Ben kedimle mutluyum ve nikah kıymadan kimseye evimi açmam.
Evlenmeden ev arkadaşı olmak yanlış mı size göre?
Ben kedimle mutluyum ve nikah kıymadan kimseye evimi açmam.
Hayır benim nezlimde yanlış değil hatta olması gereken bir şey çünkü boşanmak ta bir mesele ve zor bir iş öncesinde bir evin içinde kalıp neyin ne olduğunu keşfetmek gerekiyor diye düşünüyorum
Bana kalırsa olması gereken bu zaten. Birini arada bir görüp tanımaya çalışmakla, akşam aynı yatağı paylaşacağını bilerek birlikte yaşamak arasında büyük bir fark var. Üstelik “ev” dediğin şey, ortak alanlar ve beraberinde gelen birçok sorumluluğu içeriyor. Bu sorumluluklara yaklaşımını, aynı evi paylaşmadan anlamak neredeyse imkânsız. Hani derler ya, “Arkadaş tatilde tanınır.” İşte bunun nedeni de bir süreliğine ortak bir alanda uyum sağlamak zorunda kalmanızdır. Evlilik şu an benim en uzak olduğum konu. Ama bir gün fikrimi değiştirecek biri karşıma çıkarsa ki sanmıyorum, aynı evde yaşamadan resmi bir adım atmam diye düşünüyorum.
Evlilik ve nikâh olmadan olmazcıyım nett. Bence her şey bir tarafa e.. nayilik tam olarak. Akıllı bir kadın hiçbir erkekle evlenmeden önce ev arkadaşı olmaya boyun eğmez, ruh hastası birine kendisini kullandırtmaz.
O deneme olayı falan hikaye. Zaten evlenince evin içinde zaman zaman huzursuzluk tartışma falan oluyor. Bu durum çoğu evde böyle zaten. Ama evlilik bağı olunca çocuk falan da olunca insanlar bu tür durumlarda " olur böyle şeyler evliliğin tadı tuzudur " deyip geçiştiriyorlar. Ama evli değilsen muhtemelen ayrılırsınız. Öyle olunca da olan kadına olur genelde. Erkek için kolay olur ceketini alır gider ama kadın için zor olur. Hiç girme öyle şeylere tramva etkisi yapabilir. boş ver
Cevap
26Cevap
Evlenince de ev arkadaşı olmak çok yanlış bence, herkes kendi evinde işine gücüne baksın 😄
Böyle olacağını bilsem kesin evlenirim :D
Bana göre çok yanlış sonuçta ölümlü dünya anlaşmazlık olursa ne olacak
Ciddiye binince normal bence. Ama necmettin de gelsin (hayali arkim)
Bana göre hayır.
Artıları bile olabilir.
Bence yapılabilir insanların evdeki huyu ile dışardaki huyları farklı olabiliyor
Sevdiğim kadına bırakırım bu kararı benlik yanlış da değil doğru da
Kültürel normlara göre değişiklik gösterebilir.
Aksine her yönüyle birbirinizi tanımanıza ne korunmasız olduğu ana tanıklık edyorsun
Yanlış degil tercih meselesi birde toplum yapısı nedeniyle hoş karsilanmiyor
Yanlıştır.. Kim ne söylerse söylesin çünkü neden biliyor musun..
Olabilecek hersey pişmanlık doğurma ihtimaline açık kapıdır.. saruman seni kutsasın
bence çoğu kişi tarafından doğru gorulmesede gayet normal ilerleyen donemlerde evlenirsen bir ömür gecirecek oldugun kisiyle deneme gibi bir şey yapmis oluyorsun ahahshhsh
Bana göre değil ama iyice güvenmek lazım diye düşünüyorum
Önemli olan evlenmeden önce, sonra vs olmadı değil. Kafa dengin, anlaşabileceğin olması :D
Kesinlikle yanlış. Hele bu devirde inan bana çok yanlış yerlere gider
Aşırı derecede yanlıştır.
Evlenmedigin birisiyle aynı evde yaşayamazsın. 😀 ah korkunç düşündürme.
Bilmiyorum ya karışık konular bunlar
Bana göre değil
Yanlış bana göre değil
ev arkadaşı olursan, evlenmezsin
Evlenmeden ev arkadaşlığı olmaz sorun olur
Evet bana göre yanlış
Neden yanlış olsun
Evlenince olursun acele etme be ya
Evet yanlış
yanlis
Yanlış
Yani bence yanlış geliyor açıkcası.