Sonra zor zamanlarim oldu alkole verdim kendimi tekrar namaza başlamak istiyorum.. Tevbe etmek istiyorum aslında alkolü pek içmedim...
Tekrar eski maneviyatimi kazanmak istiyorummm
Sonra zor zamanlarim oldu alkole verdim kendimi tekrar namaza başlamak istiyorum.. Tevbe etmek istiyorum aslında alkolü pek içmedim...
Tekrar eski maneviyatimi kazanmak istiyorummm
İnanmak başarmanın yarısıdır o yüzden sen bunu niyet ediyorsan istediğin şeye kavuşman en kısa zamanda mümkündür. Bu süre içerisinde neden böyle oldu diye kendini sorgulama umarım her şey gönlünce olur içini ferah tut
Cevap
3Cevap
Git abdest al namaz kil kardesim. Kilamiyorsan 5 vakit once kazalarini kilmaya calis. Sonra gunden gune alisacaksin. Sen bir sinavdan gecmissin simdi baska sinavdasin. Selametle
Allah razı olsun abim..
cemaatlerle camilere git kazanırsın insanların arasında bulursun yine huzuru
Haklısın inşallah manevi ortamlara ihtiyacım var inşallah Allah dostlarınin yanında bulunurum
Evet haklısın
Allaha geri dön bu bir mesajdır çok merhametli ve affedicir şeytanın yoluna gelme tövbe et ve tekrar başla sen sana hala şans verilenlerdensin
Teşekkür ederim... Tevbe edeceğim inşallah tekrar eskisi gibi olacağım
Allahın merhameti karşısında ne büyük kalır ki kulunu çok Seven affeden merhamet eden Rabbım sana bu soruyu yazdırdı ve bunları okuyorsun şu an asla ama asla ümidini kesenlerden olma unutma hersey geçer Rabbın hep kalır bu mübarek günde Allah sana güzel kapılar açsın
Amin inşallah sizlerede güzel kapilar açsın inşallah hayırlı insanlarla karşılaştirsin
Dua et ve kendine çeki düzen ver işte
Peki Allah razı olsun kardeşim
Rica ederim kardeşim
Özelden bı soru soracağım ama xper puanım yok
Gerek yok ne soracaksan burada sor işte kardeşim
Tamam kardeş sen bari bağırma bana
Doğru yoldan şaşma kardeş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?