Kendisi 43 yaşinda bekar , çocuğu yok ama evlilik düşünse de çocuk için çok geç diyor ve istemiyor. Çocuk bana dede mi diyecek diyor.
Sizce ayrılayım mı? Ikna etmeye mi çalışayim?
Kendisi 43 yaşinda bekar , çocuğu yok ama evlilik düşünse de çocuk için çok geç diyor ve istemiyor. Çocuk bana dede mi diyecek diyor.
Sizce ayrılayım mı? Ikna etmeye mi çalışayim?
Eğer sen illa da çocuk istiyorsan ayrılmalısın evet. Es kaza çocuğunuz olsa da o adamdan baba olmaz. Bazı insanlar istemez, gayet normal. Ben de istemiyorum mesela. Öyle bir şey olsa çok mutsuz olur, hayatımdaki insanı da mutsuz ederim, biliyorum.
Cevap
11Cevap
Bırak gitsin sen istiyorsan eğer. Belki de olmayacak olduğu için öyle diyor
Ikna etmekle olmaz. Oturun konusun. Eger gercekten cocuk istemiyorsa ama siz istiyorsaniz sizin onu ya da onun sizi ikna etmesi hic iyi sonuclanmaz uzun vadede.
seni seviyorsa
evlenince sen hamile kalınca fikri değişir
O yapmıyorsa başkasına yaptır ne olcak ki
Anlamadim. Niyetim evlilik , aile kurmak
Tamamda canım benim aile karı kocadan ibaret değil o sevgilinin resmiyet kazanmış hali çocuk olmadan aile mi olur?
Sen kaç yaşındasın ve çocuğun var mı
40 yasindayim çocuğum yok
Peki siz evli mi düşünüyorsunuz Yoksa sadece sevgili misiniz
Ve şu an seks yaparken korunuyor musunuz
Evlilik düşünüyorum ve aramizda cinsellik yok
Yani bakire misin Eğer bakire değilsen Sen de bir yumurtalarını kontrol ettir muayene yaptır
Sen kaç yaşındasın
Ben 40 yaşindayim
Hım. Senin çocuğun var mı
Yok hiç evlenmedim
Ya pek de sağlıklı olmayabilir
Adam senden küçükl olmalı bence çocuk için
Neden
En azından çocuğun babası genç olur
Kısır o ondan
2 yil süren bir evliliği olmuş boşanmişlar
Bu ihtimal aklima gelmemusti
Bakış açısı , objektif bakmak lazım, ama saklaması gerekir mi onu bilmem sadece bi öngörü benimkisi
ayrıl
Ayrıl
senin yaşın kaç
40 yasindayim
maşallah anneliği tatmak istiyorsun
ama erkek arkadaşında o sorumluluğu almak istemiyor bir şey diyemezsin kararına saygı duymak gerek
bence gözden geçirmelisin ilişkiyi
Sen kaç yaşındasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?