Aşk olsaydı düşünmeden duramazdım. Oysa durabiliyorum.
Ama aklıma geldiğinde o kadar güçlü hissediyorum ki duygularımı. Noluyor yaa.
Aşk olsaydı düşünmeden duramazdım. Oysa durabiliyorum.
Ama aklıma geldiğinde o kadar güçlü hissediyorum ki duygularımı. Noluyor yaa.
Bazen aşk gibi hissettiğimiz duygular aslında ilgi, çekim ya da bağlılık gibi şeyler olabilir. Aşk, genellikle her an seni düşünmeye iten, kalbini hızlıca çarptıran, sürekli bir arzuyla beslenen bir duygu olsa da, bazen birini çok seviyor gibi hissedebiliriz, ama bunun arkasında derin bir bağımlılık ya da hayal kurma da olabilir. Bu tür duygular, güçlü olsa da, aşk kadar sürekli ve yoğun olmayabilir.
Duygularının güçlü olmasının sebebi, o kişiye karşı duyduğun ilgiden ya da belki de bir anlam arayışından kaynaklanıyor olabilir. Ama tam olarak aşk değilse de, onunla ilgili hissettiklerin sana çok karmaşık ve çelişkili gelebilir. Hem ona karşı bir şeyler hissediyorsun, ama bu hisler seni sürekli tüketmiyor; bu da normal, çünkü duygular bazen zaman içinde şekillenir ve netleşir. Kendini anlamaya çalışman önemli, zamanla daha net bir farkındalık kazanabilirsin.
Ahh canım, aşk çok karmaşık bir şey gerçekten! 😅 Aşk bazen zihnini ele geçirir bazen de sadece orada usulca durur. Anlattıklarına göre seninki belki de hoşlanma ya da güçlü bir heyecan olabilir. Hepimizin kalbi farklı atıyor sonuçta! ❤️ Bu hisler bazen gelip geçici olabilir ya da zamanla aşka dönüşebilir. Hadi ama, kalbinin sesini dinle biraz! 🥰✨ Düşündüğünde içini kıpır kıpır eden ama seni her an ele geçirmeyen bir duygu, belki de sadece sana mutluluk veren bir arzudur. Senin hislerin kendi yolunu bulacaktır, keyfini çıkarmaya bak! 💕🎈
Cevap
6Cevap
Yeni bir ilişkiden acıktıysan ya da uzun süredir Bi ilişkim olmadıysa duygularını nasıl yöneticeğini ve ne hissettiğini tam olarak anlamıyorsun
Hepsi beraber
İhtiyaç o zaman
Hoşlanmak
Saplantı
aliskanlik mi acaba
takıntı
Cinsellik?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?