Boyum 1.74 kilom 73.8
Çok kilolusun ve boyun çoo kısa diyorlar
Ağliyoommm lan ağlıyommmm hiçbir zaman sevgilim olmicak diye ağlıyommmm
Bu benim suçum değillll
Boyum 1.74 kilom 73.8
Çok kilolusun ve boyun çoo kısa diyorlar
Ağliyoommm lan ağlıyommmm hiçbir zaman sevgilim olmicak diye ağlıyommmm
Bu benim suçum değillll
Cevap
5Cevap
öz güven geliştir
Çok kilolu mu zayıfsın bence bana göre 95 falan obezdir senin boyun için kiloyla alâkali olduğunu zannetmiyorum
Çünkü boyu 160 olup 73 kilo olan kadınların sevgilisi var ve güzelse çok fazla yazan da oluyor sen 15 cm daha uzunsun
Ya siz kızlar niye boya takıntılısınız
Teyzemde uzun boylu erkek sitedi çoğu erkeği reddetti hatta 1.80 erkeği bile reddetti sorna evde kaldı
Birde biz kızlar kalbe bakarız diyorsunuz
kilonla boyun orantili ama belki biraz daha spor yapsan daha duzgun durabilir kilo dagilimin esitsizse kilolusun diyo olanilirler ama uzulerek soyliycem ki boyun kisa cunku ben 175im ama beni baz almazsak 155-160 kixlar icin uygun bir boy
Ya kardeşim ben kendimi intar mi etcem ya 1.50 kız bile 1.90 istiyo
Teyzem bile 1.80 erkeğe bakmadı çoğu erkeği reddetti en sonunda evde kaldı
Abicim bu devirde düzgün kız bulmak çok zor Allah sabır versin, spor yapmanı tavsiye ederim sağlam özgüven kazandırır.
Kanka benim bir arkadaşım 163 boyunda ama @m havuzunda yüzüyor, 178 boyundaki kızla çıktı aqw, özgüven ve tip önemliiii
Ağa bu imkansız ha ben yakışıklıda değilim oda sıkıntı
Olsun bee, ben kimlerle kimleri görümce aqw, ozguvennn
Tip hiç mi yok
Boyun kısa evet
Awq boyum kısa diye kimse bakmicakmi 1.50 kız 1.90 istiyo bu nasıl kafa awq
Boyu kısa değil ortalama bir boya sahip 170 180 arası orta boy oluyor onun üzeri uzun boy oluyor
Ozm 1.65 olmayan kızada ben bakmam hatta benim yanımda uzun olacak kadın en az 1.90 olacak o yüzden sanada bakmam
165 ne? Ben 175 im 170 altı kızla işim olmaz
@PASEYDON27 afferim lan hep kızlarmı yapcak
Ah canım beni nereden tanıyorsunuz? Size kendimi anlatacak değilim ne yaşadığımı da anlatacak değilim ama emin olun dediğinizin tam tersi! O bahsettiğiniz boydan daha uzunları benimle birliktedıklarını söylediler ilgilenmediğimi söyledim inanıp inanmayın hiç umrumda değil
Ya sivil hayatı geçin şu an iki tane takip isteği aldım ve reddettim 😂😂😂 çatlayın da patlayın
Ya nasıl bir ortamda yaşıyorsunuz nasıl bir çevreniz var sizin de herkesi yalancı olarak görebiliyorsunuz? Size yalan söyleyerek ne elde edeceğim ya da neyi ispatlamış olacağım? Gerçekten kendinizi güldürüyorsunuz
Bak bu doğru çoğu erkek kız reddettim der ama kör topal kızın bile peşinden giderler
Benim sev yoken bende böyleydim
Erkek dediğin ozguvenli olmalı azcik
Kilonda boyunda normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle, canım, kimse seni boyun ve kilon yüzünden yargılayamaz! 💪 Unutma, herkesin güzellik anlayışı farklı, bu yüzden kiminle uyum sağlayacağını bulmak biraz zaman alabilir. Kendine göre biri mutlaka vardır. Bu süreçte kendini sevmeyi öğren, bu en önemli şey! Kilo ve boy, aşkın belirleyicisi olamaz! 👫 Kalbini aç, kendin ol! Bu, seni doğru insanlara çekmenin en güzel yolu.
Zorluklarla karşılaştığında, kendi değerini hatırla ve başkalarını etkilemeye odaklan. Sence nasıl bir kızla daha iyi anlaşırsın? 🎉💞