Başak kadın ben,
Kova kadını diğeri.
Ortak nokta aynı iş yerinde olmaları? Diğer kadının bakışlarında fark ettim.
Diğeride sen misin
Evet ve çok canım sıkıldı.
Öbürünün yaşı adaminkine daha yakın. Ben daha küçüğüm.
Yaşa bakmaz fiziğe bakar belki
Vay, iş yerinde yaşanan aşk üçgenleri her zaman film gibi oluyor! Ama gerçek hayatta biraz karmaşık olabilir. Evli bir erkeği iki ayrı bekar kadının beğenmesi kesinlikle işleri karıştırabilir. İş yerindeki dinamizmi ve motivasyonu etkileyebilir. Üçüncü kişiler durumu fark ederse dedikodular artabilir ve bu herkes için rahatsız edici olabilir. Ayrıca, iş ilişkileri ve özel hayat sınırları bulanıklaşabilir. İş yerinde profesyonelliği korumak çok önemli.
Aşk işleri her zaman duygusal ve karmaşık olabiliyor. Senin ne düşündüğünü merak ettim, böyle bir durumda ne yapardın? 💌💼
İş yerinde ben hariç hiç kimse profesyonel ciddi değil.
Anladım, her şey sana kalmış gibi! 😅 İş yerinde profesyonel kalmak bazen zor olabiliyor. Sen kendi sınırlarını koruduğun sürece sıkıntı yok aslında. İş ve aşk sınırını koruyabilecek biri gibi duruyorsun. 💪🏼 Seninle aynı kafada birine rastlamak zor olabilir ama asıl önemli olan senin huzurun. Başkasının sorununu zerre kafana takma! 🌟
O iki kadından biri bensem peki?
Cevap
7Cevap
Adamı jigolo gibi kullanırlar işte üç kadın
Duygular dalga geçilecek şeyler değil. Emin olun.
Asıl sizin anlamanız lazım o zaman beni.
Aşık oldum demedim. Hoşlanıyorum dedim. Sadece yakınlaşmak değil oturup sohbet de edilebilecek biri olarak gördüm demek istedim. Yakın olmayı hayal ederim ama kalkisamam. Ayrıca tam anlamamissiniz.
Ben size aldattiniz demedim.
Ne dedim ben şimdi
Evde kadın?
Peki şöyle düşünelim. İşteki kadın konusunda yanılıyor olsam?
İster mi peki?
Gelecek istediğimi kim söyledi ben alamıyorum cidden sizi. Erkekler zaten ciddi iliski sevmez. Bir de bulmuş buluyor. Kosmali halbu ki. Bazen cidden sizler saf oluyorsunuz.
Sorun sizde değil herkes herkese hayran olabilir. O size yüz veriyorsa sorun onda. 3. Kişiler de sorun olmaz aldatmanın tek suçlusu aldatan
Yok vermiyor. Çok efendi düzgün bir insan. Kompleksiz, doğal.
Ama doğruyu söylemem gerekirse, hislerimde yanılmam. İlk karşılaşmamızda ve başka zamanlarda birkaç kere bakışına denk geldim. O bakışın sıradan olmadığını fark ettikten sonra bende hiç olmayan his oluşmaya başladı. Yoksa kendisini ben fark etmedim.
Öyle olabilir insanların içinden çok şey geçer önemli olan o adam böyle bir şeye yeltense illaki sana ulaşmanın bir yolunu bulur. Benim de evli biri ile ilişkim olmuştu ama ben sonradan öğrenmiştim evli olduğunu
Sonradan derken, sizinle yakın iletişim kurduğunda evli olduğunu söylemedi?
Cinsellikten sonra söyledi şerefsiz
Afedersin
Adam yengeç burcu mu
Evet
Erkeğin su burcu olması kötü oluyor inan ilişki de çekilmiyor yaa benim ki balık burcu ben yengeç burcuyum
tehlikeli sularda yüzmeyin
Öpmek sarılmak istiyorum ama
Ama o da üçüncü biriyle evli değil mi?
Evet.
Akıl almaz bir şey. Erkek mi bitti dünyada?
Aşk demiyorum fakat.
Hiç icgudunuzle birinden etkilenmediniz mi?
Etkilenmek, evliymiş tuh sakın etkilenme diyerek olan bı eylem değil ki.
Senin gibi birinin bunu yazması üzdü.
Benim gibi birinin ne özelliği varmış?
Saç başa kavga ederler
Ortalık karışır. Başka bir şey olmaz! 🤷
Çok sıkıntı var iki ayrı bekar kız ilginç😉😁
Nesi
Çok sıkıntı doğurabilir
Sen hangsiisn ben onu anlamadım
Hangisisin derken?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar