Afganla çıkmak?

Merhaba bir süre önce arkadaşım sayesinde bir çocukla tanıştım anlayacağınız gibi kendisi bir afgan ama aklınıza cahil sapık eğitimsiz afganlar gelmesin kendisi oldukça eğitimli kültürlü ve beyefendi birisi ailesi de keza öyle tüm ailesi kadınları dahil okumuş kültürlü kişiler afganistanın aydın tarafından ve ben bu çocuktan çok hoşlanıyorum o da benden hoşlanıyor bundan ilk zamanlar emin olmasam da artık biliyorum. Ben 24 yaşındayım ve ilk defa birinden bu kadar hoşlandım normalde tüm hayatımı mantık çerçevesinde şekillendirdim ama bu sefer kalbim ve beynim arasında bir çatışma var mantıken ve duygusal olarak oldukça uygun birisi ama tahmin edebileceğiniz gibi afgan olması büyük bir problem çünkü ben arkadaşlarıma yeni tanışacağım kişilere ve en önemlisi aileme nasıl afgan olduğunu söylerim bilmiyorum insanlara sevgilimin veya belki eşimin afgan olduğunu söylersem karşılaşacağım onyargi mobbing ve dışlanma beni çok korkutuyor şimdi bile arkadaşlarıma sevgilim afgan dersem benden uzaklaşacaklar yalnız kalacağım yeni tanıştığım kişiler benimle yakınlaşmayacak ve belki hep yalnız olacağım eğer çok bağlanırsam evlenmek istersem ailem razı olmayacak olursalar bile en uzak en faydasız akrabam bile dedikodumu yapacak size bencilce gelebilir ama hepimiz insanız ve yalnız kalmak, arkamızdan konuşulsun istemeyiz. Kısacası bu çocuk Türk Kürt ve belki İranlı bile olsaydı bu yol evliliğe giderdi ama afgan olması büyük bir problem lütfen yardım edin

Afganla çıkmak?