Sevdiğiniz kıza karşı bazı taktikler uyguluyor musunuz? Mesela biraz üstünüze düşsün diye geri çekilme veya hiç sevmiyormuş gibi yapma. Neleri yaparsınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 543 cevap paylaştı.
+1 yılMesaj atarım cevap yoksa veya geç geliyorsa bir daha atmam eğer kızı kendime arkadaş olarak bağladıysam illaki mesaj atacaktır. İşte o zaman ipler benim elimde denebilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm
En İyi Cevaplar
Kişisine göre doğal olmakla taktik kasmak arasında seçim yapıyorum. Genelde önce taktik yapıp elde edip ondan sonra güvenip güvenemeyeceğimi tarttıktan sonra içimi açmayı seçiyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılHmm değişik
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabiki taktiksiz olmaz 4-2-3-1 kontra atak oynuyorum defansa çekil açık verdiğinde hızlı oyuncularınla aniden hücuma... Ciddiyim yanlız..
040 Yorumla
Soran+1 yılAcikca anlatsana sen bisiler biliyon gibi :D
Cevap sahibi+1 yılYaa tabiki sıkmayacaksın kızı ilişki başlamadan önce durman gereken yeri bileceksin... İlişki başladıktan sonrada ne bilim her insan gibi erkekde ilgi bekler kıskanılmak ister bunlar olmuyosa işini bileceksin bazı kız düzgünce anlar bazısı ne bilim laftan anlamaz o zaman sende ona aynısını yapacaksın sonra kavga edeceğini bildiğin bir konuda tatlı dille hücum edeceksin gerçi o atak bazen sana kontra olarak dönüyo ama defansı sağlam tutacaksın kavga etmeden önce ne diyebilir diye bir düşüneceksin ona göre cevap üretexeksin kafanda her ihtimali göz önünde bulunduracaksın...
Soran+1 yılBunlari sevgili olduktan sonra hallederim sıkıntı değil. Benim sorunum benim icin cok uğraştı ilk mesaji o atti falan. Şimdi ben mesaj atiyorum muhabbet ediyoruz ama gördüğü halde cevap vermiyor. Umut verdi bana ilk basta. Umut vermeseydi bu kadar umursamamazdim. Niye böyle yapiyo? :/
Cevap sahibi+1 yılBazende bazı kızlara karşı barçanın 4-3-3 deki tici tacasını oynayacaksın konuş konuş konuş bıktır kızsın seni seviyorum de bir romantiklik yap tamamdır ama herzaman için defansı sağlam tutacaksın savunma mekanizman iyi olacak türkiyedeki gibi allahını seven defansa gelsin yok iş savunmadan başlar yoksa maça çıkma 3 0 hükmen mağlubiyete razı ol...
Cevap sahibi+1 yılDediğim taktiği uyguluyodur geri çekilmiştir... Veyada kusura bakmayın ama şerefsizdir bir başkasından hoşlanmış veya seni istemiyo olabilir...
Soran+1 yılBence son ikisini yapıyo. Anlamıyorum o kadar uğraş et benim için şimdi de boyle olsun. Ben bu çocuğa mesaj atarsam konusmamizda nasil anlarım benden hoşlanmadigini veya baskasindan hoslandigini veyahutta benden hoslandigini. Caktirmadan bir seyler diyim de anlayim umudu keseyim en azindan. Nasil yapabilirim?
Cevap sahibi+1 yılValla bu çok zor kendisinde bitiyo sen biraz belli et bence sonra bakarsın duruma seviyomu sevmiyo mu? Veya korkuyo olabilir şahsen benim 1.5 yıllık ilişkim 1 2 qydır bitti biriyle konuşuyorum hoşlanıyorum ama korkuyorum arkadaş gibiyim belli etmiyorum birşeyi yani korkuyorumda yine üzülmekten kızların saçma egolarından hayallerimin güvenimin yıkılmasından... Oda öyle olabilir kişiye göre değişir yani sen kendi ağırlığını ve karakterini koru kızsın sen peşindem koşma ama kaçmada...
