Bitirmek için gidilen buluşmada barışma olur mu?

Merhaba 3 yıllık bir ilişkimiz vardı. İnstagramdan tanıştık ve 1 yıl bulunmadıkça daha sonrası 2 defa onun için sıfırdan düzen kurarak şehir değiştirdim. 2.5 ay önce ayrıldık ve bu süreçte ona yazdığımda benimle artık barışmak istemediğini benim yaptıklarım onun bana olan hisselerini bitirimiş, tekrar barışmak istemediğini bu konuda ciddi olduğunu söylüyor. Ama wpden çevrimiçi bilgisini açıp kapatıyor. 2 gün önce yazdım ve benimle alakası olmadığını söyledi ama tanıyorum benimle alakalı bana bakmak için yapıyor. Beni merak ettiğini de söylemişti. Normalde buluşmak istemiyordu Ama bir şekilde ikna oldu ve yüz yüze bitiremedik bari yüz yüze bitirelim dedi ve eğer buluşmamız sana ümit verecekse buluşmayalım demişti. Haftaya buluşacağız. Onun için kitap yazmıştım güzel anılarımız ve resimlerimizi olduğu. Tekrar barışmak için hatalarımı tekrarlamayacağımı nasıl ikna edebilirim. Çünkü aynı hataları yapacağımdan bahsedip artık istemediğini söylüyor. Hatam da sadece 2 3 hafta onunla tam olarak ilgilenemedim ve biraz ayrılıp barışmalı bir ilişki olduğu için sağlam bir ilişki kuramadım Ama her şey çok güzel gidiyordu. İlk defa sevildiğimi ve sevdiğimi hissediyordum onunla. Bir de aramız da sanki kadersel ruhsal bir çekim var bunu o da hissettiğini söylemişti. Sizce haftaya buluştuğumuz da bir barışmak olur mu? Daha öncesi tartışmalarımız da buluştuğumuz da tekrar barışmak oluyordu ama bu sefer daha ciddi bir sorun. Ve kız benden 2 yaş büyük bunu sorun hiç yapmamıştı.

Bitirmek için gidilen buluşmada barışma olur mu?