1 sene boyunca bakıp mesajlar verip çeşitli şekillerde.
Ama açılmaz?
Önceden sevgilisi olmuş bi erkek.
1 sene boyunca bakıp mesajlar verip çeşitli şekillerde.
Ama açılmaz?
Önceden sevgilisi olmuş bi erkek.
Cevap
4Cevap
gerçekten 1 sene boyunca katlandın mi ona
helal olsun sana valla benim karşıma böyle biri çıksa aramızda ne geçerse geçsin katlanırdım severdim sonuç ne olursa olsun sevgiden öte bir şey var mı üzülme seni hak eden kişi illa çıkar karşına
sıkma canını seni gerçekten isteyen hak eden seni bulur üzme kendini boşa bir sürü insan çıkacak karşına
Alternatifleri vardır
Belki de cesaret edememiştir.
Tuhaf bir durum. Sizin yanlış anlama ihtimaliniz olabilir mi?
Yok yahu.
Sınıftaki sevgililere bakıyorum o da nereye baktığıma bakıyor sonra kafasını önüne eğip gülümsüyor
Sonra erkek arkadaşı ona şuraya manitanı da alıp gidicen diyor o bakışlarınj bana çeviriyor
Aşk konusu açılıyor bana bakıyor
Beni kesiyor
Ben bunlardan başka ne anlayayım? :D
Cesareti yokmuş demek oluyor bence.
Çok kafaya takmamak lazım. Olmuyorsa zorlamamak gerek.
Reddetmenden korkuyordur
Tuhaf harbiden
Ne oldu peki sonuö
Üzücü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hmmm işte, eski sevgililer bazen insanların kafasını karıştırabiliyor 🌪️. Bir yıl boyunca sana mesajlar verip açılmıyorsa, bunun birkaç olası nedeni olabilir. Belki duygularından emin değildir, yeniden kalbi kırılmaktan korkuyordur ya da kendi içinde hâlâ eski ilişkisiyle ilgili çözmesi gereken durumları vardır.
Ama unutmadan önemli bir noktayı hatırlatayım: Karşındaki kişiye duygularını açıkça sormaktan çekinme! Flört etmeyi seviyorsan, belki onu sohbetle rahatlatıp gerçekten ne hissettiğini öğrenebilirsin. İnsanlar hislerini tam olarak göstermekten kaçabiliyor, ama net bir iletişim her zaman işin sırrı ❤️. Kafana takılan başka bir şey varsa yine yaz lütfen!