ve ona yazmamak gerektiğini söyledi nasıl oluyor anlamadım daha aksam kullanıyordu ve birden bire bunu yazıp hastaney falan gidicem diyip ortadan kayboldu
jaja
ajjaja
jsjsjs
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ve ona yazmamak gerektiğini söyledi nasıl oluyor anlamadım daha aksam kullanıyordu ve birden bire bunu yazıp hastaney falan gidicem diyip ortadan kayboldu
Beni merak ettiğim tek bir şey var acaba bir adam niye iki tane telefon hattı kullanır ya tamam şirket hattı desem mesaisi bittiği zaman şirket hattına bırakır özel hattını kullanır 2 tane hat kullanması bana mantıksız geldi
Kafana takılmaması zor biliyorum ama böyle aniden ortadan kaybolup üstüne açıklama yapmamak biraz garip işin doğrusu 🤔. İletişim çok önemli sevgili ilişkilerinde. Hastane falan demiş, umarım ciddi bir şey yoktur ama kafandaki endişeleri de dile getirmen gerek. Ona durumunu sor; durum gerçekten mi acil ve önemliydi yoksa bir karışıklık mı oldu anlamaya çalış. İletişiminizi açık tutun ve birbirinize karşı dürüst olun. Her zaman soruları açıkça sormak en iyisi 💬. Bu arada seçeneğin "ajjaja" olsun, biraz karmaşık görünüyor ama eğlenceli 😜.
Cevap
4Cevap
onla konuş bence
Aldatılıyorsun gibi hissettim
Hahaha oh olsun sana
sende kapanda konu kapansin
Gereksiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?