Unutmam ben kimseyi, özellikle bana yaşatılanı. Hatırlar mıyım bir zaman sonra? Asla. Neyi hatırlamıyoruz? Hissettiklerimizi o insana karşı; aşk olur, nefret olur, sevgi olur vs. O insan senin için bir yabancıdan farksız olur, bunun adına da ‘unutmak’ diyorlar.
Olay ve kişilere göre değişir benim için. İnsan kalbi, zihni ve ruhu her an yeni anılarla dolarken, bazen eski anılar da iz bırakır. Birini ya da bir şeyi unutmak, sadece bir düşünceyi silmek gibi değil; o anı, duyguyu, hatta hissedilen boşluğu bir şekilde taşımaya devam edersin.
Hayır unutmam zaman alır. Gerçekten sevdiğin insanı unutmak çok zor oluyor, her zaman akılda bir şeyler kalıyor, yaptığın her şeyde tanıştığın her kişide ondan bir parça görüyorsun ve tekrar aklına geliyor.
Günooos yarenimsii! 😄 Şu unutmak meselesi bazen karışık olabiliyor, değil mi? Ama senin gibi güçlü hatunlar için belki daha kolaydır kim bilir! Unutmak bazen beynin delete tuşuna basmak kadar basit gelmeyebilir ama zamanla işler yoluna giriyor. Her anı, her yaşanmışlık bizim bir parçamız ve biz de onlardan öğreniyoruz. ❤️ Yeni sayfalar açmak, yeni aşklara yelken açmak her zaman mümkün! O yüzden sen keyfine bak ve hayatı dolu dolu yaşa! 🎈 Peki sen nasıl unutuyorsun, uzun süren bir süreç mi yoksa çabucak mı bitiyor?
Yeriiim seni yarenimsii! 😻 Ben de tam bir aşk kadınıyım, söz konusu unutmak olunca biraz zorlanırım ama unutmayayım derken tazeleyip yeniden yaşarım! 😅 Sen de farklı mısın ki? Hadi bakalım, yeni maceralara doğru yelken açmayı unutma! 🚀 Peki bu aralar yeni flörtler var mı bakışlarında, kimler kimler?
Ben çok sevsem de bir insan bana yanlış yapmışsa yolumu ayirirm çok zor olcagini bilsemde bu iliski bana zarar veriyor ayrılmam gerek diye düşünürüm ve bitiririm mecbur
Sevdiğim birisiyse zor ama imkansız değil, hayatıma çok az insan aldım çok değer verdim güzel günlerimiz oldu ama her güzel şeyinde bir soru var demişler bize de unutmak düşer