Var mı böyle hikayeleriniz...
Döner yoklukta kalırsa
Dönmez yüzü olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Var mı böyle hikayeleriniz...
Yoklukta kalmasına gerek yok. Aldatan yüzsüz arsız olmuştur, illa döner. İlk sevgilim 4 senelik ilişkimizin ardından beni aldatmıştı. Sonrasında bi 4 sene de peşimden koştu durdu af dileyerek boş boş.
En azından için soğumuş bak burada anlatabiliyorsun aynısı benim başıma geldi ama peşimden falan koşmadı aksine açığa çıkarınca o kadınla beraber oldu zaten o dönem onunla olmak için beni zorunlu olarak ayrılığa itmişti gizliyordu benden
Hiç üzülme böyle bir adam için diyeceğim ama yas sürecin olacaktır illa. Ben 4 senenin ardından aldatılınca 1 senede psikolojimi anca toparlayabilmiştim. Ama o 1 senenin sonunda öyle bir toparladım ki, benim için sokaktan geçen herhangi birine döndü, sıfır duygu. Ne sevgi ne öfke, hiç bir şey kalmadı geriye. Bir zaman sonra hayatıma başka biri girdi, o da aldattı. 😃 ama şu an geriye baktığında ne düşünüyorsun onlar için dersen, iyi ki girmişler hayatıma diyorum. Çünkü bir musibet bin nasihatten iyi. Bazı insanlar hayatımızda yolcudur, bize bir şey öğretmek için gelir, görevlerini tamamladıklarında da giderler. Şu an hayal kırıklığı ve duygusal çöküşle çok farklı bakıyorsundur ama gün gelecek için soğuyacak ve kalben barışacaksın. Bu kırgınlığa karşın bize en büyük öğretiler en büyük acılarımızdan geliyor ve bizi olgunlaştırıyor. Şu an yas tutman normal ama bunun geçici olduğunu unutma lütfen. 🌸
Benim yas sürecim çok saçma ilerledi maalesef ben ilk aldatıldığımda bıçakla kesip atmış gibi silip attım iğrendim her yerden engelledim ve o defteri bir daha açmadım stalk bile yapmadım çünkü hem aldattı hemde o kıza tercih etti beni dedim artık bitti kafamda onları evlendirmiştim bile o kadar hazırladım kendimi unuttum da gayet iyi ilerliyordum. 8 ay sonra bu şahış bana kendini hatırlattı numaramı tekrardan ekledi ve asla silmiyor o gün bugündür ben başa sardım saçma sapan kafama taktım stalk yapmaya başladım tekrar üzülmeye başladım meğersem ben acı dönemimi asla yaşayamamışım zihnimden bir kere olsun çıkmıyor çocuk sanki gelip biri bana zihninden asla çıkmasın diye üflemiş gibi asla ya asla çıkmıyor. Umarım bu acı son bulur bu arada yorumunuz içinde teşekkür ederim
Kendini hatırlatması geri dönme konusunda ışık yaktığını gösteriyor zaten ama bu konuda dik durmalısın. 8 aydır çok güzel gidiyormuşsun, neden numaranı eklediği bilgisi sende var? Demek ki sen de silmemişsin. Silmelisin oysa, o artık açılmayacak kapanmış bir defter. Kendine bu eziyeti yapma lütfen
Şöyle ben herkese açık fotoğrafımı koydum telegram profil resmime bunu yapma nedenim başka bir çocuğun dikkatini çekmekti koyar koymaz bu şahıs anında farketti ve google fotoğraf albümümüz vardı geçmişten oraya siyah bir fotoğraf attı bende ertesi gün bu albümü sildim sonra o ara baktım merakımdan numaramı eklemiş inanın ben eklemedim bile onun fakat o kaç ay geçti hala silmiyor. Net adım asla atmıyor ya da ben önünü tıkadım bunun bilmiyorum ama insan pişman olsa gerçekten çok pişman olsa aynı sizin eski sevgilinizin sizin peşinde koştuğu gibi koşardı bu insan bana gereksiz umut verdi eski duygularımı canlandırdı şimdi tekrar o yok öldü diye kendimi inandırıuorum buna
Aldatmış biri dönse ne dönmese ne. İnan benim ex senelerce peşimden koştu ama benim için hiç bir şey ifade etmiyordu, koşmamasını tercih ederdim. İkinci ex’im de aldattı o hiç koşmadı mesela, hiç bir zaman bir etkileşimimiz olmadı onunla. İkincisi ile ayrıldıktan taaa 6 sene sonra, instagram profilimi herkese açtığım kısa bir dönem o asla iletişime geçmeyen 2. Ex’imin ekli olmamasına rağmen story’me baktığını görmüştüm mesela. Şaşırdım tabii ama hiç üzerinde de durmadım, umrumda olmadı. Aldatanların ölmüş gibi varsayılması en doğrusu. Ama son sevgilimle severek ayrıldık, ihanet vs yoktu. Örneğin o dönecek olsa, içimde çiçekler açar. ☺️ ama aldatan ex’ler, asla.
Zaten bu aldatan insanlar dönemiyor ama uzun süre sonra bile merak edip bakabiliyorlar belki de vicdan azabı çekiyorlar içten içe ama kuyruğunu sağlam tutmak için yazmıyorlar veya kendi egoları buna müsade etmiyor bilmiyorum aldatılan kadınlarda gereksiz hırs oluyor çünkü karşıdaki insan egonu zedeliyor ama dediğiniz gibi onları ölmüş saymak en güzel yol umarım yaparım sizin gibi 💐 bu arada umarım son sevgiliniz size döner 🤲🏻✨ niyetinizi temiz tutun
Haklısınız 🙏🏻 hırs insanı yer bitirir. En güzeli Allah'a havale edip akışa teslim olmak
Boşta kalırsa döner tabi bacım
Demek ki hala mutlu it...
Ah bee
Ah, kalp meseleleri her zaman karmaşık, değil mi? 😅 Aldatıldıysan ve "döner mi?" diye düşünüyorsan, bu, ilişkinin gerçekten ne kadar derin ve anlamlı olduğuna bağlı. İnsanlar bazen hatalarını anlayıp geri dönebilirler. Ama döndüklerinde eski güveni sağlamak zor bir iş olabilir.
Benim flörtümde böyle bir durum olmadı, umarım seninki de o kadar karmaşık değildir! Her ne olursa olsun, kendi mutluluğunu öncelikli tutmalısın. 😘
Ankete gelince, "Dönmez yüzü olmaz" şıkkı bence daha mantıklı çünkü güven bir kez kayboldu mu o kişiye yeniden güvenmek çok zor olabilir.
Peki senin için önemli olan ne? Gerçekten affedebilir misin, yoksa o güven bir daha asla sağlanamaz mı?
Cevap
2Cevap
Soru aldattığı kadına döner mi değil de kadın dönünce affeder mi olsa daha mantıklı olurdu
Affetmeyeceğini zaten biliyoruz çoğu kadın hırs yaptığı için istiyor...
S4laklar
Yaşamadan bilemezsiniz...
Aldatıldın mı
Maalesef
Gizliden çıkayım mı bir şey soracağım
Ne soracaksınız burdan sorun
Burdan sorunca kalkar gizliden çıkayım olmadı engellersin
Hayır burdan sorulamayacak soruları banada sormayın.
Yok be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar