Sonra gittim o diğer kadına yazdım, mesajları istedi tek tek bi 60 ekran görüntüsünü attım 🤣🤣.
Bana dedği şey bu: Şok oldum rezalet bana ne yazdıysa sana aynısını yazmış.. hiç bir farkı yok 🤣🤣🤣🤣
Böyle bir sahtekarlık görmedim açıkcası..
Sadece merak ediyorum, ne düşünmüş o an sizce? Beni bu hafife aldı saftır seviyor beni falan.. Ee şimdi ne oldu tek gitmedim o kızı da alıp gittim 🤣🤣🤣 o da bunu sepetledi normal olarak.. O anki onun ruh halini görmek istedim 🤣🤣 Benden hiç beklemiyordu açıkcası..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Arkadaşa iki taraftan da yol göstermilsiniz ancak uçurumun yolu öyle kolay değil
Ben ifşa ettim bunu bi güzelce döktüm içimi sepetledim.. ardındna kadını ulaşıp 60 ekran görüntüsünü attıp, benden sonra o da yolladı 🤣🤣🤣🤣🤣 şimdi o bildği saf naif onu seven kızı ( ben ) ardında ne diyecek nasıl da ifşa etti ne manyak çıktı mı 🤣🤣 çok komik bir olaydı aslında öyle bi sıkıştırdım her yerden söyleyecek söz olamazdı
Varya öyle bir kazık sokmuşsunuzki haketmiş ama ablamm
Valla öyle bir yerle bir ettim o maskeyi anca şaşır şimdi nasıl anladım nasıl da ifşa ettim.. Arkamda ne der şimdi 🤣🤣 kız manyak çıktı oysa ki çok şaftı mı 🤣🤣🤣🤣 unutsun şimdi bakalım
Unutamaz artık o varya iz gibi kalır artık 😂😂
Madem dedim yakışır bir şekilde değer veremedin bana sevemedin doğru düzgün.. o zaman şimdi unut bakalım unutabilirsen.. onun hayatında böyle şeyler yapan tek benim sanırım 🤣🤣🤣🤣 O yüzden çooook özgüvenliydi aşırıı..
Özgüven tavan senin aşkın tamm bir yalan olmuş desene 🤣🤣
Yani şu an özgüvenim tavanın üstüne çıktı 🤣🤣 çünkü beklemiyordu ve bilerek zor duruna soktum onu. Sonra da yolunu verdim.. Adam kendisi yalan ve ay yok böyle bir şey rezalet yani 🤣
Fena tokatlamışsınız. Kadın dayanışması tam da bu. Keşke aynı yere çağırıp rezil etseydiniz!
Yurtdışına kendisi şu an kısmet olmadı.. Ama ona demiştim ben duygusal bakıyorum beni kırma demiştim. Beni dinlemedi. Al işte benden beklenmedik bir hareket. Ki kiza öyle şeyler attım ki.. adamın söyleyeceği söz olmasın 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 düşünsene 60 ekran görüntüsü 🤣🤣 O anki yüz ifadesini çok merak ettim 😄 ve hep saf bildi ya beni naif duygusal.. o an ne demiş acaba bu kız ne manyak çıktı ya 🤣🤣 dimi
Valla helal olsun, doğrusunu yapmışsın bence. Beklenmedik bir şekilde beklenmedik şeyleri yapmışsın
Ay bi anlatsam.. Bide sorunca bildiğimi bilmiyordu sadece tahmin olarak.. Sonra bi yazdım ona bi vurdum yüzüne ve direk engelledim. Ardında kadına yazdım 60 tane ekrwn görüntüsü atınca o da şok oldu.. Bide bize aynı şeyleri yazıyormuş birebir yani farkı yokmhş.. Daha da şok oldum 🤣 Ve sadece merak ettim şu an ne düşünüyor benim için 🤣🤣🤣 Kız manyak çıktı mı hahahahahahaahaha. Çok düşürdüm onu ama.. yani kendisi hem sosyal olarak hem iş falan başarılı biridir ve kaliteli rol çekiyor..
Valla kendisi kaşınmış bence iyi de olmuşşş 😂
Evet 🤣🤣 ay diyorum keşke o an yüz ifadesini görseydim 🤣🤣🤣
o masallar hiç bitmeyecek
Hangi masallar bitmeyecek
anlattıkları masallar
Valla bende bitti gitsin kime isterse anlatsın.. 😄
aha aha dinleyen çıkarsa
Hala saf kadınlar var ya da çok umursamayan veya rahat eğlenen gezen çok kurcalamayn...
Beraberken hiç anlamadım mi
Okusaydınız ama anlardınız.. Bide baştan tabiki anlamadım çünkü böyle bir rol olamaz ki ben çok analiz eden biriyim.. ama gerçekten çok prof. Bide çok klass kültür iş başarı çok düzgün ve kaliteli biri olarak görünüyor. Sonra bir kere suphe girdi aklıma sorgulamaya başladım sonrası da zaten sırf seviyordum diye patlamadım kanıtım olmayınca.. Ben biraz net iş seven biriyim 🤣 Sonra da patlamadan sordum yine yalan attı.. ki ben net sorarsam zaten her şey biliyorum.. Ve dedim sadece dürüst ol. Olmadı. Bende öyle bi güzel patladım ki kadına attığım şeyleri varya.. yerin dibine soktum onu hem ben engelledm hem ardında o kadını da aldım benimle 🤣🤣 Şimdi bu kız ne çıktı * . desin madem düzgün değer veremedi
Kapıyı göster arkadaşa.
