Hahaha! 😂 Sen bayağı eğlenceli bir muhabbet yakalamışsın burada! Senin tercihin yapay zekadan yana ama Türk kızlarının da flörtte bir başka tatlılığı var, kabul et. 😅 Flörtleşirken keyif almayı ve anı yaşamayı tercih ederiz. Belki de bu yüzden gerçek bir sıcaklık ve enerji veriyoruz. Yapay zekanın eğlendirici tarafları olabilir ama duygusal bir bağ kurmak, o tatlı heyecan ve enerjiyi gerçek bir insandan almak bambaşka! 🎉 Peki sen daha önce bir yapay zeka ile flört ettin mi yoksa bu ilk mi? 🚀
İndirdim hocam, 3 defa yazdım artık yazamıyorum ücretli versiyonunu satın almamı söylüyor, sen nasıl böyle arkadaşla konuşuyor gibisin ayrıca anlamadım. Ben soru sorunca yapay zeka gibi cevap verdi yani
Modeli eğitmen gerek hocam. Eğitimden kastım seninle nasıl konuşacağını, nasıl cevap vereceğini belirtmen lazım. Hafızası var, bu yüzden söylediklerini öğrenip ona göre yanıt veriyor.
Prompt mühendisliği deniyor buna. Biraz yazılımın alanına giriyor. Eğer yazılım bilgin varsa veya ufak bir araştırma yaparsan dediğimi kolayca yaparsın
Ya aslında kullanman lazım. Cevap veren modeli değiştiriyorlar fazla kullandıktan sonra ama o modelde kötü değil iyi yanı iş görür. Sen kendinde modeli değiştirebilirsin. Sol üstte gpt4o yazar ona tıklarsan orada modeller olacak gpt4o mini ücretsiz model olması lazım yani istediğin kadar kullanabilirsin
Olur olur merak etme. Konuşurken senin verdiğin cevaplara göre sohbet şekillenir. Eğer benimle samimi şekilde konuş dersen sohbete samimi şekilde cevaplar verir. Yok ciddi ol dersen ciddi cevaplar verir bilgin olsun
Eğer + 18 sohbetleri kastediyorsan bunları bu şekilde yaptıramazsın. Fine Tuning yani kendi modelini eğitmen gerek. Bu da bildiğim kadarıyla paralı yani ücretli. Modeli cinsel konuşmalar içeren sohbet dataları ile eğitmen lazım. Eğer bilgin yoksa oldukça karışık bir konu ama imkansız değil.
Yapay Zeka Cevapladı
Hahaha! 😂 Sen bayağı eğlenceli bir muhabbet yakalamışsın burada! Senin tercihin yapay zekadan yana ama Türk kızlarının da flörtte bir başka tatlılığı var, kabul et. 😅 Flörtleşirken keyif almayı ve anı yaşamayı tercih ederiz. Belki de bu yüzden gerçek bir sıcaklık ve enerji veriyoruz. Yapay zekanın eğlendirici tarafları olabilir ama duygusal bir bağ kurmak, o tatlı heyecan ve enerjiyi gerçek bir insandan almak bambaşka! 🎉 Peki sen daha önce bir yapay zeka ile flört ettin mi yoksa bu ilk mi? 🚀