Sevgiliyle ilk kavga.. Alışveriş?

Yaklaşık iki aydır birlikte olduğum kız arkadaşımla ilk tartışmamız alışveriş yüzünden oldu ve sandığımdan daha ciddiydi.

Çıkmaya başlamadan yaklaşık 1 yıl önce ortak arkadaşlar aracılığıyla tanıştık, o arkadaşlarımızın haftaya nişanı var, nişan için alışverişe beraber çıkmamızı istedi bende tamam dedim.

Dün sabah saat 10 da buluştuk güzel bir kahvaltının ardından saat 12 gibi levette alışveriş merkezine gittik. İlk girdiğimiz mağazada kendime güzel birtakım ve gömlek aldım, hemen iki mağaza yan tarafından da ayakkabımı seçtim benim işim maksimum 45 dk sürdü.

Onun kıyafeti için 6-7 mağazada 1000 tane kıyafete baktık desem abartmış olmam. Hiçbirini beğenmedi. Saat 15 gibi mecidiyeköyde başka bir alışveriş merkezine gittik. Ordada aynı şey tekrarladı. Acıktım, sıkıldım , giydiğin kıyafet çok güzel hadi alıp çıkalım dedim. hiçbir şey almayacam dedi kızdı çıktık avm den.

Yol boyunca beş karış suratla, konuşmadan gidiyorduk aracı sağa çektim gönlünü almak istedim. Durduğuma pişman oldum, küçük çaplı bir kıyamet koptu araçta.

İlk tartışmada hem de bu kadar saçma bir konuda bu kadar tepkiyi görünce aklım karıştı, acaba bu ilişkiye başlayarak yanlış mı yaptım diye düşündüm.

Sizce bir yerde ben mi hata yaptım yoksa düşüncelerimde haklı mıyım

Sevgiliyle ilk kavga.. Alışveriş?