Soran+1 yılMesaj atmak istiyorum ama bir yandan da istemiyorum. Ne yapacağımı sasirdim. Mesajla benim anlamam lazim ya. bir sey sorayim ya da söyleyim anlayim. Kilit bir cümle veya soru olmasi lazim anlamam icin. Cunku bir suru ihtimal var
Cevap sahibi+1 yılÇoçuğun nasıl biri olduğunu anlamaya çalış karakterini sor birilerine nasıl biri ondan cevapların yüzde 60 çıkar ama tam çıkmaz... Ayrıca direk çıkıp söyleme ben bir erkeğim yani hiç hoşuma gitmez senin hakkında iyi düşünmem oda düşünmeyecektir kesinlikle yapma ayrıca görüp cevap vermiyosa boşşşşveerrrrr adam gibi birini bulursun elbet...
Soran+1 yılYok sevdiğimi falan söylemem zaten. Mesajda atmicam sanirim ugrasmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılBence en iyisi seviyosa mesaj atar zaten...
Soran+1 yıl2 hafta önce buna mesaj atmistim. Sen nasil bir stajyersin insan sorar naptin diye falan. (KenKendisi öğrenci bir hastanede stajyerlik yapıyor) . O da senin randevun su su gunde değil miydi dedi. Evet dedim. Bak onu unutmamis mesela. Ta 3 hafta sonrasini yani. Çünkü 3 hafta sonraya randevu verdiler. Ama gel görelim mesaj attiramiyoruz beyfendiye
Cevap sahibi+1 yılKorkuyo ihtimali yükseldi yani yapacak birley yok bekleyeceksin ne olacak diye ama senden yine mesaj bekliyo olabilir yaaa herşey olabilir kesin birşey yok tuhafmış çoçuk biraz...
Cevap sahibi+1 yılEn iyisi yanlızlık arkadaş kalmak yaaa 😀😀😊
Cevap sahibi+1 yılhttps://m.izlesene.com/liste/yalin-olmasa-da-olur sana gelsin unutma olmasada olur hayat böyle daha güzel sadece keyif. almayı bil
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Gerçekten tuhaf bir çocuk. Anlattigim kisiler de öyle diyor. bir de ben isim düşünce mesaj atiyorum. Belki bu da etkili olabilir. Teşekkür ederim sarki icin ama ben olmasini cok istiyorum. Olmasada olur diye bir sey yok benim icin :D
Cevap sahibi+1 yılohhooo baştan söylesene insan işi düşünce mesaj atar mı hep? çoçuk kesin beni sevmiyodur diye düşünüyodur biraz sen belli et iş sende bitiyo çok ama çok hafif üstüne düş fazlada yapma... önemli değil rica ederim
Soran+1 yılYa evet isim dusunce mesaj atiyorum. Ama bu bir bahane yani hem konusmayi uzun tutmayada çalışıyorum :D ama o öyle anlamiyor olabilir tabi. Şimdi mesaj atasim geldi
Cevap sahibi+1 yılyaa bahane olduğunu biraz belli etmelisin sürekli işin düşünce atma öyle çoçuğa ben olsam biri böyle yapsa yani bende öyle düşünürüm bir daha mesaj atmam atıncada heh gene işi düştü işte sevdiğinden mi derim ve kenara atarım kesinlikle :) sen karar ver :)
Soran+1 yılYa evet cok haklısın ama muhabbeti uzun tutmaya calistim. Memleketine kadar falan geldik. Sonra ben asıl hastaneyle ilgili soracagim soruyu sordum. Biraz konustuk hastaneyle ilgili. Ben dedimki sabahta dershanem var aksatmak istemiyorum (yani sabah gelmek istemiyorum dedi o da sabah gel daha iyi olur demişti) sonra bu mesajimi gördü ve cevap vermedi iste :/ :D
Cevap sahibi+1 yılya çok büyük birşey değilmiş biraz abartmışsın işi çıkmıştır tekrar bir mesaj at belli et düzgünce muhabbet et olur bu iş...
Soran+1 yıl2 saat cevrimiciydi valla. Cevap vermedi yinede :D
Soran+1 yılBasima gelen kötü olayları gülerek anlatıyorum ne degisigim yaa :D :D
Cevap sahibi+1 yılaçık kalmıştır... yaa sen çok hafif üstüne düş abartacak birşey yok ortada taktik olabilir ki öyle görünüyo bekliyo bir adımla kontra atağa çıkacak :D gül gül gülmek iyidir...
