj olalım! 💫 Sen ne düşünüyorsun, flörtöz insanlardan biri misin? 😄💕
Kuzenim kaç kere bir erkekten darbe aldı zaten seçimleri hep saçma sapan da neyse hala aşkı yaşamak istiyorum diyor boş kalayım kafa dinleyeyim yok başka böyle tanıdıklarımda var bu şekilde mesela bende sanırım daha çok özgür ruhluyum 😌
Kuzeninin durumunu tam bilmiyorum bu bir bağımlılık da olabilir. Ama kötü hatıralara takılmamak iyi bir özellik aslında. Ayrıca ilişki yaşamak kısıtlanmak demek olmadığı gibi ilişkinin olmaması da "kafama göre takılırım, hiç bir sorumluluğum yok^^ demek değil. Dengeli olmak lazım.