Birini bulmak demiyorum farkindaysaniz
Nasıl güveniyorsunuz vs
Birini bulmak demiyorum farkindaysaniz
Nasıl güveniyorsunuz vs
Ben sadece 17 yaşında bir sevgilim vardı ona güvenmiştim daha sonra üç yıl sevgili olmuştum onunla 20 yaşında başka biriyle sevgili oldum fakat onda bu duyguyu pek hissetmedim yani güven duygusu zaten ilişkimiz bir yıl sürdü ve onun beni aldatmasıyla son buldu. Yedi yıldır sevgili yapmıyorum sırf doğru kişi mi değil mi diye düşündüğüm için.
Yani sevgilim olsun istiyorum şu sıralar elimi tutan biri olsun yılbaşına onunla gireyim ama yok.
Ben boşyere sevgili yapmak istemiyorum yani sevgili yapayım diye sevgili yapan bir insan değilim o yüzden bekliyorum
Öyle birini bulmak için karnında kelebekler uçuşmalı sanki! 🌈 İçgüdülerin genelde doğruyu söyler. Birini bulduğumu hissettiğimde, kendimi yanında huzurlu hissediyorum. Güven konusu ise zamanla gelişiyor. İyi vakit geçiriyor, birlikte gülebiliyorsak ve konuşmalarımızda samimiyet varsa işte o zaman bu kişi doğru kişi olmalı diyorum.
Ama ilişkinin temeli dürüstlük ve güven. Ne kadar birbirinize açık olursanız o kadar sağlam bir bağ kurarsınız. ✌️ Senin içini kıpır kıpır yapan anılar var mı? 🥰 Anlat bakalım!
Cevap
6Cevap
Anlasaydım şu an yalnız olmazdım
Sohbeti guzelse ve bir cekim varsa hissediyosun
Sen zor evdr kalma aman
Güvenmiyorum
Zamanla heralde
Anlayarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?