Soran+1 yılIyi o zaman mesaj atiyim ben ama cok muhabbeti ilerletmeye calismayim bakalim ne yapcak :D bu arada kontra ataga cikmak ne demek :/
Cevap sahibi+1 yıl:D :D :D :D allahım yaa :D:D savunma yaparken rakip takım senin ceza sahanda hucüm yaparken aniden topu kaptırmalarıyla senin onların defans açıklarından yararlanarak yapacağın hızlı hucümdür.
Soran+1 yılFutbol terimiyle değilde halk dilinde bir aciklamasi yok mu :D :D mesaj atiyim mi acik sanirim :D
Cevap sahibi+1 yılacık değil de... nasıl anlatsam bilmiyorum şimdi yaa... bak şimdi real madrid barcelona maçı top barçada gol pozisyonu arıyolar bir anda real madridden bir oyuncu topu kaybediyo vee real madrid barcelonayı az adamla yakalıyo bale soladan içerdeki benzemaya bırakıyo ve gol... yine anlamadın sanırım?
Soran+1 yılNeyse boş ver :D mesaj atiyim mi atmayim mi :D
Cevap sahibi+1 yılkeyfin bilir...
Soran+1 yılTamam :D
Cevap sahibi+1 yıl:D :D
Soran+1 yılAttim iletilmedi :D hayırlısı yaa :D
Cevap sahibi+1 yıl:D :D :D
Soran+1 yılCevap verdi :D
Cevap sahibi+1 yılne diyo? :D
Soran+1 yılEfendim merve :) demiş bende napiyosun :D dedim. Istanbula gidicem birazdan sn napiyosun :) demis :D
Cevap sahibi+1 yıliyi iyi artık ne diyeceğini sen biliyosundur zaten :D
Soran+1 yılEvet :D cok tesekkur ederim yardimci olduğun icin :)
Cevap sahibi+1 yılönemli değil rica ederim :D
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
23Cevap
+1 yılHoşlandığımı belli eder sonra eğer hareket yoksa o yokmuş gibi davranırım sonra meraktan çatlatana kadar bekler en sonunda neden böyle yapıyorsun sorusunu sordururum ondan sonra yemi yutmuş oluyor zaten agıma takıldıysa kurtuluşu yok ;)
128 Yorumla
Soran+1 yılAhahha oha. Tam bana yapilan sey :D demek bu yüzdenmis :D
- +1 yıl
Bu en basit yöntem bunu bilmen lazımdı :D
Soran+1 yılNerden biliyim. Oturup bunları konusmuyoruz arkadaslarimla sonucta :D ee baska neler var :D
- +1 yıl
Kendimizi ifşa edemem kusura bakma :D
Soran+1 yılYaa amaan üf birinizda iifşa edin bee :D sanal ortam ne olcak sanki :D
Soran+1 yılAllah ini seven söylesin. Yapmayın ya durumum cok icler acısı :(
- +1 yıl
Sana uyguladığı taktiği cevabımda anlattım zaten ;) ona göre davran hemen oltaya gelme sazan gibi birazda sen balıkçıyla oyna mesela kıskandır fazla aşırıya kaçmadan kendinden soğutmadan daha ne diyeyim :D
Soran+1 yılHiç konusmuyoruz ve hiç gorusmuyoruz da o nerdee ben nerdeee :D
- +1 yıl
O zaman gördüğünde çek kenera topla yakasını ve deki ;) " ben seni seviyorsam sende beni seveceksin ibneliğin lüzumu yok " :D dönerse kaç dönmezse senindir :D
Soran+1 yılAhahah :D seviyorum bile diyemem ki kaldi bir de ustune küfür edeyim :D
- +1 yıl
Valla zamanında ben bir kıza denedim işe yaradı güvenilirliği tescillenmiş şeyler yani bunlar :D yumruğunu masaya vuracaksın dişini göstereceksin başka çıkar yolu yok :D
Soran+1 yılOlmaz ben küfür edemem. KuKüfür eden erkegide sevmem :D helede sevdiğimi hiç soyleyemem :D
- +1 yıl
Kibarca söv o zaman sende yavşak yerine bitin küçüğüüü diyebilirsin mesela :D
Soran+1 yılÖyle denir mi ya deli :D
- +1 yıl
Sen nasıl diyeceksin tarzın tam olarak nasıl çok merak ettim :D