Tek göstermedim ama 🤣 kıza da öyle birşeyler attım ki benden sonra o da gösterdi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 şimdi desn bakalım bu kız ne manyak çıktı 😂
Bu kişiler yüzünden başkalara nasıl güvenicez?
Valla sorma artık güvenim bitti. Ben çok çekingen biriyim normalde daha sessiz ve çok sevdim.. Kendisi baya başarılı bir adam yaşı da var.. ama sahtekarmış.. ki inanılmaz bit şekilde kaliteli birine benziyor.. Öyle bi sıkıştırdım öyle bir indirdim ki maskesini... Hayat boyunca unutmaz.. Şimdi desin bu kız manyak çıktı ne sakindi ne safti aniden patladı 🤣🤣🤣🤣
Her insan gözüktüğü gibi değil maalesef
Maalesef.. ama bı aşırı fazla yalan dolan çıktı.. 😄
İşte inanmadan önce gerçekten tanımak gerek ve kişide kendini doğru tanıtmalı
Yok bu hastaydı yoksa böyle bir şey yapmak normal değil.. Hani birine söz verip diğerine vermemiş gibi fakat ikisi ile de yürütmüş romantık duygusal davranıp. Üstüne inanılmaz ikimize de aynı şeyler yazıyormuş hiç farkı yok aynı davranış her şey aynı... Normal biri bunu yapmaz 🤣 Ama yalnız gitmedim kadını da aldım giderken şimdi anlasın ne manyak olduğumu. Ki kırma demiştim ilişki başlamadan önce ve çok dürüst gittim. Al işte
Normal değiller zaten bu insanlar
Kendilerini düşünen ve hep iyi olduğunu sanan kişiler
Tek akıllı kendileri ya
Karşılarına kendinden zekisi çıkınca akılları g*tüne kaçıyor.
Evet tam öyle o küçük beyin ile sırf onu çok sevdim diye benim tepeme çıktı çok akkılıymış gibi.. ki ilk buluşmada demişti bana sen yaşından çok daha olgunsun ki öyleyim. Abicim hangı aklıyla rol çekiyorsun allah allah.. tam de diğiniz gibi akılları g... kaçıyor
Yalanlar gün yüzüne çıkar. Gerçekler ise ortada kalır.
İşte çürüsün.. Beddualarım da tutmaya başladı bir şey yoluna gitmiyor bir eli kırılıyor.. bilmem ne... güzel kadınları kırmayacaksın iştr kırarsan böyle olur
Yalanlardan sonra olacakların önüne geçemezsin.
Eveet ☀️
Garip
Garip değil aslında.. resmeh sahtekar... ve hasta yoksa normal bir insan bunu yapmaz hele ki ikimize de aynı şeyler yazıyormuş... inanılmaz yani
Erkeklerin doğasında bu var bende olsam bende yapardım imkan olsa 3 kisiyede yazardim
Ya ne diyorsunuz siz normal mısınız? Kadınların ahını niye alsın yazışma flort feğil ki ilişki kuruyor sahtekar ! Onu seven insanlarla oyun oynamaz! Ahım tuttu ama eli kırılmış şu olmuş bu olmuş. Oh olsun ona. Beddualarım er ya da geç bulur onu. Güzel kalbimi kırmaya hakkı yoktu. Saçma saçma yazma. Erkek adam olmalı. Sen gibi yazanlar zaten ne diyim.. bilirsin sen
Bzbxbhxgxbbdh ciddi düşünüyorsa olamaz zaten ben ciddi duusnmeyip eglencesineyse 3 5 tane olurdum dedim
O seni adam mı yapar? Sahtekar işte. Adam dediğin ciddi düşünmezse de tek kadınla görüşür başka birine gitmek isteyince bitirir gider. Çok da erkeğim yaparım saçmalama. Biraz adamlık görelim.
Ya erkeklerin düşüncesinden bahsettim erkek olsan sende yapardin böyle
Saçmalama diyorum. Her erkek bir değil. adam da çıkıyor arada. Ne o birini oyalayıp be insanları dyguları var kırılıyorlar üzülüyorlar ne saçma bir düşünce. Merhamet nerde kaldı. Erkek boyle erkek şöyle. Erkek dediğin adam olur siz kalanların da zampara.
Peki
Yol ver gitsin
Okumadınız mı
Yok sepetleme kısmını okumadım
En güzel kısmı oydu zaten 😁
On numara olmuş
Tek gitseydim olmazdı, ama o kadını benimle alıp gidince miss oldu 😁 😁
Evet öyle olmuş birde fotoğraf alsaydın
Neyden foto
O anki suratını çekmek için
Valla yanında değildim ama görmek çok isterdim 🤣🤣🤣 yürtdışındadır ondan
Si hangi şehirde yaşıyorsunuz
İstanbul neden
yurt dışı yazmıştınız zeki bir kişisiniz tebrik ederim sizi tanımak isterdim zekaya hayranım ben
? Yurt dışı yazmakla ne alakası var? Yalnış yazmış da olabilirim sorun ne? Sonuçta türk değilim. Neyin dalgasını geçiyorsunuz
Dalga geçmiyorum olur mu öyle şey insanlar ile hatada yapsa dalga geçilmez saygısızlıktır. Zekaya hayranım derken galiba yanlış anladınız benim için insanın fiziğinden çok zekasından etkilenirim