Aşk İlişkileri Sevgilinize iyi geceler mesajı atmadan uyur musunuz? BuzPüskürtenEjder Takip Et Bilge Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Bugün alamadım bari alamayan diğerlerine diyeyim dedim, iyi geceler herkese. Sevgilinize iyi geceler mesajı atmadan uyur musunuz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Eirenee1 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Uyuyakalırsam o an ki tek sevgilim uykum demektir 😅 1 0 Yorumla
Babelissk Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 991 cevap paylaştı. Bi ürperdin demi ablan kurbane kıyamam sana ben İyi geceler 1 0 Yorumla
Hayatgibibirsey Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Hımm eski günlerim🥰 mutlaka o mesaj atılırdı 1 0 Yorumla
beyzbolsopası Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Günaydın ya da iyi geceler mesajlarına hiç takılmıyorum 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. asla uyuyamam mesela kırgın bir sekildede uyuyamam ben 0 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Atmak lazım ya. Atmadan uyuyakalınca merak ediyorum 🤭 0 1 Yorumla Seyyah_Bey 1 yıl Sen de mi manita yaptın Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Nau nau.. iyi geceler mesajı çok görülmemeli 0 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Konuşuyorsak o an evet onun dışında pek gerekli değil 0 0 Yorumla
Rojda_Bırçim Takip Et Xper 2 Yaş: 30 1 yıl Ben bacıma yazmadan uyumam sevgili gotumu yesin 🙄💕😂 1 1 Yorumla aleyna_nazlinur 1 yıl ahahaha cidden alemsin kız 😂 Yorumla
pikolima Takip Et Xper 1 Yaş: 30 1 yıl Yani bazen çok nadir de olsa çok yorgun olunduğunda unutulabilir lakin %98 atılmalı diye düşünüyorum 1 2 Yorumla Hassas_Dokunuşlar 1 yıl Yani Yorumla Hassas_Dokunuşlar 1 yıl Yazdın mı peki bu gece Yorumla
Nurgggg Takip Et Xper 3 Yaş: 28 1 yıl Önce arar sesini duyar sonra mesaj atar öyle uyurum gözüme uyku girmez valla 1 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Bir zahmet o bana yazsın. Ben uğraşamam 😃 1 0 Yorumla
rekreasyonistt Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Görselin bende yarattığı travma... 1 0 Yorumla
wkertenkele Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bu nasil ii geceleer fotisi yahuu 😵😵💫 0 0 Yorumla
Steel_Wing Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Sevgilim olursa uyumam ama sevgilim yok 0 0 Yorumla
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 94% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Uyuduğum zamanlar oldu, uyutulduğum zamanlar da 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı. Uyumam, uyuyamam. 0 0 Yorumla
black_ww Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 55% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. uyumam 1 0 Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. O Ne öyle sjsjjs 0 0 Yorumla
YalnızKadınnn06 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 714 cevap paylaştı. Evet. 0 0 Yorumla
YezidinKizi Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Uyumam 0 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. uyumaaamm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Uyuyakalırsam o an ki tek sevgilim uykum demektir 😅
Bi ürperdin demi ablan kurbane kıyamam sana ben
İyi geceler
Hımm eski günlerim🥰 mutlaka o mesaj atılırdı
Günaydın ya da iyi geceler mesajlarına hiç takılmıyorum
asla uyuyamam mesela kırgın bir sekildede uyuyamam ben
Atmak lazım ya. Atmadan uyuyakalınca merak ediyorum 🤭
Sen de mi manita yaptın
Nau nau.. iyi geceler mesajı çok görülmemeli
Konuşuyorsak o an evet onun dışında pek gerekli değil
Ben bacıma yazmadan uyumam sevgili gotumu yesin 🙄💕😂
ahahaha cidden alemsin kız 😂
Yani bazen çok nadir de olsa çok yorgun olunduğunda unutulabilir lakin %98 atılmalı diye düşünüyorum
Yani
Yazdın mı peki bu gece
Önce arar sesini duyar sonra mesaj atar öyle uyurum gözüme uyku girmez valla
Bir zahmet o bana yazsın. Ben uğraşamam 😃
İyi geceler tatlı rüyalar
Görselin bende yarattığı travma...
Bu nasil ii geceleer fotisi yahuu 😵😵💫
Sevgilim olursa uyumam ama sevgilim yok
Sevgilim olsa atmadan uyumam
Uyuduğum zamanlar oldu, uyutulduğum zamanlar da
Uyumam, uyuyamam.
İyi geceler kesmez sarılıp uyumam lazım