Soran+1 yılSöylemem ki sevdigimi :D
- +1 yıl
Herkes sevdiğine sevdiğini söylesin :D
Soran+1 yılBen söyleyemem :D
- +1 yıl
O zaman evde kaldın :D
Soran+1 yılBeni alan olur merak etme sen :D
- +1 yıl
Soran+1 yılEheheh :D
- +1 yıl
Tamam eig mi verde gideyim o zaman sende rahat rahat evde kal :D
Soran+1 yıl2 kişi arasında kaldim dur bakalım :D
- +1 yıl
O gizli boşver sen onu örtmenim beni seç bak parnak kaldırıyorum :D
Soran+1 yılGizli olabilir ama vaktini ayırıp beni dinledi ve bana yardim etti :D
- +1 yıl
Tamam teklif var ısrar yok :D
aşık bir erkek duygusal samimi bir şair gibidir sende onun gözünde eşsiz bir şiir.
01 Yorumla
Soran+1 yılVaaay
+1 yılben mesaj atarım cevap gelmez bu sefer ayrılırız. :D
04 Yorumla
Soran+1 yılAhahha :D
- +1 yıl
deli olurum öyle kızlara ya
Soran+1 yılBende cevap vermeyenlere sinir oluyorum
- +1 yıl
birbirimize mesaj atmayız birkaç saat gecer napiyorsun derim hiç evde oturuyorum der sen yapıyorsun diye sorar dısarıdayım arkadaslarla. detim yine kavga ederiz. :D
- Kişilik & Karakter konusunda 20,3b cevap paylaştı.
+1 yılSaçma sapan işlere girişmem. Neyse o. Olursa olur olmazsa olmaz. Akışına göre davranırım. Bir ilişkide bu tür işlere girdin mi o ilişkinin ilerisi olacağını düşünmüyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılBende sevmiyorum. Taktikmis şöyle yap böyle yap falan ama ortada anlayamadigim bir şey var onu anlamaya çalışıyorum
+1 yılTinlamiyomus gibi yaparim ama. Aslinda aklim hep ondadir :-) buna engel olamiyom hep yapiyom
14 Yorumla
Soran+1 yılAynen bende onu hep yapıyorum :D
- +1 yıl
Dun dersanede aynisini yaptim yine. d.
Soran+1 yılYazik ya yapma :D erkek dedigin ilgilenir :D
- +1 yıl
Ya simdi kabul etmezse die bir sıkinti var ben o riski alamam. d. d
evet uygularız fakat açıklamam cidden sağlam bunlar :D sevgilimede tavladığım hartunlarada
011 Yorumla
Soran+1 yılNiye kimse soylemiyo yaaa :(
Soran+1 yılNolur ki söylesen cok zor durumdayim :/
Soran+1 yılYazik etmis olmazsin. Ben onun duygularini anlarim beni seviyorsa eger elimden gelen her seyi yaparım. Sence bu bir erkek arkadasini mutlu etmez miydi?
Soran+1 yılBenim icin cok ugrasti. Ilk mesaji atanda oydu. Ondan sonra ben hep bir bahaneyle ona mesaj attim muhabbet ettim. Mesajimi gördü ve cevap vermedi ama. Anlayamiyorum
Soran+1 yıl6 gün olmus konusali. Başta ilgiliydi simdi ne oldu
Soran+1 yılHmm anladım
Kızları o kadar biliyorumki ama uğraşmıyorum taktik falan boş iş ama bir taktik var ama söylemem herkes bilmesin ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılKimsede soylemiyo zaten
+1 yılMonotonluk olmamalı sevgililer but şeykeri merak etmeli sorunları çözmeli bu yüzden taktikdiz maça çıkılmaz ;)
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle şeylerden anlamam hiç belkide o yüzden kaybettim :P
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen çok nazlıyımdır, nazlanırım harbi sevgilim benim nazlanmam gerekiyor diye. Çok hoşuma gidiyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılO da bana çok nazlisin diyor :D
Cevap sahibi+1 yılNaz iyidir tabii ki tadında.
sinirlendiririm. cok hosuma gider. aşkta ihtiras olmalı
00 Yorumla
+1 yılUstume dussun diye biraz ilgisiz dururum o zamn ustume gelir direk
10 YorumlaBen bazen hiç sevmiyormuş gibi yapabiliyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki?
Soran+1 yılHahaha :D
+1 yıltaktik demeyelim biz ona da :D
07 Yorumla
Soran+1 yılSöyle söyle :D
- +1 yıl
bazı şeyleri bilmemeniz daha iyi :D
Soran+1 yılSöyle ya :D kuserim bak :(
- +1 yıl
sudokuya falan yönel bu işler boş :D
Soran+1 yılSöylesen nolcak sanki :D
- +1 yıl
coca cola neden sırlarını paylaşmıyor sence :D
Soran+1 yılYaaa söyler misin litfeeen :)
Hep kızlar mı trip atacak :D ;)
011 Yorumla
Soran+1 yılTrip atan erkegi hiçbir kiz sevmez :D o ne öyle ya :D
Soran+1 yılAhaha :D
Soran+1 yılSevgili oldukta rahat olmak kaldi :D
Soran+1 yılDeğilim :D
Soran+1 yılKendimi kanitlamak zorunda hissetmiyorum çünkü
Taktiğimi kaldıramaz :)
00 Yorumla
+1 yılhiç bişi yapmıyom odunum ben.
10 Yorumla
+1 yılSöylenmez bunlar foyamız ortaya çıkar
02 Yorumla
Soran+1 yılAman aman
- +1 yıl
:D..
+1 yılHer şey mubah ya aşkta
10 Yorumla
+1 yılsacma şeylert
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbeni sinirlendirırse. agzının tadını bozarım onun
00 Yorumla
+1 yılhayir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöylememmm :(
023 Yorumla
Soran+1 yılCıkar agzindaki baklayi :D zaten sen yapinca herkes yapiyo gibi olmuyo ki :D
Cevap sahibi+1 yılNerden gördün bakla yedigimi? Açıklarsan eger bende açıklarim,?
Soran+1 yılNeyi aciklarsam :D
Cevap sahibi+1 yılAğzımdaki baklayi nasil gördüğünü
Soran+1 yılSöylemem dedin :/
Cevap sahibi+1 yıl:)) ya uygulariz tabi ya genelde hasta olurum ben (:
Soran+1 yılAnlamadim iyice anlat hele bir :D
Cevap sahibi+1 yılOhooo sende yuz verdik 250 istion kanks
Soran+1 yılYüz vermedin ki :D senin agzindan cimbizla lafi aliyorum sen ne diyosun :D
Cevap sahibi+1 yılEee biz de boyle delikanlıyiz yavru cekirge :))
Soran+1 yılOluyo mu ama :D ayıp yaptığın :D güzelce aciklasana canim kardesim :D
Cevap sahibi+1 yılKanki sana taktik verirdim ama etraftaki gozleri goruo musun senn bunlr hep pusudaaaa
Soran+1 yılYalanciii :( ben sana guvenmistim :(
Cevap sahibi+1 yılBunlar hep toy olmandan kanka :(
Soran+1 yılBunun kitabi falan yok ki ogreneyim. Nasil ogrencem ben :(
Cevap sahibi+1 yılYa tamam solicem yaa
Soran+1 yılSoylemiyosun ki :/
Cevap sahibi+1 yılBaya dirayetli ciktn ama sende ya
Soran+1 yılMerak ediyorum amaaa :/ söylemeyecek misin :/
Cevap sahibi+1 yılBurdan söylenmz ki mesaj at
Soran+1 yılSabahtan beri bunun icin ugrastirdin di mi
Cevap sahibi+1 yılAtma kardeşim soylicem seylerde eften puften seyler ztn yasayarak ogreniceksn söylemeyle olmuo canını yerim urkek kardeşim benim see u
Soran+1 yılAhahha sag olasin bee :D helal sana durust adam
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem